Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam ovu Premijer Ligu pa nešto mudrujem...možda je i bilo o tome reči na forumu, ako jeste izvinjavam se.
Konkretno, da li kod nas postoji neki zakon o ekskluzivi na sportske prenose?! Ako postoji onda je sve jasno naravno, ovi su platili toliko koliko su platili i doviđenja, ali ako ga nema onda ne vidim šta to sprečava i SBB takođe da kupi prenose Premijer Lige...osim neke sujete ili čak verovatnije direktnog dogovora sa konkurencijom, dok se narod tu nešto politički loži.
Jer, uopšte nije redak slučaj u Evropi da više televizija prenosi PL, to se lako vidi u SofaScore aplikaciji na primer.
Koliko god su grmeli u početku, tužbe ovo ono, ubrzo su se nakon toga napravili mutavi i pojela maca.
Premijer engleska?? Pa ja danas na SK gledao derby

ili dokupis antenaplus/arena cloud/satelit

N1 Nova s i sk kanale nece moci da gleda na tvoj nalog , jedino preko vpn ili eon van mreze

@owim
Preko Supernove (a oni su deo MTSa) rade svi kanali na EONu (kao i preko Telenora i A1).
Hvala svima na info. On u ulazu ima samo MTS optiku, koliko zna. Da li ima smisla uzimanje fiksnog i Telekom ili bilo koji drugi ADSL? Ili je to sasvim isto kao MTS optika što se tiče blokiranja EON kanala?

Znam da je jedna opcija A1 4G net gde ceo EON provereno radi, ali taj 4G svuda je organičen (max GB, max brzina) i lošiji od bilo kojeg žičnog + preopterećen, posebno u centru.

Ima li sem A1 neta neko sigurno rešenje za gledanje svih EON kanala iz paketa?

Veliko hvala svima! 😉

jedino sigurno je da doplatis, jer to sa A1 i slicno zavisi od sbb-ove dobre volje.

Hvala svima na info. On u ulazu ima samo MTS optiku, koliko zna. Da li ima smisla uzimanje fiksnog i Telekom ili bilo koji drugi ADSL? Ili je to sasvim isto kao MTS optika što se tiče blokiranja EON kanala?

Znam da je jedna opcija A1 4G net gde ceo EON provereno radi, ali taj 4G svuda je organičen (max GB, max brzina) i lošiji od bilo kojeg žičnog + preopterećen, posebno u centru.

Ima li sem A1 neta neko sigurno rešenje za gledanje svih EON kanala iz paketa?

Veliko hvala svima! 😉
vpn i gledas
po mogucstvu box 4 otika + vpn ili skuplja varijanta eon van mreze

jer tako je vpn radio na netflixu, pa su poceli da blokiraju i to.

Za neki dan istice mi ugovor,ja bi da nastavim bez ugovorne obaveze,jel se automatski nastavlja ili moram da javim njima?i kada bude raskidao koliko unapred moram da ih obavestim?

Da li je moja IP adresa iza CGNAT-a?
Unapred hvala na odgovoru.
1636311659871.png

Nije, u pravu si ! nisam ni gledao da pise levo WAN, mislio sam da je slika sa nekog "whatsmyip" i da je spoljna IP ***, desava se ;)

Nemam Instagram ali mogu da potvrdim da su na Fejsbuku prilično brzi. Korisnički servis više ne zovem iz principa jer naplaćuju pozive, mislim da su jedini koji to rade.

Pa zoves ih na fiksni, normalni a ne taj za dranje koze.

+381 11 4001 000

Zvali me i ponudili 10% na EON Premium (ugovor do 03.22).
Rekoše da se javim na 011 4002222 ako se odlučim. Probaj i na ovaj broj.

u vezi prava na TV prenose postoji (ili je postojala :D) posebna tema. ovo nije tema o tome. hvala na razumevanju

Meni su ponudili za produžetak 15% popusta na EON premium, UO ističe tek u martu. Ne znam zašto im se žuri da produže UO od ovog meseca.

Zalio se sto cesto ne mogu da otvorim intesin i jos neke sajtove (restart rutera nekada pomogne, nekada ne...sve normalno radi preko mts-a).
Dosao majstor, rekao da je to zbog toga sto se ruter pregrejao i zamenio ga za novi crni.

pre neki dan presao sa paketa 250/25 na 500/50, ali nemogu da proteram preko ovog:

1636546026766.png

imam modem Ubee EVW32B, u call centru kazu da je do njega, da on nemoze vise da propusti za DL....
ima li ko pojma, jel tacno ovo sto kazu?

hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno