Šta je novo?

SBB, lokal, domaci net, game serveri i sl.

Stevs

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.08.2000
Poena
649
Interesuje me da li SBB nudi neke pogodnosti za pregled stranica domaceg neta? Nude li nešto u svom lokalu kao prednosti? Kako se naplaćuje komunikacija između dva SBB korisnika? Imaju li game servere i kako se to naplaćuje i sl. Sve ovo pitam sobzirom da u KGu u prvo vreme neće biti flat režima.

od pogodnosti je bio samo cs server (neznam dal' ga ima jos), na kome nikad niko nije bio (jer je totalno default, os'cam da ni autoaim nije iskljucen :D), ali je moglo da se igra za dzabe na njemu. a te fore - da oni ukapiraju da ih inter korisnicki saobracaj nista ili skoro nista ne kosta, pa da ga manje obracunavaju, pa da svi fino budemo u mrezi, a oni dobiju kick ass adut za prodaju njima ne dopiru do mozga... sa uvodjenjem flat-a to vise i nema nekog smisla, mada nije tesko napraviti konfiguraciju da se dozvaljavaju samo interna ip komunikacija, al' da brzina bude neogranicena...
barem su sad sredili veze sa domacim provajderima, pa moj rafal vise ne ide prvo u nemacku da bi hedovao lika na beotel serveru. :d u prevodu 20-30 ping sa ok rateovima...

Poslednja izmena:
Stevs..od kad pocinje to u kgu?Na sajtu nema nicega.....

Koliko sam ja saznao iz prve ruke sva oprema je instalirana i trebalo bi da krene svakog dana (naravno frka je opet sa PTTom). Internet će moći da se koristi u naseljima u kojima je dovedena optika. Za sada bi trebalo da krenu prvo Erdoglija i Centar. Svi koji hoće mogu da se prijave u filijali SBB. Po jednoj informaciji neće biti u prvo vreme Flat rate-a dok po drugoj hoće :) Takođe u najnovijem broju kablovizora stoji text kako Kragujevac dobija net. Sve u svemu iskreno se nadam da ću konačno u skorije vreme dobiti kabal pa ću Vam preneti utiske.

evo ovako ja sam dosao do nekih saznjanja da ce u KG-u da proradi jedan wireless provajder. Pregovori su josh u toku i bice jeftiniji od microsky-a koji naplacuje 2.7-3 dinara po megabajtu .... i sigurno ce biti jeftinije od SBB-a. Da napomenem da ovo nije 100% sigurno i nemojte ovo da uzmete zdravo za gotovo ali postoji mogucnost da se posao realizuje ...
:)

OK nije cable ali je makar nesto a kg je zahvalan grad za wireless mrezu :)

P.S. Stevo bre razvuci kabl od fax-a do kuce i uzivaj :)

Poslednja izmena:
Born2Kill je napisao(la):
evo ovako ja sam dosao do nekih saznjanja da ce u KG-u da proradi jedan wireless provajder. Pregovori su josh u toku i bice jeftiniji od microsky-a koji naplacuje 2.7-3 dinara po megabajtu .... i sigurno ce biti jeftinije od SBB-a. Da napomenem da ovo nije 100% sigurno i nemojte ovo da uzmete zdravo za gotovo ali postoji mogucnost da se posao realizuje ...
:)
OK nije cable ali je makar nesto a kg je zahvalan grad za wireless mrezu :)
P.S. Stevo bre razvuci kabl od fax-a do kuce i uzivaj :)

Ja iskreno nisam verovao da ce wireless u KGu biti toliko popularan cak iz bez flat rate. Inace Born cena kod microsky-a je 2.20 dinara po MB uz fixnu pretplatu od 225 dinara za 128k ili 150 za 64k. Ako bi taj novi provajder imao flat za ispod 1500 dinzi bio bi vrlo popularan, a verujem da bi to bila zdrava konkurencija MiroSky-u.

Vrh Dno