sakiboj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2008
- Poena
- 320
Ne znam, sad sam video tvoj raniji post gde si postavio screenshot gde izbacuje poruku sa neuspelom autentikacijom. Meni se cini da sbb nije potpuno ovladao sa konfiguracijom softvera i D3cam. Ako je pre radilo kako treba onda nek gledaju da ti nameste to kako znaju i umeju. Fazon je sto likovi koji rade instalaciju nece sa tim da se bakcu. Tipa covek iz sbb iz tehnike, kaze instalateru preko telefona probaj sa fabrickim resetom tv-a, ovaj mu odgovori ne nema potrebe i nece ni da pokusa zato sto treba na drugom mestu da bude. Ma bas ih briga. Posto imas TV na kom bi trebalo da radi (moj tv nije imao CI+) cimaj ih sve dok ti to ne srede.
Edit: A da, video sam takve adaptere za CI+ koji se naknadno postave na tv. Ne znam kako lik moze da tvrdi da je adapter los, da se pomera i da je to problem. Meni lici da on nema pojma o cemu prica. Kako takav adapter svuda po svetu radi samo kod sbb-a ne radi. Problem je ili sbb koji ne zna da podesi da D3cam radi na vecini CI+ tv-a ili je problem u samom Cam-u marke smarDTV koji ne valja nicemu.
Onaj smartDTV sto ga reklamiraju na sajtu, taj ubacuju. Pre toga bio negi drugaciji, sada onaj gde pise d3cam. Meni dodje smesno kako se iscudjava covek kako taj adapter ne valja, pa se klati pa kako to lg bolje pravi pa ga kao pipne a on gubi signal. Ja pipnuo taj adapter dok je jos radila kartica i nista ne gubi, jedino ako me on *****ava pa kao vadi karticu ili nesto drugo drnda. Smesno je sto ja imam samsung smart isto ali stariji koju godinu i kod njega se ubacuje kartica ono klasicno ali ni on uopste ne moze da je procita. I onda dodje ovaj sbb-ovac i prodaje nekom muda za bubrege, pravi se pametan. Dodju i onda ceo sat ne mogu sa onim zenama u poslovnici objasne kako da aktiviraju karticu. Dodje mi da snimam svu tu smejuriju.