Šta je novo?

SBB mail problem

brankoX

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2002
Poena
630
U zadnjih mesec dana ako ne i duže, prijem mailova preko SBB ovog mail servisa ne funkcioniše uopšte na mom nalogu. Probao sam da šaljem mail sa svojih drugih mailova i ne stižu uopšte na SBB-ov mail. Slanje mailova funkcioniše, ali prijem ne. Obratio sam se njihovom call centru za pomoć ali žena koja se javila kao podrška kao da ne zna šta je mail, pa sam digao ruke. Sinoć sam poslao mail na [email protected].
Koristim za mailove inače njihov webmail.sbb.rs servis i odatle šaljem i primam mailove. Probao sam i sa mail klijentima Thunderbird kao i Android ali isto, nema prijema mailova.

Da li se nekom dešava ista stvar?

Probaj:
Incoming mail server pop3.sbb.rs, port 995, encryption SSL/TLS
Outgoing mail smtp.sbb.rs, port 587, encryption Auto, requires authentication, same settings as incoming.
Meni tako radi, a imao sam probleme pre nekih 30ak dana ako se sećam, pa mi sada radi.
Edit: prepisano iz Outlook 2019

Do sada sam koristio samo njiovu webmail aplikaciju koja radi direktno na serveru i gde nema nikakvih podešavanja. Probaću i sa nekim mail klijentom mada POP3 znači da vrši download poruka na lokalnu mašinu, to bih najradije izbegao ali ako nema druge mogućnosti moraću i tako. Sve do skoro je radio dobro, ne znam šta se desilo, ovaj SBB je sve lošiji i lošiji.

Hvala!

Probaj:
Incoming mail server pop3.sbb.rs, port 995, encryption SSL/TLS
Outgoing mail smtp.sbb.rs, port 587, encryption Auto, requires authentication, same settings as incoming.
Meni tako radi, a imao sam probleme pre nekih 30ak dana ako se sećam, pa mi sada radi.
Edit: prepisano iz Outlook 2019
Hvala druže, maltretiram se već sat vremena da rešim ovo, i ti si mi pomogao :D

• Like
Reagovanja: zYx
Nazad
Vrh Dno