Ја пребацио на 7 и сам сам са својим unifi-jem на том каналу.. Фууул
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Па треба мени некадUgasi taj botnet Unifi.
Deaktiviras ga na svom SBB nalogu.Kako se gasi unifi?
Sent from my Redmi Note 3 PRO
Ja sam u julu potpisao, kao novi korisnik, trio gold paket. Šest meseci po 1 din, plus 18 meseci puna pretplata.
Ја у понедељак и иста ствар као ти..Ja sam u julu potpisao, kao novi korisnik, trio gold paket. Šest meseci po 1 din, plus 18 meseci puna pretplata.
@boban01
Osnovna ponuda kanala je besplatna za sve televizore u kuci (uostalom, to ti je samo razdeljen koaksijalni kabl i utaknut u proizvoljan broj televizora), ne treba nikakav dodatni hardver osim razdelnika. Kad mi je bio covek da namesti, imao sam vec razvucen koaksijalni kabl do televizora u drugoj sobi pa mi je samo stavio razdelnik za 3, to uneo u izvestaj koji sam potpisao, i to je to. Nista ne kosta dodatno. A i na sajtu pise "Osnovna ponuda na više televizora u kući"
A inace, 600 dinara sto su rekli je cudna cifra, kao sto je @Aleks okacio gore, za dodatne televizore (na kojima hoces da radi d3, itd... znaci neophodan je dodatni uredjaj) ima jednokratna prikljucna taksa i mesecna koja je 290.
Чек, како су ти понудили?Ponudili su mi da uzmem ovaj najnoviji Ubee premium HG za dz, da uzimam to? Jel valja? Jel kasne notifikacije kao na onome sto sam vratio? Sada sam trenutno na onom klasicnom modemu bez wifija sa svojim ruterom, nekim TP linkom, koji mi ne da vise od 20mbps preko wifija, ali sve savrseno radi. Hvala vam unapred![]()
Kako moze da se izgubi 72h usluga na dodatnom risiveru? Ja imam D3 Home i PDS2100 (master je stari V2 risiver) i kad bih obnovio ugovor ne bih imao tu uslugu na slejvu a sada je imam?
Dodatni risiver ima sve sto ima i na masteru a u zavisnosti od paketa.
Nesto tu ne stima, ili nisi dobro razumeo ili su pricali gluposti (iz ko zna kog razloga, a imaju taj obicaj).
Pozdrav!
Prelazim sa duo na trio goldЧек, како су ти понудили?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Супер, тражићу и ја оно што ми припадаPrelazim sa duo na trio gold
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
To ti je greska koja nije tako retka. A resava se "osvezavanjem naloga" (njihov izraz) bez problema. Mene cudi da neko zvanican tako nesto moze da kaze jer jednostavno to nije tacno. Na oba uredjaja moras da imas isto a u zavisnosti od paketa - ali potpuno isto.I ja imam taj stari i na njemu ostaje 72h unazad, ali na pds2100 se gubi. Zasto nemam blage veze, mozda sto iz rutera vuce signal. Meni je barem tako spojen preko lan kabla. Ali ako moze taj novi 3121 ne vidim sto ne bi mogao i ovaj ali ajde. Nisam bas hteo da ulazim u dubioze. Videcu jos jednom lepo sa njima koje su opcije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari