Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako dobro gledam (posto sam Orion korisnik kome vise ne radi EON od drugara na orion net) - ako se uzme SBB van mreze to je jedan uredjaj fizicki i 3 EON aplikacije koje mogu preko kompa? Dakle 4 osobe to mogu da dele (4 osobe koje nisu na SBB mrezi) ? Ili negde gresim? Posto mi najvise zbog F1 treba eon :D Jednom u dve nedelje nesto gledam..i to sad ispade da ne moze :D
Da, u pravu si. A tim da je jedna instalcija na smart tv, a tri na prenosnim uređajima ( windows, android ....). Znači ne može dva smart tv-a

Pa to . Ja sam eon i tako do sada gledao samo na računaru iz browsera. I to mi je više nego dovoljno. Ako neko slučajno to hoće mesečno da prodaje svoj Eon za računar ali ovaj paket van SBB mreze(ako neko ima viška) ili mu recimo znači MTS ili Orion pandan za zamenu javite (jer ja imam na jednoj lokaciji MTS i na drugoj Orion)... Sad istina ne znam kako ovo radi na SBB mreži (kapiram da arene ne rade na SBB mreži - ne znam)...

Ili ako nema niko a ima zainteresovanih kao i ja za ovaj Eon van SBb mreze možda par nas da se skupimo i uzmemo SBB nalog. Ili ću morati da odustane od F1 i povremeno drugih sadržaja sa SK :)

Pa to . Ja sam eon i tako do sada gledao samo na računaru iz browsera. I to mi je više nego dovoljno. Ako neko slučajno to hoće mesečno da prodaje svoj Eon za računar ali ovaj paket van SBB mreze(ako neko ima viška) ili mu recimo znači MTS ili Orion pandan za zamenu javite (jer ja imam na jednoj lokaciji MTS i na drugoj Orion)... Sad istina ne znam kako ovo radi na SBB mreži (kapiram da arene ne rade na SBB mreži - ne znam)...

Ili ako nema niko a ima zainteresovanih kao i ja za ovaj Eon van SBb mreze možda par nas da se skupimo i uzmemo SBB nalog. Ili ću morati da odustane od F1 i povremeno drugih sadržaja sa SK :)
Ako gledas preko racunara i samo F1 i povremeno nesto drugo, neki stream ti je vise nego dovoljan

F1 pro tv je 65 evra godisnje. Kupis i uzivas.
Ja sam se dovijao ovih dana, na kraju izgubio zivce i uzeo F1TV na mesecnom nivou, 7.99 mu dodje sa 7 dana trial, taman da vidim danas i sutra kako izgleda sve, ali za sad mi se cini odlicno

Drustvo jel moguce sada ugasiti DHCP na Ubee ruteru?
Ostaje li na off?

Ja sam se dovijao ovih dana, na kraju izgubio zivce i uzeo F1TV na mesecnom nivou, 7.99 mu dodje sa 7 dana trial, taman da vidim danas i sutra kako izgleda sve, ali za sad mi se cini odlicno

Sin i ja smo godinama gledali na SK i prvo su nam Paja i Erceg bili simpaticni... posle nekog vremena je postalo bolno za usi. Mislim Erceg je genije i volim da ga slusam u podkastima ali su smorili sa filozofijom :). F1 tv pro je za nas region 65 evra godisnje i imas i pre i post race dogadjaje, emisije, uzivo 2 strima sa razlicitim komentatorima ( mi preferiramo International sa Martinom) i jos svasta nesto. Uzivaj (y):p. Na SBB mrezi sam bio samo zbog formule .

Sin i ja smo godinama gledali na SK i prvo su nam Paja i Erceg bili simpaticni... posle nekog vremena je postalo bolno za usi. Mislim Erceg je genije i volim da ga slusam u podkastima ali su smorili sa filozofijom :). F1 tv pro je za nas region 65 evra godisnje i imas i pre i post race dogadjaje, emisije, uzivo 2 strima sa razlicitim komentatorima ( mi preferiramo International sa Martinom) i jos svasta nesto. Uzivaj (y):p. Na SBB mrezi sam bio samo zbog formule .

Pavle je jos i ok, ali Erceg kada krene da filozofira... Ne, ne mogu. :D Kao sto si rekao, konferencije za stampu, uvid u tehniku, deo sa podacima vremena i brzih krugova, bas pun dozivljaj! Samo kod komentatora, zar nisu Croft i Brundle na oba?

Pavle je jos i ok, ali Erceg kada krene da filozofira... Ne, ne mogu. :D Kao sto si rekao, konferencije za stampu, uvid u tehniku, deo sa podacima vremena i brzih krugova, bas pun dozivljaj! Samo kod komentatora, zar nisu Croft i Brundle na oba?
Nisu, oni su na International strimu i to obicno trening 2 i 3 pa na dalje... retko kada trening 1 :)

Na isteku sam ugovora sa mts-om, planiram da predjem na sbb, interesuje me da li ima neko neki info oko sporta na sk za sledecu sezonu, pre svega vezano za fudbal da li se planiraju jos neke lige za sledecu sezonu sem postojecih

Na isteku sam ugovora sa mts-om, planiram da predjem na sbb, interesuje me da li ima neko neki info oko sporta na sk za sledecu sezonu, pre svega vezano za fudbal da li se planiraju jos neke lige za sledecu sezonu sem postojecih
Nisu nesto preterano ni najavljivali oko fudbala. Mislim da od tih jacih samo Nemacka liga sto i dalje ostaje kod njih... Od ostalih Poljska, Turska, Holandija i jos neke leve..

Zvali iz SBB-a, nude eon full po ceni eon light 12mes. a narednih 12 mes. za 500din. skuplje...
Trenutna ugovorna obaveza još nekoliko meseci, pa da vidim da li valja ova ponuda ili da menjam kad UO istekne...pisao sam im pre par meseci na FB. u vezi sa mogućnosti da daju neku promociju pa su me oduvali što mi se nije svidelo...

Ponuda ima je krš. Zato sam i otišao od njih svojevremeno. Tražio sam da bi daj bar jedan mesec po 1 din i nisu hteli. Otišao u mts, tada bila akcija 3 meseca po 1 din.
Ne radi se o tih jedan mesec pretpate, neće se niko obogatiti od toga, nego vređa inteligenciju da novim korisnicima daju neuporedivo bolje uslove nego starim što nema nikakve logike.
Zato igube tržišno učešće, a imaju najverniju bazu korisnika, samo da su malo pametniji

Pa takvi su svi provajderi svuda u svetu što se tiče stalnih dugogodišnjih korisnika pa tako i kod nas. Jedino pomaže prebacivanje sa jednog na drugi svake ili svake dve godine.

Ističe mi ugovor za mesec dana, da li ima neko broj akvizitera za Karaburmu-Paliula da vidim nude li išta pametno? Mada svakako ne planiram da menjam SBB :D

Sestra ima SBB-ov Technicolor epc3928. Kupila je neki xaomi extender koji sam posle brojnih peripetija (instaliranje android appa, kreiranje naloga, itd) uspeo da povezem sa pomenutim ruterom. Medjutim, kada se nakacim wifijem preko phona ili laptopa na taj extender, nema protoka iako pokazuje pun signal, pa sam odustao od te rabote. Kuci imam tp link extender koji sam bukvalno za par sekundi povezao na supernovin ruter f680 pritiskom na WPS dugme na ruteru i extenderu. Pa bih probao da odnesem sestri moj tp link extender pa da na isti nacin i kod nje uradim povezivanje na njen technicolor ruter. U vezi sa tim, treba mi samo povratna informacija jel neko vec uspeo da poveze tp link extender sa pomenutim ruterom prostim pritiskanjem wps dugmeta na oba uredjaja ?

Da li moze da se promeni kod SBB routera da i srednja 2 porta LAN budu operativna, a ne samo za njihove uredjaje po default-u ?

Ако их не користиш за "пусти испочетка" на д3 2100 уређајима, зови сбб и тражи да их откључају за нет.

Ljudi treba mi mala pomoc. Hteo bih da predjem na drugog operatera. Ugovor mi je istekao pre godinu i 2,3 meseca.
SBB nema poslovnicu u Arandjelovcu nego bih morao da idem u drugi grad da podnosim zahtev i da vracam opremu.
Da li moram da im ja nosim na noge ja opremu (nisam ni isao da je uzmem nego su oni doneli)? Da li moram da placam i sledeci mesec i ako neci koristiti?

Ljudi treba mi mala pomoc. Hteo bih da predjem na drugog operatera. Ugovor mi je istekao pre godinu i 2,3 meseca.
SBB nema poslovnicu u Arandjelovcu nego bih morao da idem u drugi grad da podnosim zahtev i da vracam opremu.
Da li moram da im ja nosim na noge ja opremu (nisam ni isao da je uzmem nego su oni doneli)? Da li moram da placam i sledeci mesec i ako neci koristiti?
Plaćaš svaki mesec dok ne odjaviš, a opremu ja bi odneo lično jer u poslovnici vade jedan po jedan uređaj da vide da li je sve tu i onda potpis i ti i oni da ste završili i ćao. Ne znam kako bi moglo preko pošte ili kako već

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno