Potrebna mi je preporuka za odabir trio paketa - nov korisnik.
S najavom kupovine novog TV-a, "apetiti" rastu. Do sada sam koristio DUO Silver paket (selim se na novu lokaciju, nov korisnik dakle, ovaj DUO paket ostaje na sadašnjoj adresi) i bilo mi je gotovo sve potaman (sem što nisam imao par kanala koje inače gledam kada su one promocije - Nac. Geo. Wild, Disc Sci, ...
E sad, dvoumim se između TRIo Gold i TRIO Gold Extra paketa. Optika neće stići za 2-4 godine, tako da je i ne razmatram.
Vidim da u onom Extra ima:
- više HD kanala, što mi je OK. Paketi Plus, HD i CineStar TV Premiere (valjda samo dva programa koliko sam uspeo da vidim).
- EON na 1 Smart TV-u. Nikako da vidim - pročitam kakav je to sadržaj na EON opciji i da li se dodatno plaća (pominje se Video klub). Nisam to nikada do sada koristio, a za video klub znam da se plaća (na sadašnjem paketu).
- AXN NOW - mislim da sam samo par puta od kako se pojavio AXN tv program isti gledao. Nemam pojma vredi li to uopšte.
- Pickbox - šta konkretno nude i da li često ubacuju nov i aktuelan sadržaj?
- Do 100/6 Mb/s - što je OK, mada meni je OK i ovaj što sada koristim (do 40/2 Mb/s).
- Ima više besplatnih minuta za razgovore, što je opet OK mada ne i presudno.
Šta sam hteo da pitam zapravo.
Isplati li se uzeti Trio Silver i doplatiti neki od TV paketa? Recimo HBO - 490 din ili HD paket - 460 din, ili ..., kombinacija koliko poželiš.
EON je svakako uključen u bilo kom trio paketu (ne znam da li se nešto dodatno naplaćuje).
Koliko recimo vi koristite ove opcije koje su gore pobrojane - AXN NOW i Pickbox?
Na primer, uzmem Trio Silver + HBO + HD paket = 4339 din.
Ili, uzmem TRIO Gold Extra, imam sve gore pobrojano, nemam HBO = 4389 din.
Korisnički servis mi nije bio od pomoći, čak je i bio iznenađen i zbunjen (kao i ja doduše) da su u TRIO Gold Extra paketu uključeni kanali za odrasle (pošto sam ga pitao da nije to slučajno neka greška) jer onda moram da ih zaštitim (promenim PIN od radoznale dečurlije

). Mislim čemu ti kanale u takvom jednom paketu? Kome treba neka plati (bez obzira što toga ima na netu free, to je druga priča).
Takođe sam ga pitao zašto se neki kanali ponavljaju i nije imao odgovor - recimo:
Izvinjavam se na podužem postu.