Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može li neko dati link za 'moja potrošnja'. Htedoh da vidim koliko sam Gb potrošio u prošlom mesecu i nigde ne mogu da nađem. Naravno, registrovan sam i mojsbb.rs sam pretražio uzduž i popreko.

Ja sam isto to tražio i pitao na SBB forumu. Dobio sam sledeći odgovor "Na SBB korisničkom portalu pregled potrošnje internet usluge dostupan je samo za korisnike Pripaid internet paketa".

Poz svima...
Imam stari Cisko 2.0 i Duo gold daljinski se raspao posle vise od 3 godine koriscenja... da li ce da zamene isti? Kakva je procedura?

Poz.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Poz svima...
Imam stari Cisko 2.0 i Duo gold daljinski se raspao posle vise od 3 godine koriscenja... da li ce da zamene isti? Kakva je procedura?

Poz.

Ja sam moj daljinac menjao pošto mu je otišlo ok dugme. Doneli nov daljinac, nisu ni pogledali u kakvom je stanju stari. Reci da ti ne rade neki tasteri i to je to.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Ali sad stvarno, situacija sa uploadom je Srbiji je zabrinjavajuca.
Nikad nije bio ovakav odnos d/u.
Da bar obezbede ljudima opciju da doplate za normalan upload, ne oni i dalje furaju neke svoje nebuloze u kreiranju ponude.
Није баш глобално, неки нуде 1:1, неки 2:1, ја имам 10:1 што у принципу није лоше (120/12) па је ипак проблем до провајдера. Код мог провајдера може да се узме и +5, +10 или +15 коме је потребно.

Brate, treba te ban ako jos jednom smoris sa ExeNetom ;)

Чек бре, ако неко каже да је проблем глобалан и да у Србији нема добар upload, ја да прећутим и не поменем Беогрид, ТТ, још неке провајдере па и мојега? Да је писало ... ситуација са uploadom у СББ-у је забрињавајућа, не бих ништа написао. Ајде ти иди у Теленор тему па тамо пиши. :)

U prvom tromesečju 2017. godine SBB najavljuje osim iznenađenja u vidu novih kanala, servisa, ... i brži internet, čime će dodatno ojačati poziciju lidera na tržištu kablovskih operatera.

Total TV / SBB - Udruženje korisnika.

Poz

;)

Samo da ne bude iznenadjenje ko poslednji put

Brzi Internet i CG NAT u kombinaciji sa raspalim ruterima sto uvaljuju korisnicima (ne zna se koji je gori). Jos vece varijacije pinga u popodnevnim i vecernjim satima, jos vise cvorista gde se javlja packet loss uz verovatno vecu cenu i novu UO od 2 godine.

To je to iznenadjenje.

Čemu brži Internet kada forsiraju CGN?
Pa i ****** može da vidi da to jednostavno nema smisla.

Eto ja bih voleo da najave ukidanje CGN.

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

Imam bas problema sa Albis stb za D3i, svakoga jutra kada ukljucim ispise "Pretplatite se na ovaj kanal". Resetujem bukvalno svakog dana iz struje, a posle nekog vremena ispise streamong error 5. Pocinje da me nervira,da li ih mogu zvati da mi zamene stb posto sam uslugu uzeo preko njihovog partnera ?

Mozes.
Meni zamenise ubee za nov. Uzeo sam opet njega zbog 5ghz, pa cemo videti kako ce ovaj raditi.

Ово је послао 6п!

Ja sam moj daljinac menjao pošto mu je otišlo ok dugme. Doneli nov daljinac, nisu ni pogledali u kakvom je stanju stari. Reci da ti ne rade neki tasteri i to je to.

Sent from my Bullhead using Tapatalk
Ok.
Da li si stari morao da vratis ?

Kako da ih nateram da mi skinu cg nat kad dodjem na red? Vrv pokusavaju da rasterete mrezu...

Nikako, moraćeš da uzmeš statičku ip adresu ili da pređeš kod drugog provajdera.

Kako da ih nateram da mi skinu cg nat kad dodjem na red? Vrv pokusavaju da rasterete mrezu...

Прва солуција лепо платиш глобу коју траже, друга солуција да промениш провајдера, а трећа....нема је.... :)

Pa moracu ***... Tj videcu kako funkcionisu ace stream, sopcast i torenti generalno sa cg natom..

S obzirom da je Pošta Net u svoju ponudu ponovo pustila Sport Klub kanale SD i HD i još neke SBB kanale, da li možda pistoji mogućnost da će i SBB da pusti Arena sport kanale?

Arena sport kanali su Telekomovi, ne Postini

Posta i Telekom su drzavne firme. Mozda je ovo pocetak kraja rata SBB-a i Telekoma.

Procitah danas u novinama,a mislim da je i ovde neko spomenuo da se vece brzine neta ocekuju u q1 2017. i svaki paket ce dobiti po par vise HD kanala nego do sad sto je imao.

Kada je SBB krenuo sa NATuralizacijom ?

Posta je do pre godinu dana imala sk

Imala do pre godinu dana i sad ima 6 sk i 3 hd sk. Sad sam proverio, posto imam i jednu i drugu kablovsku. Je l' postoji varijanta za sbb samo net, bez kablovske? Da raskinem ugovor kad povrcaju za 100 din :D

Ово је послао 6п!

Imala do pre godinu dana i sad ima 6 sk i 3 hd sk. Sad sam proverio, posto imam i jednu i drugu kablovsku. Je l' postoji varijanta za sbb samo net, bez kablovske? Da raskinem ugovor kad povrcaju za 100 din :D

Možda si hteo da se našališ, ali da opet konstatujemo - ugovor zbog poskupljenja može se raskinuti sada, to jest zaključno sa 31.12.2016. Kad počne primena novih cena, na to se korisnik više ne može pozvati ;)

Pretplatnici imaju pravo raskida ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen, bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, u roku od 30 dana pre početka promene cene.

Ma svejedno kada, razmisljam o tome sve vise. Upravo sam proverio na toj drugoj kablovskoj i imam sk. Je l' postoji varijanta za samo net, bez kablovske u sbb-u?

Ово је послао 6п!

Ne postoji. Mora kablovska.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno