Мени све ово и даље није јасно. Колико знам, већ дуго се дају нови Д3 пријемници а у сваком случају онима који потпишу нове уговоре. Ако Силвер има у понуди два ХД канала, а корисник нема ХД пријемник, то онда значи да не може да користи пакет. Када сам својевремено прешао на HD Mix Hit и наравно добио нови пријемник, пакет је подразумевао и Д3 кућу тј додатни пријемник. Пошто је мој пакет имао Спорт клуб ХД, нисам хтео ни да чујем да ми као други дају неки СД пријемник, рекао сам јасно, имам ХД пакет, хоћу да гледам те ХД канале и на другом пријемнику. Тако сам и добио то што сам тражио.
Не знам да ли су овде у питању глуви телефони, да ли се јавља неко тупав уместо оног СББ КС1 који ипак уме да размишља, да ли је ту улогу одиграо и локалац а они углавном немају појма ... ја бих отишао да склопим уговор и тражио замену пријемника а ако не пристану, тражио шефа, директора ... дигао џеву па би ми дали два комата.

Можеш да их навучеш на танак лед па можда али можда кликери прораде, одеш и тражиш нови пакет а онда као успут поменеш да те занима Спорт клуб ХД (210 кинте) па питаш да ли ће да буде добра слика на твом старом пријемнику. Ту не би смели да омаше.

Ако ништа друго, пукни 210 па их онда натакни ... ја сам јесенас имао расправу са локалном подршком и убеђивали ме да код мене 25 не може да ради и да је због квалитета инсталације брзина од око 20 реална. На питање шта би било да сам хтео пакет од 40, рекли су да ми не би дозволили ... исте вечери сам испалио 700 кинте на убрзај нет 10 и имао брзину 30 што значи да 20 није реално. После тога су се мало уозбиљили и сада имам нормалну брзину.
Не знам да ли не умеју, да ли их мрзи, да ли им се кликери нису развили када је требало, тек на СББ подршку мора да се иде клизећим стартом, не може на фино.