Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obavezno mi trebaju i ta mail adresa i dial up sati 😂😂😂😂

• Like
Reagovanja: nuk
Mi stariji pamtimo kad je jedna Nokia ugasila ovi.com domen i milioni ostali bez naloga i sve što oni nose samo tako.
Bila je to dobra škola za budućnost

vratimo se na temu kojoj je izmenjen naslov

Pa ukidanje/ne unapredjenje "usluga" 1 po 1 na "kvarno" jeste deo teme:
Unifon
Promena rasporeda kanala
Smanjenje broja paketa
Poskupljenje paketa
Nestanak formule sa nekih arena da mora se predje na najjaci paket (ovo ce pola ljudi da kaze da nije do njih)
Promena uslova od 2.2 - Dovde smo stigli
Ukidanje e-maila - Ovo je u najavi za 1.4.
Ukidanje eon platforme

Nista od sirenja optike
Nista od povecanja brzina

Stigao račun za SBB, pravno lice:

Usled statusne promene, od
1.4.2026. usluge SBB-a pružaće Yettel d.o.o. Beograd. Svi ugovoreni uslovi SBB-a ostaju nepromenjeni.

Nikada nismo koristili SBB.rs adresu, ali nekako bih se zakleo da je ista bila deo ugovora 🤔
Dobri su mi, neću ih menjati. Samo kada bi dovukli optiku podzemnim putem, kao coax. Nismo uveli Orion backup Na toj lokaciji, jer može samo kroz vazduh, a objekat i struju ima ispod zemlje. U vazduhu samo komšijini kablovi za punjenje automobila na parkingu 🙄

Оптика је отпорнија на спољне утицаје од класичних електро/теле инсталација. Код мене су цело село покрили оптиком у ваздуху, као и већи део регионалних веза, и то ради годинама без прекида.

Da zivimo negde druge verovatno ne bi i na provajdera gledao ovako kao i na vecinu stvari. 3 aspekta: tehnicki, finansijski, politicki.
Za SBB:
Tehnicki: sve losije rade zadnju godinu.
Finansijski: preskupo za medalju.
Politicki: i da mi plate necu vise biti kod njih.
Konacnica: 0/3. Zbogom.

Оптика је отпорнија на спољне утицаје од класичних електро/теле инсталација. Код мене су цело село покрили оптиком у ваздуху, као и већи део регионалних веза, и то ради годинама без прекида.
Pokrili su kod nas sam centar podzemno, ostale delove grada nadzemnim kablovima, po elektro stubovima. Posle snega sam video na dosta mesta opticke kablove mozes rukom sa zemlje da dohvatis. Meni sa bandere koja je na ulici ulazi pod sam krov kuce, posle snega se u dvoristu svukao na 3m od tla.

To sa gašenjem ja se plašim da ne uradi i Beotel, iako i dalje posle preuzimanja postoij kao paket i plaća se taj mailbox jednom godišnje.

Kada sam produžavao SBB ugovor, u septembru, 100% je mogao postojeći mts broj. Ispalo dobro jer mi mts dade 50% popusta na ondašnji Soko Lite što mi se više isplatilo

Upravo to, od avgusta nisam uključio eon, na TV-u samo YouTube šljaka.

Hipoteticko pitanje, da vidim kako regulisu to. Potpises ugovor, imas N meseci po dinar, u trajanju tih N meseci desi se dogadjaj koji omogucava prekid ugovorne obaveze - promena platforme, ponude, svejedno. Sta se tada desava, koliko pokusavaju da izmuzu?

Prosle godine sam prelazio u drugi stan gde je sbb optika umesto coax koji je bio u starom stanu. Ugovor mi je bio istekao pre prelaska u taj novi stan. Nastavio sam da placam istu cenu van ugovorne obaveze, jer nisam zeleo da obnovim ugovor i nakon preseljenja sto sam i rekao eksplicitno u poslovnici. Medjutim, sada gledam SBB aplikaciju i pise mi ugovorna obaveza do 03.04.2027 i opis obaveze "Promo 24 meseca". Placam 4149rsd, sto je stara cena bez ugovorne obaveze. Da li je neko imao ovu situaciju? Uzeo sam sad to da gledam jer zelim da predjem na A1

Hipoteticko pitanje, da vidim kako regulisu to. Potpises ugovor, imas N meseci po dinar, u trajanju tih N meseci desi se dogadjaj koji omogucava prekid ugovorne obaveze - promena platforme, ponude, svejedno. Sta se tada desava, koliko pokusavaju da izmuzu?
Svejedno imaš pravo na raskid.

Da li se 12 meseci za dinar dobijaju i za Basic ili samo Premium pakete?
Za Premium 100% , za Basic ne znam. I da, za Premium download smanjuju na 500, upload ostaje isti, 60. Ukoliko imate stari modul sa karticom ( kao ja na primer ) zamenjuju ga sa jos jednim EON boxom. Ukoliko isistirate ostajete na 5 EoN aplikacija .

Пре недељу дана сам разговарао са неком тетом из СББ-а и нисам добио ништа више од 6 месеци за динар и 18 месеци редовна цена за Премијум пакет, иако сам изричито тражио 12 месеци за динар или одлазим код другог провајдера, нико ме више није ни звао од тада. Мислим да неће више бити понуда 12 месеци по динар, тако да размислите шта вам је минимум за останак.

Пре недељу дана сам разговарао са неком тетом из СББ-а и нисам добио ништа више од 6 месеци за динар и 18 месеци редовна цена за Премијум пакет, иако сам изричито тражио 12 месеци за динар или одлазим код другог провајдера, нико ме више није ни звао од тада. Мислим да неће више бити понуда 12 месеци по динар, тако да размислите шта вам је минимум за останак.
Ja sam sinoc dobio to sto sam napisao...Zvace me sledece nedelje da provere da li pristajem
Nisam ja njih zvao nego oni mene, ako to ima neke veze

Nazad
Vrh Dno