Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad tamo imaju XGPON mrežu :D
Brzine koje su ponudjene u HRV moze da podrzi i GPON mreza. A, posto spikas engleski 😜 , evo i citata, da se ne bismo natezali:

"At the moment, GPON standards have seven transmission-speed combinations (line rates): symmetric 1.2 or 2.4 Gbit/s; or asymmetric 1.2 or 2.4 Gbit/s downstream with 155 Mbit/s, 622 Mbit/s, or 1.2 Gbit/s in the upstream. But in fact there is the only one useful standard, which is 2.4 Gbit/s downstream and 1.2 Gbit/s or 2.4 Gbit/s upstream. In an XG-PON1 system, the upstream rate is 2.5 Gbit/s and the downstream rate is 10 Gbit/s (asymmetric line-rate upgrade). In other words the downstream bandwidth of XG-PON1 is four times of that of GPON, while the upstream bandwidth of XG-PON1 is only twice as that of GPON."

Ne vidim što bi se natezali oko opšte poznatih činjenica.
A moj komentar je napisan u smislu "naravno da mogu da nude te brzine ( i za te pare) ako imaju već XGPON opremu dok SjBB retko gde ima i GPON optiku.

Eto i ZLOrion čim je krenuo sa XGPON odmah je praktično najniži paket koji nude 500 Mbps.
S tim da je ZLOrion naravno bezobrazan do te mere da brzine do 2.5 Gbps prodaju i korisnicima na lokacijama gde nije dostupna XGPON oprema :D Pa da jedan korisnik zauzme čitav kapacitet jednog upstream vlakna...

NaraFski, uradio blind scan ove godine nema Eurosport 4K za RG, msm verovatno bi oni obavestili da su ga pustili.

Baš šteta što nema ES4K za RG ove godine, kod SBB-a usluga izgleda ide samo na dole...

СББ глупост...

Znači samo za premium besplatno? E moj sbb, a totalno se drugačije očekivalo..

Појавила се Тидал понуда у Мој сбб, у одељку телевизија... браво.
:)

Тидал премиум - 0 дин/месечно
Тидал фам премиум - 225 дин/месечно
Тидал хифи - 450 дин/месечно
Тидал фам хифи - 900 дин/месечно

Појавила се Тидал понуда у Мој сбб, у одељку телевизија... браво.
:)

Тидал премиум - 0 дин/месечно
Тидал фам премиум - 225 дин/месечно
Тидал хифи - 450 дин/месечно
Тидал фам хифи - 900 дин/месечно
Ja nemam izgleda zato što nisam na eon paketu.

Tidal premijum kod mene piše da moram kupiti 450 din. mesečno,Tidal family premium 675 din. mesečno, Tidal hifi 900 din. mesečno i Tidal family hifi 1350 din. mesečno. Da li samo na Eon platformi ima Tidal premium besplatno ?

Tidal premijum kod mene piše da moram kupiti 450 din. mesečno,Tidal family premium 675 din. mesečno, Tidal hifi 900 din. mesečno i Tidal family hifi 1350 din. mesečno. Da li samo na Eon platformi ima Tidal premium besplatno ?
Gde nalaziš opciju za tidal?

Nemam UO ali plaćam punu cenu za trio gold extra, i traže mi pare za Tidal. :D

Da li postoji mogućnost da se u nekoj poslovnici potpiše ugoor za EON van mreže i odmah dobije EON box ili se čeka da pošalju na kućnu adresu?

upravo sam se registrovao na TIDAL.....potpisao sam juce ugovor eon premium po ceni eon full paketa 24 meseca i izasla mi je opcija na sajtu da mogu da kupim za 0 dinara TIDAL PREMIUM sto sam i uradio....

Da li se za registarciju na Tidal nakon sto aktivaras nalog na Moj Sbb za 0 dinara koristi isto korisnicko ime i lozinka koja se koristi za Moj SBB.

Kada krene aktivacija sa Moj Sbb vodi te na partner Tidal sajt i tu biras email i pass novi.

Nice, vrlo slicno kao i Spotify ovaj Tidal. Ne znam samo kako da provalim bit rate....

Prilozi

• F0D2006C-D026-4BCE-84A1-B843A3AD0CEC.jpeg
    F0D2006C-D026-4BCE-84A1-B843A3AD0CEC.jpeg
    94.9 KB · Pregleda: 28
Pod ugovorom sam sa SBB-om, paket "DIGITALNI EON FULL", i nemam mogucnost da aktiviram besplatno. Najjeftiniji paket je 450rsd.

Video sam ponudu za EON van mreze, a posto vec imam prepaid EON sa kupljenim box-om, poslao sam mail korisnickom servisu da vidim da li je moguce da predjem na postpaid, i da uzmem jos jedan box - posto ga ionako daju besplatno, a ja imam jedan vec placen i da placam dodatnu pretplatu za treci EON. Njihova ponuda je bila - moze, ali samo ako uzmem punu uslugu sa internetom i telefonom. U principu, razumne ponude nema - ne interesuje ih sto vec imas box, ili si vec prepaid korisnik. Mislim da neko od "nadleznih" bas ne vidi da se ne nalaze u najboljoj situaciji. Lljudi koji zovu iz SBB-a nisu ni znali da imaju takvu ponudu za EON van mreze, a deluje mi da ni ne shvataju bas najbolje da mozes imati njihov TV van mreze.

Ne shvataju ni u poslovnici kada mi je tamo zaposlena objasnjavala kako SBB ne daje nista van UO. Mrezelo me je da se sa njom preganjam i pokazujem joj na internetu.

Rekao sam - van mreze, ne zelim internet i telefoniju - na zalost, zaposleni jednostavno ne razumeju. I sam UI za rad sa EON paketima van mreze je rudimentaran - ne postoji nacin da na postojeci paket dodas box, koji ces svejedno platiti - moras otvoriti novi nalog, sa novim mail-om i telefonom... Ocekujem da se to popravi kad shvate da bi im to mogao biti vecinski izvor prihoda u skorijoj buducnosti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno