Razlog?S pričom koja kruži da SBB izbacuje insajder TV početkom juna.
Nemam pojma, samo priča s drugog foruma.Razlog?
Takođe pojačajte upload, jer ovih 10:1 je stvarno sramota, a za mnoge i deal-breaker.Nadam se da ljudi iz sbb citaju ove postove, ljudi molim Vas pojacajte fudbalsku ponudu na SK, uz duzno postovanje bugarska i makedonska liga su po kvalitetu gore nego nasa liga, ne mora da liga bude petica da bi bila zanimljiva, svajcarsku i kiparsku ligu niko ne prenosi pokusajte to da uzmete.
Mogli bi i da povecaju broj tv kanala u ponudiTakođe pojačajte upload, jer ovih 10:1 je stvarno sramota, a za mnoge i deal-breaker.
Na sajtu samo na Telemarch Slovenija ima ovo obavestenje dok na sajtu sbb i telemarch BIH tog obavsstenja nema.Nemam pojma, samo priča s drugog foruma.
Slovenački Telemach je izbacio obaveštenje o ukidanju tog kanala 3. juna, a jedan korisnik kaže da je od njih dobio informaciju da se izbacuje na nivou cele UG.
imas li neku informaciju o ukidanju InsajderTV?Dobijeno zeleno svetlo za objavljivanje informacija u vezi F1 & Moto GP.
EKSKLUZIVNO za Benchamark i ostale forume koje imaju za tematiku i telekomunikacije.
Ugovor izmedju Formule 1 i United Media (Sport Klub) produzen je do 2026 godine uz mogucnost nastavka saradnje i posle 2026 godine. Takodje, ugovor je produzen i za Moto GP.
Prenosi ce osim na standardnim Sport Klub HD kanalima verovatno biti i na Sport Klub 4K kanalu.
Trenutno se radi na potpisivanju jos nekoliko ugovora a odnose se na sport. Info ce biti objavljen kada sve bude gotovo.
Poz
imali su neke pa izbacili/izgubili, nisu uspeli da se 'dogovore' iz nekog razloga... bilo je neke price o tome svojevremeno.Stvarno je cudno da Telemach u Bosni ima bolju ponudu sto se tice regionalnih kanala tipa : rtrs, bn, hrt 3,4, hayat, bht, face, alfa,z1 stvarno je cudno da ih sbb nema u ponudi u Srbiji
Meni su prilikom treceg poziva dali 6x1 din, eon full ali bez optike.Pozz forumasima. Ugovor za Eon full optika + 2 dodatna boxa istice krajem maja.
1. poziv - povecanje brzine neta + Pink paket. Naravno, odbio i zatrazio 6 x 1 din
2. poziv - 10% na paket + free boxovi.
Jedan box planiram da izbacim, vise nije potreban. U zgradi imam jos nekoliko provajdera.
Pozvace opet u ponedeljak.
Ako imate savet sta dalje bio bih zahvalan.
Ne...imas li neku informaciju o ukidanju InsajderTV?
Nesto novo... ?![]()
Nova strateška investicija United Grupe u umjetničku striming platformu Marquee TV - Telemach CG
United Grupa objavila je danas da nastavlja sa investicijama i zajedno sa međunarodnom medijskom kompanijom Viasat World investira 6,7 miliona funti utelemach.me
Vest je okačena 09.11.2021.Ne...
Nesto novo... ?
Koji grad?Dual premijum paket za produzetak saradnje trazio i dobio 7x1rsd što otprilike za ukupni period od 24 meseci iznosi-30% na mesecnu cenu pretplate-ja zadovoljan.
Koji grad?Meni su prilikom treceg poziva dali 6x1 din, eon full ali bez optike.
Ista ponuda, isti poziv pre par minuta samo od mts-a , 18 meseci po dinar do kraja danaOpet poziv od Sbb-a danas,18 meseci po dinar na ugovor od 30 meseci...Ozbiljno počinjem da razmišljam na prelazak sa box paketa
Ako imaš nekoga ko ima mts interenet lepo staviš openvpn (ili neki drugi vpn) server kod njega i uzmeš jedan slot za iris go. Njemu uzvratiš tako što mi daš slot za eon i kod sebe podigneš isti takav server. Tako ja imam obe televizijeBio sam godinama korisnik SBB-a,imaju sve moje podatke kao na dlanu...imaju na mojoj lokaciji optiku,ne bih imao dileme kad bi mogao da rešim gledanje Iris Go sa SBB interneta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari