Ne radi link
Јел нећу ја изгубити још ових 5 месеци што ми је остало по динар ако потпишем superset?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Мора у пословници јер су различити власници броја и sbb уговора..*** jos nisi aktivrao. :d
Samo jedan klikic u Telenor ili SBB aplikaciji.
Ja sam uzeo za 1 dinar na 6 meseci u avgustu trio gold.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Не.. Ја сам прешао са бокса, дошао тај као агент продаје код мене кући, потписао за 1 дин 6 месеци и то је то... Класика...Koji su uslovi za te "specijalne akcije"?
Jel vredi da naglasim da prelazim sa BOXa?
Исто и код мене...Kod mene je dosao kuci i ostavio flajer sa ponudom sbb-a i njegovim brojem telefona u postanskom sanducicu.
+1, kod nas su ostavili 10 flajera SBBa, sa rucno napisanim "6 meseci za dinar", i "zovite Djoleta"Kod mene je dosao kuci i ostavio flajer sa ponudom sbb-a i njegovim brojem telefona u postanskom sanducicu.
Ako misliš na "iznenađenje" ono će ga bude 6.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sramota na sta lici ponuda u 2016-oj godini. Jedino vdsl ima smisla sa trenutnim akcijama (i to mislim na net50 i net100) ali to zbog lenjosti mts-a ne moze da ima svako jer su ograniceni infrastrukturom. Sbb tih problema nema, pa sta se ceka ?
Ovamo na sva zvona vicu kako Srbiji trebaju strane investicije. Pa ko normalan od stranih kompanija hoce da dodje i da placa ovakve cene za FTTH i kod mts-a i kod sbb-a kao dva najveca operatera u zemlji ?
Ponuda za fizicka lica je takodje siromasna. Sbb forsira TV i fiksni telefon dok mts gleda da prati korak umesto da diktira tempo. :wall:
Pa cene tih zakupa su velike kod nas za firme.
Nisam licno trazio, ali cini mi se da su oko 10e/MB. (ovo je i cena po MB, kada je jedna firma htela uzeti 100/100, upload im je bas bitan, ali niti je 100/100 dovoljno, niti je 1000e mesecno OK cifra)
U vecem delu EU nije skup pristup po MB, firme placaju za up time primarno.
Targo i ExeNet nisu u tom rangu, tu nemas garancija/up time.
Mislio sam na Mb, izvinjavam se. (mislim da je TS bio u pitanju)
0.8e/Mb sada na 100/100? Previse mi je to nisko, mislim da bi mnogo vise bio koriscen.
Ta cena je i za fizicko lice vise nego primamljiva. Ali je pitanje koliko je infrastrukturno izvodljiva, verovatno je namenjena iskljucivo urbanim sredinama, sa akcentom na gusto naseljena podrucja.
To je opet tu negde, prihvatljivo za firme.Алфа немој бити буквалиста и хватати се за најнижу понуђену цену, него прочитај све до краја. Значи у распону од 1000 до 2000е можеш имати интернет линк 1Гбпс, а ту брзину коју спомињеш у просеку је до 300 еура, оптички интернет линк у кући/стану.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari