Problem je bio u safari pretrazivacu,posto sam na iMacu,evo sad se ulogovao preko google chrome i slika je kako treba.Ja prebacim sliku sa pc-a na tv. Meni se čini da je ok. Čak mi je internet običan ADSL.
Bolje od toga teško da ćeš dobiti.Meni pre neki dan nudili 4 meseca po dinar, dolazio promoter na adresu.
Prvo probao bez ponude, samo da produzim UO po postojecim uslovima.
Kad sam mu pokazao da mi je na 5 m od vrata Exenet i mts optika onda je ponudio tih 4 m.
Odbio sam ga, cekam da mi telefonom ponude nesto bolje, ako ne cao SBB.
Ma ko ih sisa, najbitniji mi je Internet, TV gleda zena, dok ne zadremaBolje od toga teško da ćeš dobiti.
Kod mene u ulazu Supernova sa optikom nudi 12 meseci po 1 dinar, a SBB za novu UO nudi pink paket.
Sa konja na magarca!!Mene zvali pre neki dan i ponudili na eon premium da predjem 500/50 po ceni eon full godinu dana a posle toga puna cena.Ja ih pitao za grejs period oni kazu nemaju to u ponudi, samo ova ponuda dolazi u obzir. Posle toga okrenuh mts i prekosutra dolaze da montiraju box plavi, dobih 12 meseci dzabe,3 tv boxa,wifi ekstender i plus ću moći podneti zahtev za još 2 meseca gratis, al to ću naknadno, uklapam se i zbog mts broja koji imam kod njih za iste pare kod telekoma.Tako da plaćam sbb još 3 meseca koliko traje ugovor i idem na otkaz istog. Morao sam da uvedem pre isteka ugovora kod sbb 3 meseca jer akcija ova traje do kraja maja, drugar mi reče da će da krate posle akciju jer je odziv ogroman.
Pošto niko ne odgovara: kod mene više nema "ubrzaj" otkad sam na 500/50 ali to je valjda i limit.za analogne postoji ubrzaj net 50 i kosta 1400 dinara, i za koliko se ubrzava na digitalizovanim podrujima ako ima ta opcija....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari