Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok, nego mi nije jasno pod kojim uslovima regularno ako idem na trio?
Koliko vidim ne dobijam ama baš ništa.

Ovo važi za nove korisnike ili mi koji imamo duo gold dobijamo isto prelaskom na trio gold?
To je za nove korisnike, a za stare bi trebalo da 12meseci plaćaš po starom i dobiješ telefonski aparat. Normalno nov ugovor na 24m.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Moras biti novi korisnik da bio dobio ove akcijske popuste na cene. U suprotnom prelaskom sa duo na trio dobijas samo trio paket (sa novim brzinama) po regularnim cenama.

edit: ili ovo sto mikica kaze - mozda dobijes po staroj ceni neki period. Nama sa IKOMa nude 6 meseci po staroj ceni koju smo placali.

Poslednja izmena:
Sa duo net na trio
af05b569ddfc318baa9c6d45950c0174.jpg

Elem sad kaže čovek u korisničkom da cenu za Trio Gold paketa će znati tek od ponedeljka. Tako da sada ispada da će se i cena Trio Gold možda menjati.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Trio gold extra po ceni trio golda.
7227067485.png
Naravno ovo je preko lan-a. Posto sam im pre godinu i po dana vratio Ube(m)e, vratio se na kombinaciju epc 3208+tp link 740, sada moram da kupim neki iole normalni gigabitni ruter da bi sve ovo imalo smisla.

Za promenu cene su morali dati saopštenje, minimum 30 dana od promene iste.

Meni i dalje stara brzina :d
Izgleda da ne pustaju svima u isto vreme :smash:

Poslednja izmena:
Restartovao sam modem i dalje ista brzina neta 60/4. Trio Gold paket, lokacija Zemun

Biće, ne puštaju svima u isto vreme ;)

Naravno ovo je preko lan-a. Posto sam im pre godinu i po dana vratio Ube(m)e, vratio se na kombinaciju epc 3208+tp link 740, sada moram da kupim neki iole normalni gigabitni ruter da bi sve ovo imalo smisla.

Moji rezultati su baš sa ubee uređaja...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo našao si ga
Jel možeš ti to da završiš u Valjevu smo drug i ja. I jel može za trio paket?
Inače svaka čast, prvi si napisao da će biti povećanje i tačno sve pogodio brzine i datum 14.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

I meni je i dalje stara brzina, Trio Gold paket. Restartovao sam modem i nista. Pozarevac. Tako da nisi jedini :D
Jel treba da se crta? Moraš da ih kontaktiraš da ti odrade oni restart iz podrške.. Običan ne pomaže.
Bilbo: nemam poruku?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk

@bilbo
Da li postoji opcija da pređem na trio pod nekim povoljnijim uslovima ili je ono što je zvanična ponuda početsk i krsj?

Pisi na FB, meni upravo odradili sinhronizaciju modema i nova brzina je.

Nehotice izbrisah svoju poruku.Elem, nisam kontaktirao korisnički servis, sam sam restartovao modem i dobio povecanje brzine.Posedujem epc3208.

Imam sbb trio gold i superset i njihov odgovor je: "Još nije određeno koji paketi su obuhvaćeni povećanjem nrzine, ali prosledi mi broj ugovora i resetovaću modem."Cekam.....i javljam....

Значи време је да и остали крену са повећањем брзине да СББ не штрчи. ;) Ред је да и мени убрзају, више од годину дана нису.

Trio Gold, probao na Fejs, nema odgovora. Zvao telefonom naprednu podrsku, najljubaznije mi lik kaze sad ce da resetuje, da probam za 5 minuta novu brzinu, nista od toga. Proslo sat vremena, resetovao rucno ruter, i dalje nista od nove brzine...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno