Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari imam problema sa netom svakih par dana. Tacnije, na svakih par dana net zaglupi (lampice pocnu nepravilno da svetle), adapter od modema (sa slike) iskljucim, odmah ukljucim i proradi. Jel zna neko koji je razlog tog zaglupljivanja?

Isti problem i kod mene. Ranije je bilo da se zaglupi jednom u 3-4 meseca, pa jednom u mesec dana, pa jednom nedeljno, sad par puta nedeljno se zaglupljuje. Zvao sam ih zbog toga. Rekose da je problem bio do kvaliteta signala. Dosli momci, zamenili splitere i konektore i signal je sad super, ali i dalje se zaglupljuje.

Znaci dosli, zamenili i nisu resili problem. Ja onda necu ni da ih zovem.

Onda je sasvim sigurno da se kod tebe problem nece resiti.

Zvao sam korisnički. Sa D3 cam nemam 72 sada unazad i video klub, to mi nije mana.
D3 cam se plaća 1900din.
Ima li neko da podeli isustva sa D3 cam? Kako radi u odnosu na dekoder D3? Slika? Brzina prebacivanja kanala?
D3cam prebacivanje slike traje 3sekunde kvalitet slike je ok nema razlike jedino ja sam uzeo d3cam ubacili mi u tv samsung cekao sam oko 15 sati da mi ukljuce kanale tacnije paket da se aktivira posle par sati krenuli problemi gledam kad prebacim ono ne pronalazi karticu kodiran signal itd, na kraju su mi zamenili za d3mini kod njega prebacivanje traje 1sekundu interfejs je losiji malo al radi dobro. inace rece mi da d3cam radi lose na dosta televizora

Na kratko si udahno nadu, jer je počeo update:

Ali, kada završi ista greška piše na dekoderu i nema slike.
Hvala svakako :)
To je to. Obzirom da ni to nije promenilo situaciju onda je definitivno crkao taj primerak. Insistiraj da je pokvaren, jer ce da te smaraju sa raznim "resenjima"...

Probao sam, nema digitalnih kanala nikako, samo analogni.
Sto se tice Samsunga i trazenja digitalnih kanala - sve zavisi od modela i serije (za koje trziste je namenjen). Kod mene isto nije hteo da skenira/nadje nista dok nisam promenio zemlju, stavio Holandija i nasao mi sve kanale. To mora da se proba, sa razlicitim zemljama...

Kad nadje rasporedice ih na pocetku liste a kao 1001 i dalje. Mozes to da izmenis a najbolje sto se tice reimenovanja i rasporeda je da se koristi Samsung Channel Editor...

Pozdrav!

Jok. Ovo je tema "SBB - Generalna diskusija".

Pozdrav!

Sorry sto ovde pitam,ali nzm gde bih mogao jel samo ovu temu i pratim ;)

Da li mozda neko zna zbog cega mi je slika kod scart (s-video) odlicna ali bez boje,a na ulazu scart solidna(ali ne kao kod ulaza s-video) i iima boju ??
Inace imam tv Vox LED t2 32d707 i gledam televiziju preko sbb-a

Hvala!

@sceka

Sbb generalna diskusija, ali u delu Pristup internetu i provajding. Ne u delu analogna/digitalna televizija gde se nalazi link koji sam okacio.

Prijatno.

@sceka

Sbb generalna diskusija, ali u delu Pristup internetu i provajding. Ne u delu analogna/digitalna televizija gde se nalazi link koji sam okacio.

Prijatno.

To što si naveo je hardverski forum i tiče se uređaja a ne usluge. Pogledaj malo bolje.

Poslato preko mTalk

To je to. Obzirom da ni to nije promenilo situaciju onda je definitivno crkao taj primerak. Insistiraj da je pokvaren, jer ce da te smaraju sa raznim "resenjima"...

Sto se tice Samsunga i trazenja digitalnih kanala - sve zavisi od modela i serije (za koje trziste je namenjen). Kod mene isto nije hteo da skenira/nadje nista dok nisam promenio zemlju, stavio Holandija i nasao mi sve kanale. To mora da se proba, sa razlicitim zemljama...

Kad nadje rasporedice ih na pocetku liste a kao 1001 i dalje. Mozes to da izmenis a najbolje sto se tice reimenovanja i rasporeda je da se koristi Samsung Channel Editor...

Pozdrav!

Došao njihov radnik sinoć, rekao sam mu šta sam sve isprobao (sve što sam našao na YT), čovek izvadio novi i postavio, ali i on zabode sa istom greškom Proba sve hdmi izlaze, svi rade. Ostavi mi novi uređaj sa reversom kojih potpisah koji isto ne radi. Napisao reklamaciju ili šta već, napisao da je sve isprobao sa novim uređajem koji je postavio, sada čekam. Totalno sam se smorio.
Inače mi je rekao da CAM radi odlično i da je on generalno za to kome ne trebaju napredne opcije (vraćanje nazad 72 sata i video klub), jedino u VOX televizoru neće da radi.
I, šta sada da radim? Šta da im tražim?

Došao njihov radnik sinoć, rekao sam mu šta sam sve isprobao (sve što sam našao na YT), čovek izvadio novi i postavio, ali i on zabode sa istom greškom Proba sve hdmi izlaze, svi rade. Ostavi mi novi uređaj sa reversom kojih potpisah koji isto ne radi. Napisao reklamaciju ili šta već, napisao da je sve isprobao sa novim uređajem koji je postavio, sada čekam. Totalno sam se smorio.
Inače mi je rekao da CAM radi odlično i da je on generalno za to kome ne trebaju napredne opcije (vraćanje nazad 72 sata i video klub), jedino u VOX televizoru neće da radi.

Traži da ti srede kako god pa makar morali 50 uređaja da probaju. Neka ti daju onaj Cisco PDS2100. Jedino što on mora da se veže na HG za napredne opcije ali kako tebi ne trebaju može i bez toga. Barem ćeš imati sliku. A ako imaš HG poveži ga. Mani se ovih D3 mini ******ština. Non stop ih zovi jer ćeš se načekati. Sve sam to iskusio u leto 2012 kad se tek pojavio 2.0. Četvrti uređaj koji su doneli je bio ispravan. To tvoje mi jako liči

Poslato preko mTalk

Ja samo gledam kako mi 4G daje 4,5x veći upload od SBB-a. Koji plaćam poprilično, i koji je još poskupeo.

SBB

Pozdrav svima,
Pogotovo korisnicima koji od sinoc, tacnije od 12h pa do sad nisu imali interneta, sitnica 12 sati :) SBB
Salu na stranu ali u moderno vreme 12 sati bez interneta stvarno ne bi smelo da se dogadja! Izgubio sam dobar posao i klijenta samo zato sto nisam imao vezu sa bazom.
Razumem Srbija je, neki ljudi su nedodirljivi, ali kako je moguce da nema bas nikakve ozbiljne konkurencije?
Pa zar je toliko komplikovano omoguciti ljudima normalan internet?

Primera radi brzina upload-a tu smo cini mi se jedino gori od Albanije, (ako nas i ona nije u medjuvremenu presisala!) sve druge zemlje u reginu su bolje od nas...

A njihovo "ubrzanje"

Ubrzajte internet:

Ubrzaj NET 20 (20/1 Mb/s) - 700 din
Ubrzaj NET 50 (50/1 Mb/s) - 1400 din
Primera radi prosle godine njihovo ubrzanje za upload je bilo:
Ubrzajte internet:

Ubrzaj NET 20 (20/1,5 Mb/s) - 700 din
Ubrzaj NET 40 (40/2 Mb/s) - 1300 din
Ubrzaj NET 60 (60/2 Mb/s) - 1700 din
Izvor:
http://www.sbb.rs/upload/document/sbb_cenovnik_140428.pdf

PA MI NAZADUJEMO ...

Poslednja izmena:
Kao sto ti je @Goxy rekao - budi dosadno uporan u zvanju i trazi da ti rese situaciju i da ti donesu ispravan uredjaj, nemoj da te fortaju nego zahtevaj novi primerak svaki put. Ali ne zaboravi dve stvari:

- Zovi telefonom obavezno, svaki dan nekoliko puta (ne Mail ili forum ili slicno, mada na SBB forumu mozda i dobijes neku pomoc ako se zainteresuje KS1), svaki dan...

- Kad zoves nemoj da zaboravis da naglasis da trazis umanjenje racuna za period u kome nisi mogao da koristis uslugu koju placas!

Razgovori se snimaju i moci ces da ostvaris neka prava ako ti zatrebaju. A zatrebace ti jer ako ti ne insistiras SBB nece prstom mrdnuti niti ce ti umanjiti racun a moraju to da urade.

Pa kad to zavrsis razmisljaj, tek onda, o varijanti nekog drugog uredjaja/kartice...

Pozdrav!

Pozdrav svima,
Pogotovo korisnicima koji od sinoc, tacnije od 12h pa do sad nisu imali interneta, sitnica 12 sati :) SBB
Salu na stranu ali u moderno vreme 12 sati bez interneta stvarno ne bi smelo da se dogadja! Izgubio sam dobar posao i klijenta samo zato sto nisam imao vezu sa bazom.
Razumem Srbija je, neki ljudi su nedodirljivi, ali kako je moguce da nema bas nikakve ozbiljne konkurencije?
Pa zar je toliko komplikovano omoguciti ljudima normalan internet?

Primera radi brzina upload-a tu smo cini mi se jedino gori od Albanije, (ako nas i ona nije u medjuvremenu presisala!) sve druge zemlje u reginu su bolje od nas...

A njihovo "ubrzanje"

Primera radi prosle godine njihovo ubrzanje za upload je bilo:

Izvor:
http://www.sbb.rs/upload/document/sbb_cenovnik_140428.pdf

PA MI NAZADUJEMO ...

Brale ovo je tema o sbb televiziji..

Pri tom se tema zove SBB generalna diskusija.

Jel Beogrid firma u vlasništvu SBB? I njihov internet ide ADSL ili kako?

Jel Beogrid firma u vlasništvu SBB? I njihov internet ide ADSL ili kako?

Beogrid je u vlasništvu SBB-a i internet im je kablovski i furaju optiku jedino je šteta što ih ima samo na NBG i još ponegde.

Poslato preko mTalk

Hm, čudno mi zato što na toj adresi nema uslova za SBB a ima za Beogrid...hmmmm...

Beogrid ima bolji net od SBB-a. Imaju dobar upload a i optika je optika

Kolika je mesečna nadoknada ako uzmem d3 (za jedan tv) i ostavim običnu kablovsku na ostalim (cena mesečnog održavanja je 1245 dinara). Nadam se da razumete pitanje d3 (paket sa HD SK kanalima)?

Bez neta, odnosno duo ili trio paketa.

Poslednja izmena:
Cini mi se da je mesecna renta za D3 290 dinara - a 210 dinara je doplata za HD SK kanale. Dodas to na cenu "mesecnog odrzavanja". E da, ima i prikljucna taksa, ali verovatno mozes da izboksujes da to ne platis, vidi ima li kakve promocije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno