Jel ovo veceras SBB ima probleme sa DNS serverima? Sporo se ucitavaju stranice (resolving...). Stavio sa Google DNS servere i radi savrseno, cak i bolje nego ikada!
ja imam taj problem već jedno 2 meseca, zvao, pisao, ma ne j 2%
Jel ovo veceras SBB ima probleme sa DNS serverima? Sporo se ucitavaju stranice (resolving...). Stavio sa Google DNS servere i radi savrseno, cak i bolje nego ikada!
ja imam taj problem već jedno 2 meseca, zvao, pisao, ma ne j 2%![]()
To je nova ponuda izgleda od HBO-a. Nema vise onih comedy i +1.HBO 3 HD otkljucan na dvb-c mrezi u SBB.
To je nova ponuda izgleda od HBO-a. Nema vise onih comedy i +1.
Anyone?Nego, vezano za SBB Fiber - ne vidim vise na stranici o Fiber paketima da je samo za Senjak, NBG i Dedinje? Jel' to znaci da su dozvolili u svim naseljima, ili sada mogu i ja da pricam kako su kao Telekom, nude a ne daju?![]()
Anyone?
http://www.sbb.rs/Internet/5226/Fiber+Power.shtml/nav_start=0Fiber Power je trenutno dostupan delovima Bežanijske kose, Novog Beograda i Dedinja u Beogradu.
nisam se nešto dublje nego na brzaka (ja imam "dobri stari" EPC3925, a drugaru uvalili Ubee) ali izgleda da ne može tj verovatno je potreban veći nivo pristupa od dostupnog
Aha, shvatam sada odakle ti ondakПа ја сам ти цитирао, помиње се у делу о fiber интернету, не о пакетима а ваљда важи оно о основној понуди. http://www.sbb.rs/Internet/5226/Fiber+Power.shtml/nav_start=0
Ne moze da se promeni dns.. Ne mogu ni ovi iz napredne podrske.. Zasu...
Pa zar ti nisi na ?DSL-u? Kakve veze ti imas sa SBB-om i njihovom Optikom?Pa mi koji nismo na Dedinju/Senjaku, sto i nama ne daju Fiber pakete. (a mogu inace)
Pitanje je na mestu. Ne pise da je ograniceno gde se mogu dobiti ovi paketi, ergo mogli bi svugde.
Da li se nude svugde?
Ako imas problema sa time da nekoga uvek vodis kao "anti ovo" ili "za ono", predji u americke politicare, nemoj ovde.
Znas li da su poceli sa 72h uslugom za HD kanale? Vec se koristi kod HBO kanala, uveden je i HBO3 a 72h usluga za njega je za par dana (danas su poceli sa redovnim programom a jos uvek ima i najava programske seme i pojedinih serija...).... meni vraćanje 72 sata nazad ne igra ama baš nikakvu ulogu jer ne radi sa HD kanalima, a rešio sam se njihovih budža i kablova.
vezi Optike[/B] - a narocito kad to potencira neko ko je napisao, i pise (na mnogo tema i skoro svuda provuce nesto negativno u vezi SBB-a), toliko hejta u vezi SBB-a a pri tom nije ni korisnik SBB usluga, samo besmisleno klinacki provocira (kao ne moze da nadje, zna li neko... mislim, alo?!).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari