D
Deleted member 9456
Guest
Može da se unese frekvencija. Kod Nemačke i Austrije, kad pokreneš proces skeniranja, prva stavka je način skeniranja, Quick, Advanced i Full. Izabereš Advanced i levo se otvara menu koji daje mogućnost unosa mrežne frekvencije, mrežnog ID-a i režima brzine protoka. Tu leži rešenje problema. Isto tako, kad izabereš način skeniranja Full ili Potpuno i pokreneš, može zaustaviti skeniranje. U tom slučaju se levo od dugmeta Start pojavi i dugme Settings ili Postavke. Kad to izabereš otvara se meni za unošenje pomenutih parametara. Verovatno je to slučaj i sa Quick opcijom. Birajući razne države, kod slovenije sam našao opciju Telemah. Probao to i slabo.
Ja sam uspeo na Austriji da nađem dosta programa koje inače gledam i isključio sam Auto-ažuriranje, da radi preko praznika, a posle ću dalje eksperimentisati. Ako baš ne bude savršeno, mora se odabrati da skenira digitalne i analogne, pa se napravi kombinovana lista omiljenih kanala.
Mozda smarama ali nije tako kod mene u meniju, ja sam u Srbiji, pokusacu jos ovo sto si rekao da prekinem skeniranje kod Nemacke pa d aunesem frekvenciju. Nema kad se skenira srbija nista sem frekvencije a i on sam izbaci kao info kad zavrsi upravo ono sto je jafar napisao u tabeli a ime mreze nema blage veze da bilo gde pise SBB. To sa izborom zemalja ne znam,koliko sam ja jednom procitao postoje tri zemlje koje su kao i nas standard, jedna je Nemacka, za Sustriju nisam znao i neka skandinavska zemlja.