Ja nisam imao nijednu uslugu dobrih 12 sati... od ponoci pa do podneva... a vidim da net varira malo sa pingom i brzinom. Praznik, svi su kuci a mreza ne moze da podrzi.
Takođe bih se složio, barem za područje Novog Sada gde živim. Do pre 2-3 meseca je radilo sve super, a onda nakon njihovih silnih "redovnih održavanja" sve se promenilo. Samo u poslednjih mesec dana sam morao 3 puta da zovem i prijavljujem probleme sa internetom, što je rekordan broj u ovih 6-7 godina koliko sam njihov korisnik.Iskreno, meni je do pre par meseci SBB radio sasvim okay, tu prevashodno mislim na internet, pošto me TV nešto ne dotiče.
Međutim, u poslednje vreme je to toliko postalo mučno, da bih odmah prešao na MTS BOX da mogu - a ne mogu iz dva razloga, ugovor koji traje još par meseci + problem sa infrastrukturom.
Nije bas tako. SBB je u poslednjih godinu i nesto ulozio jako puno u sredjivanje infrastrukture, tamo gde je bilo uslova (a to je sada vec najveci deo) dovedena je optika do cvorista i zamenjen (kompletno) hardver na svoristu a na ostalim mestima (kojih je i dalje prilican broj, mislim na cuveno K2K...) se ubrzano radi na zameni postojeceg.
Infrastruktura, kompletna, od pre tri godine je vec bila u stanju da podrzi sada trenutne brzine Internet-a bez ikakvog problema - a ove godine, relativno uskoro, ce biti generalno povecanje brzine Internet-a. Ovo sto se sada desava je odraz tih nekih ubrzanih radova a obzirom da SBB ipak sve radi u „pet do dvanaest” i obzirom da i dalje nema dovoljno ljudi jer je tako jeftinije nije cudo sto se zali toliki broj korisnika.
Kod mene je situacija sa TV-om katastrofalna vec vise od mesec dana. Pikselizacija, random po kanalima i vremenu dogadjanja, gubljenje digitalnog signala, nema naprednih funkcija, u sred gledanja 72h varijante samo izbaci, VOD ili nema danima ili isto u sred gledanja samo izbaci bez poruke ili cesce sa porukom da se pretplatim na uslugu (a imam Premium?!) pa onda ne moze da se „konsoliduje sam sa sobom” satima ili danima pa mora da se zove telefonom, kad pomenuh telefon - ucestalo je da sagovornik svaki cas ne cuje... Srecom, ne znam kako i zasto ali i ne ulazim u to da ne izbaksuziram, Internet kod mene radi ne savrseno nego nikad bolje. Sve osim Internet-a je katastrofa. Oni neki koje poznajem iz SBB-a mi kazu da ne vredi da prijavljujem nista sto se tice TV-a jer ce to tako biti jos neko vreme... Hebiga, sta da se radi..
Pozdrav!
Sve ti zavisi gde si. Ja sam na SBB i radi ok dok ne padne protok, onda ne radi uopšte. Ne dešava se to toliko često ali neka je jednom nedeljno mnogo je. To se naravno dešava uveče kad je najviše ljudi kući. Takve stvari mi se recimo na adsl-u nisu dešavale, kad pukne zbog kvara pukne, ali to je bilo jednom u 3 mesecaPostoji li bolji izbor od SBB-a sto se tice interneta? Mislim pre svega na kvalitet signala, tj na igranje online igra, sa sto manjim lagom, kolko sam shvatio MTS BOX na tom polju nema sta da trazi protiv SBB-a.
Postoji li bolji izbor od SBB-a sto se tice interneta? Mislim pre svega na kvalitet signala, tj na igranje online igra, sa sto manjim lagom, kolko sam shvatio MTS BOX na tom polju nema sta da trazi protiv SBB-a.
Ako uzmes BOX (IPTV + NET) OBAVEZNO trazi da te prebace na Fast profil gde je ping ok.
Zasto si toliko rigidan? Ako bi se pisalo samo o jednom provajderu koliko bi ti vremena trebalo da uporodis podatke?A da se prebacite na mts box temu? Možda grešim ali ovo je SBB tema a ovo nema nikakve veze sa njom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari