Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cat5 gura 1Gb bez problema.

Yep, pardon, previd...

imam jedno pitanje, dakle meni je brzina po ugovoru 150/15. dobijam 100/15 zbog limitacija optickih kablova koje imam, a koji su malo stariji inace.
ali kad udjem na mojsbb sajt, tamo gde je racun i sve kaze da je moj plan do 50mbit?
1684677865206.png

kakva limitacija optičkih kablova? valjda mrežnih (cat5 a treba barem cat5e)

koji je naziv paketa?

kakva limitacija optičkih kablova? valjda mrežnih (cat5 a treba barem cat5e)

koji je naziv paketa?
da mreznih kablova htedoh reci mybad. imam cat5
naziv paketa je "DIGITALNI EON LIGHT DUO OPTIKA" po paketu brzine 150/15. ali na portalu pise ovo
1684681489753.png
pa me to buni
samo da napomenem da ja DOBIJAM vise od 50mbps, jer po ugovoru i jeste vise od 50mbps, bas me zato buni

Moze li neko da mi potvrdi ako ima eon van mreze i sbb Smart box moze li da koristi na 1 televizoru smart box a na drugom smart Tv aplikaciju, npr moji roditelji imaju trio paket oni koriste smart box na toj lokaciji ali zimi nisu u toj kuci a tada koriste na drugoj lokaciji smart TV app sa istog naloga. Uzeo bi eon van mreze pa i eon box a gledao bih na 2 televizora jedan preko Smart boxa a drugi preko aplikacije ?

Moze li neko da mi potvrdi ako ima eon van mreze i sbb Smart box moze li da koristi na 1 televizoru smart box a na drugom smart Tv aplikaciju, npr moji roditelji imaju trio paket oni koriste smart box na toj lokaciji ali zimi nisu u toj kuci a tada koriste na drugoj lokaciji smart TV app sa istog naloga. Uzeo bi eon van mreze pa i eon box a gledao bih na 2 televizora jedan preko Smart boxa a drugi preko aplikacije ?
moze to.Ja koristim nalog u mrezi na drugoj adresi i radi sve uz vpn server na sbb mrezi.

Moze naravno. Ja to korisrim od samog pocetka.ja imam dva eon boxa plus aplikacija.

Kolege, molim vas za broj nekog SBB akvizitera koji ima "odresene ruke" po pitanju produzavanja ugovora. Uskoro mi istice ugovor pa bih da produzim isti buduci da sam zadovoljan SBB uslugom.
Novi Beograd, Digitalni EON Premium je u pitanju.
Hvala.

Kolege, molim vas za broj nekog SBB akvizitera koji ima "odresene ruke" po pitanju produzavanja ugovora. Uskoro mi istice ugovor pa bih da produzim isti buduci da sam zadovoljan SBB uslugom.
Hvala.
Akviziteru su samo za nove korisnike, tako su barem meni rekli (par njih ovde)

zna li neko dokle je SBB stigao sa ipv6 implementacijom? jedina stvar koja mi fali od SN-e je ipv6 sve ostalo je daleko bolje kod sbb-a, a ne bih da placam staticni javni ipv4 jer mi nije potreban

Hvala.
Posalji im poruku na tvitteru ili fb da te kontaktiraju povodom produzenja ugovora.
Ako imas konkurenciju, tvoja pozicija je vise nego povoljna, prenesi im svoju ponudu i sacekaj ugovor, ako se ne dovorite do termina za raskid trebalo bi da imas poslednju priliku u roku od 10 dana od izvrsenog raskida za poslednji pozdrav.

Akviziteri nemaju "pravo" da ti ponude bilo sta ovim povodom jer nisi novi korisnik.

da li jos neko ima prekid neta?
na modemu ima ONT signal ali OLT signala nema.
kablovska radi tho

2:55AM update: evo ga, radi opet nije ga imalo od oko 1.
OLT je i dalje prazan ali net radi

Ima li neko da koristi SBB-ov WiFi Mesh? U pitanju je AirTies 4920. Pošto ne mogu da instaliram android aplikaciju jer je zastarela, nemam mogućnost da promenim naziv mreže i šifru. Pokušao sam i sa mrežnim kablom ali na air4920.local nema ništa. Zna li ko kako pristupiti podešavanjima ovog sistema. Na 192.168.0.1 dobijam podešavanja HG-a preko AirTies-a. SBB ne zna. Sve radi, ali nema menjanja. Zna li ko?
Hvala.

Šta kao ne radi "sideload" tog apk fajla na telefon? Onda instalirati "zastareli" app na Android emulator na kompu ako nemaš drugi telefon sa matorijim Android?

Hvala.
Podn
Hvala.
Podnesite zahtev za raskid ugovora (kad istekne ugovor). Pozvaće Vas nakon dva, tri dana i ponuditi 8 meseci po dinar ili 30% na ceo ugovor.

Ima li neko da koristi SBB-ov WiFi Mesh? U pitanju je AirTies 4920. Pošto ne mogu da instaliram android aplikaciju jer je zastarela, nemam mogućnost da promenim naziv mreže i šifru. Pokušao sam i sa mrežnim kablom ali na air4920.local nema ništa. Zna li ko kako pristupiti podešavanjima ovog sistema. Na 192.168.0.1 dobijam podešavanja HG-a preko AirTies-a. SBB ne zna. Sve radi, ali nema menjanja. Zna li ko?
Hvala.
verovatno ti je u AP modu. Na HG proveri koja adresa je dodeljena mesh serveru i onda idi na tu adresu, to je web interfejs adresa. Trebalo bi da i ostali node imaju posebne ip adrese, ali to verovatno ne moraš da podesiš.

Podn

Podnesite zahtev za raskid ugovora (kad istekne ugovor). Pozvaće Vas nakon dva, tri dana i ponuditi 8 meseci po dinar ili 30% na ceo ugovor.
Zvao sam call centar da pitam šta nude za produženje pošto mi ugovor ističe za mesec dana. Onda me zvala neka gospođa posle par dana oko 21h (!) i nudila mi 8 meseci besplatno. Rekao sam da bih prihvatio 12 meseci (Yettel nudi 14 meseci valjda), ali je rekla da 12 ne može da ponudi. Sutra ću ići u poslovnicu da tražim okončanje ugovora.

Zvao sam call centar da pitam šta nude za produženje pošto mi ugovor ističe za mesec dana. Onda me zvala neka gospođa posle par dana oko 21h (!) i nudila mi 8 meseci besplatno. Rekao sam da bih prihvatio 12 meseci (Yettel nudi 14 meseci valjda), ali je rekla da 12 ne može da ponudi. Sutra ću ići u poslovnicu da tražim okončanje ugovora.
Svakako mislim da je 8 meseci maksimum za produžavanje ugovora, ali ako te ne mrzi da ideš do poslovnice, možda ti se i isplati pa ti ponude više besplatnih meseci.

Nudili su drugaru pre 2 meseca 12 meseci kad je došao da okonča ugovor, ali pošto je već bio potpisao sa Yettelom, odbio je.

Koji broj call centra si zvao?

ja sam mts korisnik kome isteko paket pre par dana, pre toga sam bio na sbb-u i danas me zvali iz SBB-a i ponudise 14meseci po dinar za full pakete.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno