Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesu svi premiumi dobili čokoladice? ja nisam, pa da znam dal da raskidam ;)

inače imao sam smetnje za ng, nije radilo dosta kanala. zovem ih prvog ujutru, posle oni početnih gluposti kojima nas pocaste u call centru, zapisali su žalbu i čovek je došao za cca 2 sata!! svaka čast

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Obavezno idi u Glavnu postu i zahtevaj svoju cokoladicu! Zbog strajka poste verovatno nisi dobio obavestenje. Ako nema nista u posti trazi raskid ugovora!

Ja sam na premium paketu i nisam dobio čokoladicu. Kad sam pre neki dan bio da platim ratu, odneo gospođi koja tamo radi milku. Reko, kad nećete vi meni...evo ja nosim vama.

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka

Da li i vama secka internet ? Meni nešto u poslednje vreme to hoće da radi.

Poslednja izmena:
U životu nisam morao da restartujem Technicolor CGA2121.
Ajde ako mozes pogledaj signale stavio sam slicicu u predhodan post. Skoro je uzeo komsija jos jedan resiver za tv u drugoj sobi otad ima problem i ja sam malopre dosao nema neta restartovao ga i proradi internet, zvace ih sutra svakako da prijavi kvar.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Meni se komsija zali mora da restartuje techicolor modem svaki cas nema interneta cak izgleda da izgubi konekciju nema ni na Wifi ni lanom, da li neko zna koje vrednosti signala treba da budu na starom cisco sam znao, odavno nisam na sbb pa prvi put se srecem sa modemom.[/url]

US iznad 35dBmV.
Za DS je optimalno -8 do +10dB.

Због укидања канала ко жели има законски право на раскид уговора без пенала. Инфо из СББ.

Sta su ukinuli?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Због укидања канала ко жели има законски право на раскид уговора без пенала. Инфо из СББ.
Hvala

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Hvala..
Kako ne daju samo internet sunce im..
Ovako kad nemam fiksni u stanu,bas sam u problemu.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Kako se raskida ugovorna obaveza, i koji je rok za to? Mene ne pogadja pitam za dtugaricu kojoj su zbog njene neinformisanosti uvalili paket koji joj ne treba...

Huawei P30

Kako se raskida ugovorna obaveza, i koji je rok za to? Mene ne pogadja pitam za dtugaricu kojoj su zbog njene neinformisanosti uvalili paket koji joj ne treba...

Huawei P30

Pošalješ im dopis u kom tražiš zahtev za raskid ugovora zbog ukidanja tih i tih kanala. Možeš u poslovnicu da odneseš ali najlakše je poslati im na mail [email protected]

Nego koje su to kanale stvarno ukinuli? Ne mogu da nađem info nigde.

Pošalješ im dopis u kom tražiš zahtev za raskid ugovora zbog ukidanja tih i tih kanala. Možeš u poslovnicu da odneseš ali najlakše je poslati im na mail [email protected]

Nego koje su to kanale stvarno ukinuli? Ne mogu da nađem info nigde.

Raskid sa otkaznim rokom od 30 dana,može samo u poslovnici da se podnese.Gde ćeš dobiti kaog tačno datuma šta treba da im vratiš od opreme.

Raskid sa otkaznim rokom od 30 dana,može samo u poslovnici da se podnese.Gde ćeš dobiti kaog tačno datuma šta treba da im vratiš od opreme.

Ako se ugovor raskida na štetu operatera nema otkaznog roka (bar je tako meni bilo sa Supernovom).

U vezi raskida ugovora, jel postoji šansa da se cima kao u decembru kada su poskupljivali? Ja sam par godina raskidao ugovore, prebacim na nekog u kući ugovor i vodi se kao novi korisnik, plaćao sam 2000 12 meseci. Sve do ove godine kada nisu poskupljivali, pa me zanima jel mogu i sada na istu foru da tražim to?

Poslednja izmena:
Koja je kombinacija ako si dobio x meseci po 1 i zatraži raskid na ime promena uslova? Jel moras da platiš te mesece ili? :)

Poslato sa BLA-L09 pomoću Tapatoka

^Ovo i mene zanima

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Pa uvek mozes da raskines tako sto ces da platis te mesece po 1 dinar. Poenta ovog raskida usled promene uslova je upravo u tome da izbegnes placanje toga :)

Ufff cisto sumnjam da moze bez penala ko je imao x meseci po 1rsd. Ako daju takav raskid ispada da je neko koristio bukvalno dzabe uslugu. Da se razumemo daj Boze da moze evo moji ce prvi da raskinu i predju u exe sa 12 meseci gratisa [emoji3]

Svakako javljajte ako nesto saznate.

Ja ne mogu da verujem da ukidaju animal planet i discovery science a uvode neki filmski i baštovanski kanal

Kao sto rece neko ti sa penalima uvek mozes da raskines ugovor, ne treba ti poskupljenje ili gasenje kanala...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja ih sad pitam preko tvitera za raskid ugovora zato što gase kanale i oni mi ovo odgovaraju: "Nemamo takvu inforamciju. Ako želiš da se informišeš o uslovima i proceduri za raskid ugovora, prosledi nam kontakt telefon i pozvaće te nadležna služba koja će te o istom informisati". I ovo mi još napisaše "kablovski operateri zadržavaju inače pravo na izmenu programske šeme i to je navedeno u Opštim uslovima. Proslediću zahtev nadležnoj službi, kolege će te kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Svako dobro!"

E sad dal može da se raskine ili se oni prave ludi *mjau**mjau**mjau**mjau*m li ga više.

Poslednja izmena:
Неће јавно да људи не би користили прилику. Пошаљите маил на [email protected] или зовите контакт центар и тражите да вас контактирају због раскида уговора. Ти разговори се снимају па се и не исплати било коме да лаже. Телемах Словенија је макар лепо написао да корисници имају права 30 дана за раскид уговора услед укидања канала. Упамтите, овде нисте би прекршили уговор већ СББ и ви сада као оштећена страна имате права да тражите нешто што вама одговара или да се сложите са промењеним условима.

Ja tražio raskid i preko tvitera i telefonom zvao i poslao na mail. Na mail mi čak odgovorili ovako:

Poštovani,
Zahvaljujemo na upućenom mail-u.
Raskid ugovora se ne vrši ovim putem.
Kolege će Vas kontaktirati i uputiti u proceduru.
Hvala Vam na saradnji.

Ja rekoh ako, neka se zna razlog zašto i neka bude zvanično negde zavedeno i nadam se da će me blagovremeno kontaktirati.

Sad *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, čekam da me zovu.

Ако се узме СББ Спорт пакет за 800дин, да ли се може пратити на више адреса?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno