Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cena paketa je 3099din, ne razumem sta ocekujes da dobijes? Kao neki poklon popust samo zato sto si se odlucio za njih, ne kontam. Raskidas ugovor iz principa jer hoce da ti naplate onoliko koliko kosta paket, zamisli. Gde jos to ima da ti neko naplati onoliko koliko kosta roba ili usluga. Da ne kupujes mozda i hleb na popustu jer si se odlucio za crni umesto belog.
Želim ugovor na neodređeno vreme, a ne pedersku foru da mi pre isteka ugovora podignu cenu.
Samo toliko. Ne tražim popust, promociju i sl.

Cena paketa je 3099din, ne razumem sta ocekujes da dobijes? Kao neki poklon popust samo zato sto si se odlucio za njih, ne kontam. Raskidas ugovor iz principa jer hoce da ti naplate onoliko koliko kosta paket, zamisli. Gde jos to ima da ti neko naplati onoliko koliko kosta roba ili usluga. Da ne kupujes mozda i hleb na popustu jer si se odlucio za crni umesto belog.

Želim ugovor na neodređeno vreme, a ne pedersku foru da mi pre isteka ugovora podignu cenu. Zašto bih se obavezao da plaćam nešto po punoj ceni na određeni period. Ako neko traži vernost na neko vreme mora biti spreman da dâ i neki popust. Ja popust nisam tražio već ugovor na neodređeno s obzirom da sam jako dugo njihov klijent.

Kad je ugašen analogni signal?
Na Čukarici i dalje radi sve u 16, a digitalizacija bila još pre 6 meseci.
Pitao sam ih na tu temu telefonom već dva puta, uvek isti odgovor, sad će, samo što nije...
A u praksi, nije nego...
Medaković, NBG, Bežanija, Centar su ostali bez analogne.

Rakovica je ugašena, pa je vraćena... Uređaje ti donose kada potpišeš nov ugovor

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kod mene...
7d6d01e873ec33b4edf784c52195947e.jpg

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Medaković, NBG, Bežanija, Centar su ostali bez analogne.

Rakovica je ugašena, pa je vraćena... Uređaje ti donose kada potpišeš nov ugovor

Možda neki delovi NBG, al' kod mene (u blizini Arene), analogna TV fercera sve u 16.
Pozdrav

Analogna tv je super, mts čak ubacuje nove kanale u analognu ponudu kod jednog skoro preuzetog provajdera :D

Isao u Sbb da prevremeno raskinem ugovor zbog promenjenih clanova ugovora. Tip u korisnickom kaze da nece moci ali da me nista ne kosta da napisem molbu. Sad cekam odgovor!

Posle mesec ipo dana cekanja doneli su mi eon box. Ono sto sam citao ovde dovelo me je do zakljucka da nesto nece automatski raditi,medjutim i napominjem za sada,sve fercera odlicno i box i net brzina :) Mozda imam srece a mozda ce me tek snaci neki problem ali tako je za sada ;)

Da li je uobicajena stvar da SBB povremeno menja IP adresu korisnicima? Danas sam primetio da mi adresa umesto sa 24.. pocinnje sa 178..

Da. Ne stalno, ali dovoljno cesto.

Meni od juce ne radi HBO go na SBB wifi i ptijavljuje da nije supported u mojoj zemlji [emoji2955] Koristim doduse telenorov HBO, pa ne znam ima li veze sa time..

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Nema veze, i ja imam Telenorov HBO Go i na telefonu i na Eon boxu, radi bez problema na SBB mreži i na kablu i na wifi-ju.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Da li je uobicajena stvar da SBB povremeno menja IP adresu korisnicima? Danas sam primetio da mi adresa umesto sa 24.. pocinnje sa 178..
Све ће да буде ОК док једном не приметиш да адреса почиње са 100.64.... е онда неће да ваља. ;)

Nisam bas u toku, da li je ovaj eon light tv, osnovna opcija za samo televiziju, bez interneta i fiksnog telefona?

Huawei P10

Pozdrav svima. Zanima me samo jedna stvar, izvinjavam se ako je bilo reči o ovome, ali nisam toliko dokon da listam 2000 strana.

Dakle, postao sam korisnik eon full duo paketa od decembra prosle godine, znači 3 puna meseca. Prva dva su prošla regularno što se tiče računa, baš kao i što je navedeno u ugovoru, medjutim za februar sam dobio pored standardnog računa koji glasi na moje ime, i račun koji glasi na ime vlasnika stana, a pod nazivom usluge piše mesečno održavanje u iznosu od 1395 din. Ukupno dugovanje 2690 din. Nisam u mogućnosti da kontaktiram vlasnika trenutno, pa me interesuje da li neko s foruma može da mi objasni ovu anomaliju, šta znači taj drugi račun, o kakvom održavanju se radi, pošto je na njihovom sajtu vrlo kratko i šturo objašnjeno, i najvažnije da li to znači da će svaki mesec stizati 2 računa za plaćanje, što bi bilo krajnje bezobrazno i van svake pameti jer tih 10+Eura se nigde ne spominje u ugovoru.

Unapred zahvalan

Nakon nekoliko dana van kuce (prethodno sam bezveze iskljucio produzni kabl prekidacem) dobijam poruku Signal nije pronadjen, nema neta (Cisco uredjaj) a na d3-u mi je neko pogresno vreme. Probao sam reset vise puta i ne pomaze. Zvao sam ih, kazu doci ce neko sutra popodne. Jel moguce da ja ne mogu nista da uradim bez njihove intervencije, jel se nekome desavalo? Rekli su i da nije opsti kvar nego se nesto desilo...

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
5e78d99bffe2cd66bbb74b520f4cd661.jpg

Poslednja izmena:
Jos malo i nece nam trebati Arenasport kanali.

O2 im uzima najjace utakmice pa cemo ovog vikenda moci da gledamo Partizan-Spartak
Rad-Zvezda
Milan-Inter.

Još samo da imaju komentatore...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ima li neko novosti o novitetima od 18/03? Ja videh jedino da su najavili da od 18/03 TOP/NovaS postaje vidljiva i na drugim mrezama (preko EON-a).

Ima li neko novosti o novitetima od 18/03? Ja videh jedino da su najavili da od 18/03 TOP/NovaS postaje vidljiva i na drugim mrezama (preko EON-a).
Priključna taksa za EON van SBB će umesto 7.000 biti 3.500. Prvih šest meseci 699. I to je to

SBB treba da razmislja malo i o postojecim korisnicima, u redu je privlacenje novih korisnika, ali isto tako treba dati neke pogodnosti i onima koji su vec kod njih. Poceli da naplacuju EON Box zato sto ih nema dovoljno na stanju ?!? U svakom slucaju istekao mi je ugovor, nikakvih pogodnosti nema, u toku raskid ugovora pa ako ne ponude 6meseci po 1din, ili 12meseci 50% prelazim na MTS koji ima optiku kod mene

Nakon nekoliko dana van kuce (prethodno sam bezveze iskljucio produzni kabl prekidacem) dobijam poruku Signal nije pronadjen, nema neta (Cisco uredjaj) a na d3-u mi je neko pogresno vreme. Probao sam reset vise puta i ne pomaze. Zvao sam ih, kazu doci ce neko sutra popodne. Jel moguce da ja ne mogu nista da uradim bez njihove intervencije, jel se nekome desavalo? Rekli su i da nije opsti kvar nego se nesto desilo...

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
5e78d99bffe2cd66bbb74b520f4cd661.jpg

Da odgovorim sebi - neki njihov radnik je iskljucio moj prikljucak i greskom su iskljucili pogresnog korisnika umesto komsiju[emoji28]

SBB treba da razmislja malo i o postojecim korisnicima, u redu je privlacenje novih korisnika, ali isto tako treba dati neke pogodnosti i onima koji su vec kod njih. Poceli da naplacuju EON Box zato sto ih nema dovoljno na stanju ?!? U svakom slucaju istekao mi je ugovor, nikakvih pogodnosti nema, u toku raskid ugovora pa ako ne ponude 6meseci po 1din, ili 12meseci 50% prelazim na MTS koji ima optiku kod mene
U poslovnicama nemaju ovlascenje za davanje beneficija. Najbolje zovi telefonom i zahtevaj. Mts,ova optika ce proraditi ko zna kada. Sada oni jurisaju da rasire mrezu, jer je prva dosovska vlast dala sorosu da se dzabe umrezava, a sada je promenjena politika pa su navalili. Kad ce biti, neznamo !
Ja sam dobio 12 m 2000, a 12 m 4000. i to posto sam otkazao u poslovnici, za par dana se javila jedna iz direkcije i to mi je dala.

Slobodno im reci da si citao na forumu da to daju. Citaju i oni forume.

Da da pa to i planiram da trazim, da mi daju kao novom korisniku tu akciju, a inace MTSova optika kod mene u zgradi vec funkcionise, cak bi mi bilo bolje da predjem kod njih.
Sto se tice svega toga, dobro je da imaju konkurenciju. 15 godina sam kod SBB-a bio, moraju malo da pocnu da vode racuna sad

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno