Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blago tebi, ja u stambenoj zgradi gde skoro imaju svi SBB ne mogu da budem sama. :'(

Da razjasnimo samo dve stvari. Prvo, tacno je da jeUbee išao uz Gold Premium pakete, ali oni koji su uzeli u julu Gold Trio paket (ne znam za kasnije), takođe su ga dobijali kao opremu.
Drugo, ranije sam pročitao da je ugovor takav da se zapravo prvih šest meseci plaća samo osnovna pretplata, a zatim 24 puna cena, tj. da ugovor praktično važi 30 meseci. Moram da kažem da je ukupno trajanje ugovorne obaveze 24 meseca, dakle, šest meseci se plaća samo osnovna pretplata, a 18 meseci je preostala obaveza u punoj ceni.

Ja sam u julu potpisao, kao novi korisnik, trio gold paket. Šest meseci po 1 din, plus 18 meseci puna pretplata.

Ja sam u julu potpisao, kao novi korisnik, trio gold paket. Šest meseci po 1 din, plus 18 meseci puna pretplata.
Ја у понедељак и иста ствар као ти..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

E onda su prestali da pilićare na trajanju ugovora sa nekom promotivnom ponudom...fino

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

Ja sam potpisao Trio Gold pre 10 dana, za sad sam vrlo zadovoljan. Potvrdjujem da se dobije Ubee Ruter sto i pise u ovom dokumentu na njihovom sajtu http://sbb.rs/Binary/295/sbb_cenovnik_akcijski_07_2016.pdf

I naravno ugovor je 6 meseci po 990din + 18 meseci puna cena. Dobio sam privremeni broj posto mi je telekom broj pod Box ugovorom... I juce sam podneo zahtev za prenos tog broja, nadam se da ce i to biti brzo zavrseno.

Inace ne primecujem nikakvu razliku izmedju telekom i sbb fixnog a trenutno rade paralelno oba...

Пише акција траје до истека залиха. Пошто ни комшија није добио а јуче потписао врв су истекле залихе..

Znaci ja da bi dobio tu povoljnost moram da se odjavim sa Sbb i vratim im opremu,pa da se onda prijavim kao novi korisnik i tek tad bi mi omogucili ove povoljnosti,jel?
Citao sam negde da ljudi to rade. Samo me zanima kolika bi ta procedura bila tj.koliko bi bio dana bez neta dok me odjave,pa se opet prijavim i dodju da mi to povezu,sigurno 2 nedelje,a?

@DZOSUA
Bilo je reci o tome u ovoj temi, ako se dobro secam, ako 3 meseca nisi korisnik SBB, tek onda se smatras novim korisnikom.

До скоро није било могуће, мени су јесенас рекли да после 6 месеци могу да се пријавим као нови а можда су и то смањили. Да може овако, свако би се по завршетку УО пријављивао као нови и плаћао прилично умањено а то не одговара СББ-у.

@boban01
Osnovna ponuda kanala je besplatna za sve televizore u kuci (uostalom, to ti je samo razdeljen koaksijalni kabl i utaknut u proizvoljan broj televizora), ne treba nikakav dodatni hardver osim razdelnika. Kad mi je bio covek da namesti, imao sam vec razvucen koaksijalni kabl do televizora u drugoj sobi pa mi je samo stavio razdelnik za 3, to uneo u izvestaj koji sam potpisao, i to je to. Nista ne kosta dodatno. A i na sajtu pise "Osnovna ponuda na više televizora u kući"
A inace, 600 dinara sto su rekli je cudna cifra, kao sto je @Aleks okacio gore, za dodatne televizore (na kojima hoces da radi d3, itd... znaci neophodan je dodatni uredjaj) ima jednokratna prikljucna taksa i mesecna koja je 290.

Posle vise zvanja njihovog centra,i odlaska u poslovnici ostalo mi je nejasno dal se placa 600 din po televizoru ili ne.Dok mi nisu objasnili da stoji u papiru koji su moji dobili i gde stvarno pise svaki drugi i sledeci televizor 600 din.
Screenshot_3.png
Ali posto su oni napravili zbrku,i nisu zavrisli to iz jednog puta,nego su dva puta dolazili i bogme dobro kasnili,njihov direktor je u znak izvinjenja odobrio da se uradi bez placanja 1200 dinara.U svakom slucaju lep gest,za razliku kad dosta puta korisnik ispasta necijom greskom.
E sad kako je ranije bilo,ili kako ce biti sa tih 600 dinara,iskreno nemam pojma. :D

Poslednja izmena:
Мени је за џабе прикључен други ТВ.. Без помињања икаквих 600 дин..

Ja sam sve to sam ispovezivao. Ako mislite na analognu..

Ja trazio ubee ruter uz obnovu ugovora kad ono cvrc...kada dodjose da zamene kaze lik izgubices unazad 72h na dodatnom resiveru. Zahvalim se lepo drugi put. Tako da ono ako neko ima d3 home sa pds2100 da zna sta ga ocekuje :D
A moze sve da sljaka normalno uz pds3121 ali je doplata 5k

Kako moze da se izgubi 72h usluga na dodatnom risiveru? Ja imam D3 Home i PDS2100 (master je stari V2 risiver) i kad bih obnovio ugovor ne bih imao tu uslugu na slejvu a sada je imam?

Dodatni risiver ima sve sto ima i na masteru a u zavisnosti od paketa.

Nesto tu ne stima, ili nisi dobro razumeo ili su pricali gluposti (iz ko zna kog razloga, a imaju taj obicaj).

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Ponudili su mi da uzmem ovaj najnoviji Ubee premium HG za dz, da uzimam to? Jel valja? Jel kasne notifikacije kao na onome sto sam vratio? Sada sam trenutno na onom klasicnom modemu bez wifija sa svojim ruterom, nekim TP linkom, koji mi ne da vise od 20mbps preko wifija, ali sve savrseno radi. Hvala vam unapred :)

Mnogo je bolji od onih cisco. Ne kasne notifikacije.

Ponudili su mi da uzmem ovaj najnoviji Ubee premium HG za dz, da uzimam to? Jel valja? Jel kasne notifikacije kao na onome sto sam vratio? Sada sam trenutno na onom klasicnom modemu bez wifija sa svojim ruterom, nekim TP linkom, koji mi ne da vise od 20mbps preko wifija, ali sve savrseno radi. Hvala vam unapred :)
Чек, како су ти понудили?

Kako moze da se izgubi 72h usluga na dodatnom risiveru? Ja imam D3 Home i PDS2100 (master je stari V2 risiver) i kad bih obnovio ugovor ne bih imao tu uslugu na slejvu a sada je imam?

Dodatni risiver ima sve sto ima i na masteru a u zavisnosti od paketa.

Nesto tu ne stima, ili nisi dobro razumeo ili su pricali gluposti (iz ko zna kog razloga, a imaju taj obicaj).

Pozdrav!

I ja imam taj stari i na njemu ostaje 72h unazad, ali na pds2100 se gubi. Zasto nemam blage veze, mozda sto iz rutera vuce signal. Meni je barem tako spojen preko lan kabla. Ali ako moze taj novi 3121 ne vidim sto ne bi mogao i ovaj ali ajde. Nisam bas hteo da ulazim u dubioze. Videcu jos jednom lepo sa njima koje su opcije

I ja imam taj stari i na njemu ostaje 72h unazad, ali na pds2100 se gubi. Zasto nemam blage veze, mozda sto iz rutera vuce signal. Meni je barem tako spojen preko lan kabla. Ali ako moze taj novi 3121 ne vidim sto ne bi mogao i ovaj ali ajde. Nisam bas hteo da ulazim u dubioze. Videcu jos jednom lepo sa njima koje su opcije
To ti je greska koja nije tako retka. A resava se "osvezavanjem naloga" (njihov izraz) bez problema. Mene cudi da neko zvanican tako nesto moze da kaze jer jednostavno to nije tacno. Na oba uredjaja moras da imas isto a u zavisnosti od paketa - ali potpuno isto.

Pozdrav!

Одрадили су ми захтев за промену опреме, добићу Ubee рутер.

Дошли, све ми заменили како сам хтео и то је то..
Ubee рутер и новији d3 reciver.

Jel mozes da napises koja ti je verzija softwera na njemu? Ubee..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno