bbK1ng
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.09.2002
- Poena
- 745
Kada ti istekne ugovorna obaveza, ako zelis da zadrzis samo tv, dovoljno je da odes u poslovnicu sa modemom/ruterom i da im ga vratis. Kazes im da zelis samo tv uslugu od tog trenutka i to je to. Napomeni da ne zelis nikakvu ugovornu obavezu jer ako imas samo tv uslugu nisi duzan da potpisujes nikakvu ugovornu obavezu. Samo treba da odlucis koji tv paket zelis (najjeftiniji je 1400 rsd). Ovo je proverena informacija jer sam uradio upravo to pre 7 dana.
Ovo je odlično, ako krenem u realizaciju optike. Mada mislim da bi me tad zvali, pošto ako kod MTSa podnesem zahtev za prenos fiksnog iz SBBa mislim da će se onda SBB setiti da me zovne. Ustvari možda je to dobar put da me "seke" ipak pozovu.
Pre nekih 2 meseca mi je istekla UO, niko me nije zvao, niti kontaktirao na bilo koji drugi način. To mi je bio prvi uguvor u SBB.
Mene nisu zvali uopšte, preko godinu dana sam plaćao trio gold mesec za mesec. Na kraju sam ih iscimao po savetima odavde i uzeo gold extra po ceni golda.
Meni plćanje mesec za mesec, trenutno, sasvim odgovara. Trio Gold ima sve što mi treba, a nove 2 godine mi se ne potpisuju zbog "pretnje" CG-NATom.