Šta je novo?

SBB Mix u Nishu

Evo pocelo i kod nas u Krusevcu.Iako sam sto puta rekao da bezim na iptv ,ostah na sbb-u. Imate mogucnost potpisivanja, bez ugovora , na jednu i dve godine.Ja potpisao na godinu dana/tj samo osnovne podatke ,ugovor potpisujete kada vam montiraju risiver/.Mada je skoro isto i na dve godine ,stim sto ugovorom na godinu dana placate rentu risivera 200 d., ali ako uzmete bilo koji paket uz start ne placate nista.Risiveri su vec pomenutu echolite/slican kao totalov/i cisco z3375.Jos imate mogucnost kupovine ,,hit zona,, , ,,klub zona,, , ,,i video zona,,,o tome imate podatke na sajtu.I da prvi mesec je gratis za sve pakete.

Poslednja izmena:
Znachi ako ne potpishem ugovor na 24meseca naplacuju 200din korishcenje risivera... Stvarno nema smisla... znachi usluga je skuplja 200din od iptv-a...

Bas tako,ali mozes da potpises i na godinu dana,ali placas rentu 200dinara ,ili uzmes bilo koji paket uz ugovor na godinu isto 200dinara ,ali ne placas rentu/porodicni ,pink za odrasle.../.U svakom slucaju 1000.Ili ako ti i to ne odgovara uzmes d3 standard bez ugovora cene su kao ugovor na godinu ali se placa prikljucna taksa 1000 dinara.

Jel dobio neko d3 u Nisu ili Krusevcu ,da nam prenese prve utiske.

Iako su mi doneli uredjaj, mogu reci da sam ga sam instalirao. Za sada je sve ok, kanali su dobri, prvog meseca je sve free pa iamm gomilu kanala, VOD i HD.

ping 5ms???

Ne pada ispod 5ms, al' ne slavim dok ne probam veceras neki multyplayer pa da stvarno vidim kako ovo sljaka ,)

P.S nisam iz Nisa ali sam sa vama u ovom novom talasu "digitalizacije" pa reko da se javim. :)

Poslednja izmena:
meni je ping 30-50ms... 5ms mi je nauchna fantastika...
Jel ti je tako mali ping bio i pre mixa odnosno digitalne tv?

Nisam ni imao kablovski net pre.

Madjarski server

meni je ping ka serveru u bgu 12ms a ka serveru u ni 50ms :)

Nazad
Vrh Dno