Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da ljudi iz sbb citaju ove postove, ljudi molim Vas pojacajte fudbalsku ponudu na SK, uz duzno postovanje bugarska i makedonska liga su po kvalitetu gore nego nasa liga, ne mora da liga bude petica da bi bila zanimljiva, svajcarsku i kiparsku ligu niko ne prenosi pokusajte to da uzmete.
Takođe pojačajte upload, jer ovih 10:1 je stvarno sramota, a za mnoge i deal-breaker.

Takođe pojačajte upload, jer ovih 10:1 je stvarno sramota, a za mnoge i deal-breaker.
Mogli bi i da povecaju broj tv kanala u ponudi
Nemam pojma, samo priča s drugog foruma.

Slovenački Telemach je izbacio obaveštenje o ukidanju tog kanala 3. juna, a jedan korisnik kaže da je od njih dobio informaciju da se izbacuje na nivou cele UG.
Na sajtu samo na Telemarch Slovenija ima ovo obavestenje dok na sajtu sbb i telemarch BIH tog obavsstenja nema.

Nisam zeleo da pokrenem bilo kakvu diskusiju oko izbora kablovskog operatera, samo sam zeleo da ukazem na mogucnost poboljsanja ponude u fudbalu, isto tako smatram da posle gubitka italijana, vtb lige i turske u kosarci obzirom da as vise ne prenosi grcku ligu sk bi mogao bar jednu, dve utakmice po kolu da uzmu da prenose

Dobijeno zeleno svetlo za objavljivanje informacija u vezi F1 & Moto GP.

EKSKLUZIVNO za Benchamark i ostale forume koje imaju za tematiku i telekomunikacije.

Ugovor izmedju Formule 1 i United Media (Sport Klub) produzen je do 2026 godine uz mogucnost nastavka saradnje i posle 2026 godine. Takodje, ugovor je produzen i za Moto GP.
Prenosi ce osim na standardnim Sport Klub HD kanalima verovatno biti i na Sport Klub 4K kanalu.

Trenutno se radi na potpisivanju jos nekoliko ugovora a odnose se na sport. Info ce biti objavljen kada sve bude gotovo.

Poz
imas li neku informaciju o ukidanju InsajderTV?

Stvarno je cudno da Telemach u Bosni ima bolju ponudu sto se tice regionalnih kanala tipa : rtrs, bn, hrt 3,4, hayat, bht, face, alfa,z1 stvarno je cudno da ih sbb nema u ponudi u Srbiji

Stvarno je cudno da Telemach u Bosni ima bolju ponudu sto se tice regionalnih kanala tipa : rtrs, bn, hrt 3,4, hayat, bht, face, alfa,z1 stvarno je cudno da ih sbb nema u ponudi u Srbiji
imali su neke pa izbacili/izgubili, nisu uspeli da se 'dogovore' iz nekog razloga... bilo je neke price o tome svojevremeno.
u Bosni su verovatno u statusu kao RTS kod nas, pa moraju da ih prenose iz raznih razloga, kao sto ovde moraju RTS ili mozda kao B92/Prva/Pink

edit:
ne zaboravi da su svi drugi informativni kanali u najmanju ruku konkurencija za N1 i NovaS, sportski kanali za SportKlubove, zabavni za NovaS i Grand, obrazovni za Brainz... itd
a u krajnjoj liniji sve sto iole vredi od kanala je popularno pa se placa sto moze uticati na profit.

Izvinjvam se sto uskacem, nisam pratio temu, da li se ikako moze izbeci 30 dana otkaznog perioda nakon podnosenja zahteva za raskid ugovora? Da li bi pauziranje usluge dalo takav efekat?
Hvala na odgovoru ili upucivanju na neki raniji post!

Ako mi ugovor ističe 21.7.2023. godine ,jel moram mesec pre da im najavim da neću produžiti ugovor ,a opremu odneti tada(21.7.) ili ..?I da li mora lično da ode samo onaj na kog se vodi ugovor ,u mom slučaju moj otac ? Mislim ,znam da je u ovoj temi o ovome bilo 100x ,Al sam tražio poslednjih 7 stranica i nije imalo konkretno ovo što me zanima..

Moraš mesec dana ranije da najaviš raskid ugovora i kada istekne ugovor sutradan im možeš vratiti opremu

Pozz forumasima. Ugovor za Eon full optika + 2 dodatna boxa istice krajem maja.
1. poziv - povecanje brzine neta + Pink paket. Naravno, odbio i zatrazio 6 x 1 din
2. poziv - 10% na paket + free boxovi.
Jedan box planiram da izbacim, vise nije potreban. U zgradi imam jos nekoliko provajdera.
Pozvace opet u ponedeljak.
Ako imate savet sta dalje bio bih zahvalan.

Pozz forumasima. Ugovor za Eon full optika + 2 dodatna boxa istice krajem maja.
1. poziv - povecanje brzine neta + Pink paket. Naravno, odbio i zatrazio 6 x 1 din
2. poziv - 10% na paket + free boxovi.
Jedan box planiram da izbacim, vise nije potreban. U zgradi imam jos nekoliko provajdera.
Pozvace opet u ponedeljak.
Ako imate savet sta dalje bio bih zahvalan.
Meni su prilikom treceg poziva dali 6x1 din, eon full ali bez optike.

Uzeo onaj GIGA dodatak za 1.000 RSD mesečno, 24 meseca.
Šta znam, jeste brži net ali upload je i dalje slab.

Dual premijum paket za produzetak saradnje trazio i dobio 7x1rsd što otprilike za ukupni period od 24 meseci iznosi-30% na mesecnu cenu pretplate-ja zadovoljan.

Samo da razjasnimo. Sve te ponude dobijate kao NOVI korisnici? Niste u njihovoj mreži, ali oni nekako imaju vase podatke, zovu vas i nude tih 18 meseci?

Bio sam godinama korisnik SBB-a,imaju sve moje podatke kao na dlanu...imaju na mojoj lokaciji optiku,ne bih imao dileme kad bi mogao da rešim gledanje Iris Go sa SBB interneta

To ako se dobija za paket Eon full duo ispadne 1500din mesecno kad se podeli na 30 meseci, to je po meni odlicna ponuda.

Bio sam godinama korisnik SBB-a,imaju sve moje podatke kao na dlanu...imaju na mojoj lokaciji optiku,ne bih imao dileme kad bi mogao da rešim gledanje Iris Go sa SBB interneta
Ako imaš nekoga ko ima mts interenet lepo staviš openvpn (ili neki drugi vpn) server kod njega i uzmeš jedan slot za iris go. Njemu uzvratiš tako što mi daš slot za eon i kod sebe podigneš isti takav server. Tako ja imam obe televizije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno