Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da su ovo namerno ovako "poskupeli" da ljudi ne bi imali osnova za raskid ugovora.

Bila bolja fora da je elektronski račun 200 dinara :D
 
MTS optika stigla + 12 meseci za dinar, pretpostavljam.
 
Od 7. aprila obogaćujemo našu programsku ponudu novim TV kanalima: Sportski kanal na mađarskom jeziku M4 Sport HD (pozicija 300), TV Sombor (pozicija 360), VA Plus (pozicija 391) i TV Marš ( pozicija 392) koji emituju najnovija dešavanja u Valjevu i okrugu, biće dostupni od Start paketa korisnicima na EON i D3 platformama. Muzički kanal Mezzo Live HD, koji prenosi koncerte klasične, operske i džez muzike biće dostupan od HIT paketa na poziciji 258.
izvor: SBB sajt

Raduje me M4SportHD sto stize imaju dobar izbor sportskih prenosa.
 
Kad smo kod elektronskog računa, usluga ne funkcioniše, jer račun ne ispostavljaju na datu mail adresu, bar je kod mene tako sa računom za april...
Možda je problem što sam tek pre nedelju dana prijavio da hoću elektronski račun, pa još nisu profunkcionisali...
 
To će biti aktivno tek od maja...
 
M4 Sport HD zatamnjuje Ligu Šampiona, ali koliko sam primetio Fudbalska liga Mađarske se ne zatamnjuje.
 
Na koju li foru drugi provajderi imaju podatke nas koji smo u sbb?Tj.znam na koju foru al eto ako je neko od vas sumnjao ,ne sekirajte se ,znaju sve o nama :) .
Zvali me malopre iz supernove,trazili mog oca.Razlog zbog kog znam da su ovo podaci koji su dati sbb-u ,su ti sto se sbb vodi na mog oca ali je ostavljen moj broj mobilnog (jer on nema mob) i kad god neko trazi oca na moj broj ,znam da je iz sbb-a .Barem sam znao,sve do sada :) .Mogu ocekivat i poziv ovih iz mts-a uskoro,posto znaju da mi ugovor istekao .Zakonski ne verujem da je ,ali krivce za ove stvari necemo saznati uskoro ,tako da najbolje da se opustimo i uzivamo ..
 
Мене су пре пар месеци звали из неке безвезне фирме и када нису хтели да кажу одакле им мој број рекао сам им да онда немамо о чему да разговарамо и да ризикују пријаву јер снимам разговор.
 
Ima li neko informaciju da li ce uskoro popraviti kvalitet slike na EON-u (browser) ?
 
Imam jedno pitanje. Imam d3mini na 2 televizora i u poslednja 10 dana imam smetnje, nestaje slika na 2-3sec i izbacuje poruku pozovite korisnicki servis, takodje i koci se, a najvise u periodu od 8 uvece pa sve do kasno u noc, dolazio je covek promenio sve kablove i opet se isto javlja, sta da radim, da ih zovem opet?
 
Ja sam imao problem ali su resetovali taj mali d3 i resio se problem. Mogu daljinski to da urade pa ih zovi da ga resetuju ako vec nisu.
 
A na onom “velikom”ti radi normalno?
 
Retko koristim wifi kod kuce i hocu da je iskljucen. Medjutim ovi iz SBB kad iskljucim wifi posle nekog vremena par sati daljinski restartuju modem i ukljuce wifi. Modem je Technicolor.Da li mogu nekako da ih sprecim da mi aktiviraju wifi.
 
Jesi li probao da prvo isključiš Unifi uslugu (ukoliko je uključena), možda je zbog toga?
 
Izvinjavam se unapred ali moram da pitam zasto retko korists WiFi kod kuce?
 
Da ne zraci ?!
 
Proveri jacinu i kvalitet sigala u podesavanjima d3 minija. U svakom slucaju pozovi ih i reci da problem nije resen, mozda je negde na cvoristu.
 
Izvinjavam se unapred ali moram da pitam zasto retko korists WiFi kod kuce?
Od uredjaja sa wifi konekcijom imam tablet koga povezem na wifi mozda par puta u mesec dana i telefon koji je old school sa baterijom od 1500mA tako da uglavnom koristim desktop koji kad ne koristim je u sleep modu i uvek dostupan za sekund. Sto se tice UniFi nisam nikad koristio provericu da li je ukljuceno.
 
Nemam velike, samo 2kom d3mini, covek je sve kablove proverio i reko da je bilo do njih ali uvece je opet poceo da se javlja problem, izgleda moram opet da ih zovem
A mozda je do splitera.
 
Proveri jacinu i kvalitet sigala u podesavanjima d3 minija. U svakom slucaju pozovi ih i reci da problem nije resen, mozda je negde na cvoristu.
Kvalitet i jacina signala je 90% ali prekidi u prenosu su losi, idu i do 450 i to najvise nocu od 8 pa nadalje, preko dana i nekako, ali nocu ne moze da se gleda kolko secka i prekida
 
Retko koristim wifi kod kuce i hocu da je iskljucen. Medjutim ovi iz SBB kad iskljucim wifi posle nekog vremena par sati daljinski restartuju modem i ukljuce wifi. Modem je Technicolor.Da li mogu nekako da ih sprecim da mi aktiviraju wifi.
Ne restartuju oni nego se sam ruter zaglupi i restartuje. Ugasi wifi u podesavanjima rutera a ne na to dugme i nece se paliti wifi (posle restarta) vec ce samo gori lampica. Ja sam drzao uvek ugasen wifi na njihovom ruteru (zato sto sam koristio moj privatni zbog 5GHz wifi) i posle restarta nije se palio iako lampica jeste.

Nego drugo pitanje, danas mi promenili ruter (dobio Ubee), pokusam da se logujem na EON Connect i prijavljuje mi da je pogresan user ili password (a nisu pogresni)!? Ranije, dok mi je bio stari ruter, uspevao sam normalno da se ulogujem ali naravno, posle toga dobijao info da mi ruter ne podrzava funkciju.
 
Isto imam Ubee ruter i Eon Full i izlazi mi na Connectu da su pogresni mejl i sifra. Nema sta nisam probao sa tehnickom podrskom, menjali smo sifru 2 puta, brisali su mi nalog pa opet napravili i izlazi ista greska. Ostalo je da su prosledili IT sluzbi ali sam 2 nedelje bez odgovora. Ko zna sta je u pitanju
 
Sta ce vam Connect, pristupite ruteru preko brauzera i imate i vise opcija od Connect-a, apsolutno sve sto je SBB dozvolio firmware-om.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno