Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

To da li ja pričam nebuloze ili ne, ćemo videti. Svakako bih voleo da si ti u pravu, ali mi se čini da si zaboravio gde zivis
Bez brige, u vezi raskida bez penala sam strucnjak, dosta iskustva imam sa nasim provajderima (na veliku zalost, ali tako je)
Gledajuci SBB kompaniju i MTS tj supernovu, ja cu biti strpljiv, mislim da nece "mnogo" da nam nastete. Svaka im cast sto su dodali nove arene, prosto ne znam sta ima vise da se prenosi toliko, 15 ih ima otprilike...ranije su 2 kanala bila dovoljno, i putpuno si srecan, ali to su druge teme :)

Izgleda da ćemo morati da izvršimo pritisak, ako se nešto loše po nas desi. Pretnja raskidom je i kod mene bila jednom uspešna... Samo da mi ne uzmu to povremeno zadovoljstvo sa F1, s obzirom da onaj njihov video klub je gotovo beskoristan na light paketu. Možda za neki crtać, ali to netflix pokriva.

SBB tema is on fire 🔥 :p

BTW ne znam da li je ovo bilo ranije, ali pojavio mi se famozni VOJO u mojSBB. Kao što se vidi postoji onaj gore što se plaća, i ovaj drugi koji deluje da je uključen u paket. Mada kad sam zadnji put gledao ponudu, bukvalno neka lista potpuno beznačajnih naslova ili onih koje smo svi gledali već nebrojeno puta.

sbb1.JPG

sbb2.JPG

sbb3.JPG

Sto se mene licno tice kao korisnik najjaceg paketa dacu im rok do petka , ne budu li mi pustili one nove arene trazim raskid ugovora momentalni . A oni neka se posle j e b * sa njihovim menadzmentom i pravljenjem paketa , sve je to super mega nesposoban kadar primljen preko stapa i kanapa .

Cao ljudi.

Ja sam sa SBBom trenutno, Premium paket 600/60 brzina. Ja zadnjih par meseci gledam kako da predjem na brzu upload brzinu, cak i SBB Giga dodatak je samo 1000/100.
Na zalost nemam mogucnost Oriona. Zgrada mi ima SBB i MTS.

Vidim da su novi planovi 300/150 i 500/250, isto kao kod Yettela. Imam par pitanja:

1. Ustvari moze upload brzina biti i samo 60, nisam siguran kako da nam koja mi je dostupna?
2. Da li je 1 Gbps paket i dalje aktuelan za 1000 dinara? Da li bi onda imao 1000/500?
3. Ako nije, jer Yettel nudi 1000/500 (za dodatnih 2000 dinara mesecno), s obzirom da su kanali sada isti, da li moze Yettel TV da se meri sa EONom?

Hvala

Poslednja izmena:
Jel to više neće biti paketa samo TV?

Sto se mene licno tice kao korisnik najjaceg paketa dacu im rok do petka , ne budu li mi pustili one nove arene trazim raskid ugovora momentalni . A oni neka se posle j e b * sa njihovim menadzmentom i pravljenjem paketa , sve je to super mega nesposoban kadar primljen preko stapa i kanapa .
mislim da ti nece pustiti sad sam zvao za eon van mreze premium paket sa svim arenama 3400 bezobrazno skroz.

Proverio sam - jesam na Optici. Kako mislis vece brzine? Pricas i 1000/100? Ili je postojala veca upload brzina od 100?
Pojedini korisnici su dobili ponudu za povećanje brzine od npr 600/60 na 600/300 ili čak 1000/500 za istu cenu (npr prilikom pregovora o zadržavanju korisnika koji su tražili raskid, ili prilikom pregovora oko obnove ugovora ako je neko tražio.

Novi paketi sada zvanično imaju 300/150 i 500/250 brzinu, a za giga dodatak nisam siguran - još uvek nisu napisali.

Proverio sam - jesam na Optici.
U stanu ti je SBB sproveo tanki optički kabl do male plastične kutijice, pa iz nje u ONT? Ili u stanu imaš provučen debeli koaksijalni kabl? Pitao je već neko od kolega iznad koji modem imaš, tako ćemo lako utvrditi na kojoj si infrastrukturi. Koliko ja znam, to povećanje brzine za zadržavanje korisnika na koaksijalnoj infrastrukturi nije bilo na 600/300, već na 700/70, a o brzini od 1000/500 na koaksijali je moguće samo sanjati :)

Pojedini korisnici su dobili ponudu za povećanje brzine od npr 600/60 na 600/300 ili čak 1000/500
Napisao si ovo iznad, pa sam zaključio da govoriš o korisnicima na koaksijalnoj infrastrukturi, pošto sam do skoro imao EON Premium preko koaksijale i imao sam brzinu 600/60, a znam da njihovi korisnici koji su na optičkoj infrastrukturi već imaju veće brzine od 600/60.

Pojedini korisnici su dobili ponudu za povećanje brzine od npr 600/60 na 600/300 ili čak 1000/500 za istu cenu (npr prilikom pregovora o zadržavanju korisnika koji su tražili raskid, ili prilikom pregovora oko obnove ugovora ako je neko tražio.

Novi paketi sada zvanično imaju 300/150 i 500/250 brzinu, a za giga dodatak nisam siguran - još uvek nisu napisali.
E nisam znao da mogu dati brzine van zvanicne ponude u pregovorima, hvala, probacu to.

Ne budu li što neko reče, svi kanali otključani do petka, otkazujem sbb i odoh u mts pa makar gledao informer i kurir tv 24/7. Za 5400din mesecno sve mora da radi.

Zanimljivo je da kod SBB u ponudi piše da je e brzina interneta do 300, kod jeftinijeg, a do 500 Mbs kod skupljeg paketa. Kod Yettel-a je precizirano da je do 300/150, odnosno 500/250.

Nagovori me zena da produzimo ugovor na dve godine 9.7., dobili 20% popusta za prvu godinu, EON premium i net 600/60 (koji ionako koristim samo tri nedelje godisnje). Lepo nam ga uterali, sad nek ona objasni klincu ako nestane F1. :ROFLMAO:

Kod SBB je 300/30 i 500/60 na coax-u, odnosno 300/150 i 500/250 na optici.

Mene zanima da li će postojati samo Basic televizija sa osnovnim kanalima ( bez interneta i mobilne telefonije ) i koliko će tu imati Smart TV app slotova i mobile app slotova, za gledanje iz MTS mreže?

Imaš za 2500 dinara sa 1/3 mobilna slota.

Nazad
Vrh Dno