Sprema se neka nova akcija od 18. marta, navodno će biti bolji uslovi. Šta i kako saznaćemo uskoro
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Nemaju pravo i shodno tome je od 1. do 31. decembra bilo moguće raskinuti ugovor bez plaćanja penala.Zanima me zakonski , ako imate UO 24 mes.
po kom osnovu je podizanje cene paketa koji ste dogovorili ? Ako imate ugovor koji je postignut po jednoj ceni ta cena važi tokom celog perioda od 24 meseca i nema osnova za bilo kakvo povećanje ? Bez obzira na pojavu novih paketa i ostalih umotvorina ,
Ili grešim ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemaju pravo i shodno tome je od 1. do 31. decembra bilo moguće raskinuti ugovor bez plaćanja penala.
Onda su 15. februara dodali tačku 3a u uslovima korišćenja.
Shodno tome do 15. marta može da se raskine ugovor bez naplate penala.
Dodajem takodje, da bi od 18. marta trebalo da priključna taksa iznosi 3.500, umesto dosadašnjih 7.000.
Zaključak, često muljaju, ali trenutno imaju najbolju TV ponudu i to ih žestoko vadi.
Nema, zato što im nije u interesu da odeš, nego da precutiš. Svakako možeš da podneseš zahtev za raskid navodeći povećanje cene, gašenje analognog signala i promene clanova ugovoraA jel ima neko obaveštenje o tome na sajtu, da moze da se raskine do 15.3. bez penala? Mom komsiji nisu dozvolili, tražili su da plati celu godinu. Ne znam kad je bese išao do njih. Mialim da je posle 15.2.
Nemaju pravo i shodno tome je od 1. do 31. decembra bilo moguće raskinuti ugovor bez plaćanja penala.
Dodajem takodje, da bi od 18. marta trebalo da priključna taksa iznosi 3.500, umesto dosadašnjih 7.000.
Zaključak, često muljaju, ali trenutno imaju najbolju TV ponudu i to ih žestoko vadi.
Na osnovu ovoga možeš da raskineš do 15. martaDa li je moguće!!!
Znači da će da mi blokiraju eon app na telefonu, pošto mi isključivo služi za gledanje sportskog sadržaja (preko mobilnog interneta) kada nisam kući! Kada sam kući, logično da ću na TV-u da gledam...
Stvarno su glodari postali!
Samo nek' blokiraju, istog trenutka raskidam ugovor.
Imam pitanje, u jednom stanu su dva tv-a, na jedom eon, na drugom d3 mini. U drugom stanu je cisko 4682. Ako bih zamenio d3 mini sa ciskom iz drugog stana, jel bi radilo to, racunam da bi onda imao na oba tv-a vracanje unazad
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Upali - ugasi iz aplikacije par puta. Ja sam tako uspeo.. Nema leba od podrske kod tog problema.Ovi iz SBB podrske nisu normalne ugasio sam UNIFI na portalu,ali UNIFI signal se nije ugasio na C3928S a oni me ubedjuju kako jeste.Ja mogu samo da kazem da su totalno nepismeni.
Axn i Epic dramu su pustili mnogim korisnicima. Na kom si paketu?
Ne možeš NET bez TV-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari