Da li je neko uspeo da izboksuje nesto povodom ukidanja ultre i ultre mini sem demrdja i kako?
Шта ту има да се паметује? Ок, није датум добар али је било времена да се откажу услуге. И ко ће то да уради? Ето, може СББ да понови вест, да буде објављена сутра и да свако може да одјави услуге до краја јула. И ко ће да се одјави?
Овде сви очекују да ће СББ да им да дуплу брзину, фул пакете и све остало зато што је укинуо неки канал ... а нисам сигуран да промена пакета уопште има везе са уговором и да у неком уговору пише који су канали у пакету.
Максимум који може да се добије је раскид уговора без пенала, једино што СББ може мало да одреши кесу и дода нешто колико да не буду оно што јесу, велики пилићари.
Ja pitao na fb da li nesto moze..sada imam trio gold...kaze ne moze.... Obogatice kanale za najmladje .... Nesto kontam sigurno ce da ubace IDJ kids. A ja hteo da mi dodaju na trio gold HBo.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Tako je samo budi bezobrazan..to pali u ovoj zemlji...sutra kad u Maksiju ne budeš mogao da nađeš Imlekovo mleko već samo Megle, traži bre tamo od poslovođe da ti daju keks besplatno, godinu dana ako treba![]()
Ma bre smešni ste mi...šta se bre cigančite sa njima za HBO i neki kanal :d I to klasično srpski..."ja ću za sebe, a ko je*e ostale, nek se snađu"...onda uradite nešto na globalnom nivou da svima bude bolje, a ne tako, preturate po kontejneru pa ko ulovi bolji karton![]()
Moj predlog je kad već nešto hoćete, onda se organizujte...skupite se, napravite listu zahteva, peticiju, kampanju...tražite od ostalih sbb korisnika potpise...napravite štandove u svim većim gradovima, konsultujte se sa advokatima..tako se nešto radi ako hoćete, a ovako..pa najlakše im je da vas od**bu tako što će vam dati neku mrvu za tih godinu dana i posle ništa..ako hoćete nešto da promenite onda uradite to na svim nivoima
Eto vidis lepo si napisao smisleno mogao si i juce, isto sam pitao, ali koliko vidim ti neces da ucestvujes? Tebi je sve ok?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko je rekao da jeste...ako se organizujete, ja ću vrlo rado potpisati peticiju
Pozdravus!
Treba mi mnogo duzi LAN kabl nego sto je onaj u pakovanju da povezem ruter/modem i risiver. Da li treba da kupim "ukrsteni" ili "neukrsteni" LAN kabl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari