Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
<<mislim da su minusi dvostruki NAT

EPC3925 sa novim firmwerom ima IP Address Pass-through čime bi trebalo da se zaobilazi NAT...

EPC3925.jpg
 
Nacuo sam da ce uskoro i aba liga na arenu sport. Toliko o sbb-u.
 
Poslednja izmena:
Ukrali su. im aba ligu prilicno nesojski sto bi rekli mi u CG. Iskoristili su ove promjene da poniste sportklubov ugovor i preko czv dobiju novi.
 
Da, valjda je coravi patuljak tu sve odradio..
 
Poslednja izmena:
Pa promjena vlasnistva, nije vise sidro nego klubovi, pa je onda telekom preko czv izgurao novi ugovor za arenu.
 
Није минус него се не подешава лако ... мада и повезивање додатног на лан порт завршава посао.
 
Mogu li da trazim zamenu rutera?

Možeš. Ja sam prošle godine imao modem pa kada mi je usled udara groma blizu kuće poiskakali osigurači crko je modem, zvao da reklamiram došli momci i tada prvi put doneli taj modem-ruter u jednom, posle 10 dana kada sam video da je to žešće ****** i da na spratu kuće uopšte nemam signal i da uopšte signal mnogo oscilira preko WiFi-a zvao sam ih da mi vrate nazad samo modem a ja ću da stavim svoj ruter... momci došli uverili se da signal gubi na snazi gotovo na 50% kada se odaljiš 5-6m od njega zamenili za obiačn modem i još mi oni doneli neki TP Link ruter najobičniji (nisam im ni tražio) i povezali i sve šljaka 1/1 domet imam i u dvorištu najnormalnije (75% kroz 3 zida).
 
Koristim SBB D3 onaj Duo Gold paket i do sada je sve funkcionisalo odlicno,ali od pre par dana imam problem..

Prvo sam primetio problem sa steamom gde nemogu da se ulogujem,zatim sa torrentom gde mi se torrent zabaguje na connceting to peers,a takodje ne uspevam da pustim stream sa neke radio stanice..Prvo sam mislio da je problem u antivirusima i firewall,ali kad sam gasio antiviruse i dalje nisam uspevao da se connectujem na steam ..I danas sam probao preko telefona(prikljucen na moj wifi) da udjem na neke radio stranice i nije radilo..Tako da predpostavljam da je do interneta,a ne do kompa..Sad mi treba vas savet da li da zovem ove iz SBBa ili vi znate neko resenja..
 
Uvek zovi
 
Ma to je koprcanje AS...
Upravo tako. Jer su od ove godine pstali i bez NFL-a. Ništa vredno osim LŠ utorkom a ni to jer postoji RTRS i FTV. A na MTS IPTV nema ni jedan SK kanal. Oni su tek pukli.
 
Sta sam pogresio u tom postu ? Kapiram da si veliki ljubitelj udbaskog lopova ali tu ti ja nisam kriv. Zbog takvih njuski kao sto je on koji vedre i oblace srbijom mi smo jos malo po razvoji i vladavini prava ispod albanije. No svakako ova rasprava nije za ovu temu..

Sorry za ot
 
Poslednja izmena:
Sta sam pogresio u tom postu ? Kapiram da si veliki ljubitelj udbaskog lopova ali tu ti ja nisam kriv. Zbog takvih njuski kao sto je on koji vedre i oblace srbijom mi smo jos malo po razvoji i vladavini prava ispod albanije. No svakako ova rasprava nije za ovu temu..

Sorry za ot
Slabo kapiras, nisam ljubitelj Covica, posto mislim da se ovo "patuljak" na njega odnosi, niti ijednog sportskog kolektiva. Ovo je forum o tehnici, i zelim da citam postove koliki je ping, kakva je usluga, a ne da citam ovakve postove izazvane frustracijom zbog sinocneg rezultata. A o tome i ko je upropastio Srbiju mozes na nekog politickom forumu...


@hybit
I meni bukvalno u drugoj sobi snaga opada za 50%. Moracu da reklamiram, ovaj ruter sto su mi dali je jako los.
 
Slabo kapiras, nisam ljubitelj Covica, posto mislim da se ovo "patuljak" na njega odnosi, niti ijednog sportskog kolektiva. Ovo je forum o tehnici, i zelim da citam postove koliki je ping, kakva je usluga, a ne da citam ovakve postove izazvane frustracijom zbog sinocneg rezultata.

Za nekog sa tolikim "tehnickim sklonostima", morao bi barem znati da utvrdis da je njegov post napisan u petak.
 
Ok, da ne idemo u off, kakve veze ima kada je napisan post, sadrzina je za neki navijacki forum. Eto, moja greska za vreme...
 
Citirao si post od petka, nakon 2 strane diskusije koja se ne bavi citiranim, postom koji osim
Nije ti ovo navijacki forum. Ne mlati.
nema drugog sadrzaja, narocito ne "tehnickog". Dok se njegov post bavi uzrocima, makar oni bili i pristrasni, tvoj je iskljucivo navijacki i sadrzi neprikladno obracanje drugom clanu foruma.
 
HAhahh, i sta, ti bi sada da se raspravljas samnom oko toga. Kakvi bre uzroci, o cemu ti pricas. Kakve ovo veze sto je on napisao o zlom patuljku ima veze sa SBB-om? Kakvih ovde likova ima, jos covek hoce da me ubedi kako je post od fk loznice u skladu sa temom...
Meni se cini da si ti nesto "pogodjen" sa tim mojim postom...

Zavrsavam ovu besmislenu raspravu...
 
Poslednja izmena:
Odvratna u odnosu na tenis ili drugi neki prenos. Kao neka zamućenja. Pričam o eurobasket 2015
 
Pa ako ti imas modem + ruter jel' tesko da probas? Pa da napises kakva je situacija, a traje par minuta.

Prosto neverovatno ali niko ko ima tu varijantu modem + ruter nikako da se javi a trazena je mnogo puta ta informacija na svim forumima gde se pominje SBB.


Pozdrav!
Da potvrdim da za sada ne radi. Zvao sam korisnički servis i zamlaćivala me je jedno deset minuta da resetujem oba risivera i na kraju se ništa nije promenilo.
Probaću još da vidim oko ovoga.

I jedan info vezan za D3GO. Sada je moguće promeniti jedan uređaj mesečno i promena je aktivna odmah. Ne mora da se čeka 24h kao pre. Jedino što može samo jednom.

A ovo sam saznao tako što nisam mogao da se ulogujem na kompu. Tačnije mogao sam iz Chrome-a, a nisam mogao iz Firefox-a. Naravno iz Chrome-a nije radilo puštanje kanala... Čudan problem.
 
Iz chrome-a vise nije moguce koristenje D3 GOO usluge. Jedno vreme sam koristio chrome na kompu, ali sada koristim operu.
 
Jel moze neko da pomogne oko greske " An error has occurred, code=54 (Unable to create drawing surface for rendering). " kada se pusti d3GO..
1 u 10puta proradi i pusti kanale. Gledam kroz Firefox, IE mi ne radi
 
Da li u SBBu potpisivanje 2god ugovora "stiti" od eventualnog povecanja cena usluga?
 
Da li u SBBu potpisivanje 2god ugovora "stiti" od eventualnog povecanja cena usluga?

Nisam siguran ali mislim da ne štiti od povećanja cena. Koliko se sećam, a neka me neko ispravi bilo je povećanje "održavanja" i to je uticalo na promenu cena paketa, s'tim da je omogućen raskid ugovora u roku od mesec dana od stupanja na snagu novog cenovnika, a kada je taj "zakonski" rok istekao stupio je na snagu novi cenovnik i to je to...
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno