Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz, imam aplikaciju eon na telefonima ali nema u spisku kanala onih sa rmpačinom i seksacinom i golotinjom? Zasto? Nema ih ni na windows aplikaciji😅

Samo na kablu.

Mislim da je pravilo ako je aplikacija na Play prodavnici onda ne sme, ako nije, onda moze.
EON apliakcija na EON boxu takodje ima jer je "integrisana" u box.
Orion aplikacija sa Play prodavnice takodje nema dok ona koja se skida sa njihove web stranice ima.

MTS na verziji skinutoj sa Google playa pregledom kategorija nema kategorija kanala za odrasle,ali prostim listanjem kanala dođeš do kanala za odrasle. Verovatno su tako zaobišli Google pravila pošto bez pretplate se ne vidi da imaju kanale za odrasle.

MTS na verziji skinutoj sa Google playa pregledom kategorija nema kategorija kanala za odrasle,ali prostim listanjem kanala dođeš do kanala za odrasle. Verovatno su tako zaobišli Google pravila pošto bez pretplate se ne vidi da imaju kanale za odrasle.
Ne znam za Iris, ali na Move aplikaciji ima sekcija "Za odrasle" na aplikaciji sa Play Store.

Da li će SBB korisnici moći da gledaju i dalje TV sadržaj na EON Smart TV i mobilnoj aplikaciji, čuo sam da se od 1.3. ukida ta opcija gledanja preko EON aplikacija?

Koja je realna ponuda za potpisivanje novog ugovora za internet i tv, odnosno prelazak sa Supernove? Da li mogu da ocekujem neki znacajniji popust u odnosu na cenu na sajtu?

Zavšava se promo period za nove Arena Sport kanale:

Besplatan praznicni period dodatnih TV kanala zavrsava se 01.02.2026. Nakon navedenog datuma FilmBox Premium, CineStar Premiere 1 i 2, Arena Premium 4 i 5, Arena Adrenalin i Adrenalin Tenis, mozes da pratis uz doplatu. Dostupne opcije mozes da proveris na sbb.rs

Bas me zanima kako ce se odvijati dalje situacija.
Imam najskuplji paket, po starom, kod njih i sada ako mi ukinu Arene 4 i 5 nece biti dobro 🙂
Vec su mi nudili da besplatno predjem na novi najskuplji paket ( 500/50 net ) ali sam odbio zato sto sam prilikom obnove ugovora izboksovao 700/70 net .
Doplata ? Videcemo.

Bas me zanima kako ce se odvijati dalje situacija.
Imam najskuplji paket, po starom, kod njih i sada ako mi ukinu Arene 4 i 5 nece biti dobro 🙂
Vec su mi nudili da besplatno predjem na novi najskuplji paket ( 500/50 net ) ali sam odbio zato sto sam prilikom obnove ugovora izboksovao 700/70 net .
Doplata ? Videcemo.
Izvinjavam se ako zvucim grubo ali da li primecujes stvarno razliku u radu sa uploadom 500 i 700? i 50 i 70 za download?po meni nije nikakva razlika u praksi..mozda sekund ili dve sekunde vise cekanja

Naravno da ne primecujem.
inace imam jos jedan bekap link, drugog provajdera u kuci ( mobilni net ).
Stvar principa.
Nije mi DL primarna stvar, radim od kuce, UL je nesto bitniji, a stabilnost neta je najbitnija u mom slucaju.

Baš me zanima kako li će se ponašati prema starim full paketima gde su uvek bili svi Arena kanali i svi filmski osim HBO i cinemax deo paketa.

@DareA Pa ponašaće se tako kako je najavljeno od 01. februara 😂 = Neće biti svi Arena kanali otključani / gledljivi. (ni starim Premium a kamo li starim Full paketima)

Jel realno da mi jos uvek nemamo 4K kanale u ponudi ?
Imamo Eurosport 4K i Sportklub 4K (ne znam da li postoji jos uvek) a i oni su daleko od onoga sto bi trebalo biti.

Bukvalno mi je tuzno da imamo televizore kakve imamo u ponudi a jos uvek se mucimo sa 1080i slikom na 99,9% kanala.

Ok ovo za nove arene mogu da razumem, dali su nam promo period jer su nas preveslali i izmislili nove kanale. Ali cinestar premiere 1 i 2 imam godinama na eon premiumu i kako sad planiraju to da ukinu?

Ok ovo za nove arene mogu da razumem, dali su nam promo period jer su nas preveslali i izmislili nove kanale. Ali cinestar premiere 1 i 2 imam godinama na eon premiumu i kako sad planiraju to da ukinu?

Kliknu 2x negde i ukinu? 🤣

Сад ме звала тета из СББ-а, уговор ми истиче у априлу, тражио сам 12 мес. по динар за Премијум пакет и нови уговор али нисам добио, најбоље што ми је нудила је 6 месеци по динар и да остане 3/5 уређаја. Нисам прихватио, видећу да ли ће поново звати, ако не зову онда се опраштамо.

Сад ме звала тета из СББ-а, уговор ми истиче у априлу, тражио сам 12 мес. по динар за Премијум пакет и нови уговор али нисам добио, најбоље што ми је нудила је 6 месеци по динар и да остане 3/5 уређаја. Нисам прихватио, видећу да ли ће поново звати, ако не зову онда се опраштамо.
Sigurno hoće, meni su pre 5 dana nudili 12x1 din

Nazad
Vrh Dno