dzonihsv
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.11.2007
- Poena
- 725
Ima i do prilike da su iskoristili poskupljenje da prekinu saradnju.Bio sam u poslovnici, baš dosta ljudi vraća opremu i raskida (ne obnavlja) ugovor. Zna li neko o čemu se radi?
Ima i do prilike da su iskoristili poskupljenje da prekinu saradnju.Bio sam u poslovnici, baš dosta ljudi vraća opremu i raskida (ne obnavlja) ugovor. Zna li neko o čemu se radi?
izvor: SBB sajtOd 7. aprila obogaćujemo našu programsku ponudu novim TV kanalima: Sportski kanal na mađarskom jeziku M4 Sport HD (pozicija 300), TV Sombor (pozicija 360), VA Plus (pozicija 391) i TV Marš ( pozicija 392) koji emituju najnovija dešavanja u Valjevu i okrugu, biće dostupni od Start paketa korisnicima na EON i D3 platformama. Muzički kanal Mezzo Live HD, koji prenosi koncerte klasične, operske i džez muzike biće dostupan od HIT paketa na poziciji 258.
Da samo što će biti zatamljena slika kada idu prenosi nečega što valja tipa liga šampiona
Nemam velike, samo 2kom d3mini, covek je sve kablove proverio i reko da je bilo do njih ali uvece je opet poceo da se javlja problem, izgleda moram opet da ih zovemA na onom “velikom”ti radi normalno?
Od uredjaja sa wifi konekcijom imam tablet koga povezem na wifi mozda par puta u mesec dana i telefon koji je old school sa baterijom od 1500mA tako da uglavnom koristim desktop koji kad ne koristim je u sleep modu i uvek dostupan za sekund. Sto se tice UniFi nisam nikad koristio provericu da li je ukljuceno.Izvinjavam se unapred ali moram da pitam zasto retko korists WiFi kod kuce?
A mozda je do splitera.Nemam velike, samo 2kom d3mini, covek je sve kablove proverio i reko da je bilo do njih ali uvece je opet poceo da se javlja problem, izgleda moram opet da ih zovem
Kvalitet i jacina signala je 90% ali prekidi u prenosu su losi, idu i do 450 i to najvise nocu od 8 pa nadalje, preko dana i nekako, ali nocu ne moze da se gleda kolko secka i prekidaProveri jacinu i kvalitet sigala u podesavanjima d3 minija. U svakom slucaju pozovi ih i reci da problem nije resen, mozda je negde na cvoristu.
Ne restartuju oni nego se sam ruter zaglupi i restartuje. Ugasi wifi u podesavanjima rutera a ne na to dugme i nece se paliti wifi (posle restarta) vec ce samo gori lampica. Ja sam drzao uvek ugasen wifi na njihovom ruteru (zato sto sam koristio moj privatni zbog 5GHz wifi) i posle restarta nije se palio iako lampica jeste.Retko koristim wifi kod kuce i hocu da je iskljucen. Medjutim ovi iz SBB kad iskljucim wifi posle nekog vremena par sati daljinski restartuju modem i ukljuce wifi. Modem je Technicolor.Da li mogu nekako da ih sprecim da mi aktiviraju wifi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari