Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Meni je neverovatno da Eon van mreže ugovor se ne može potpisati u poslovnici, već mora da ide preko kurirske službe. Ne znam onda svrhu tih njihovih poslovnica, osim da se vrati oprema nakon raskida postojećih ugovora...

Pardon, prevideo sam da si napisao da je 30 upload, ali uklapa se u to što nisi na optici. Ipak mogućnosti zavise od tehnologije, pa je verovatno 300/30 na tvojoj lokaciji umesto 300/150. Mogao bi zapravo da pogledaš šta ti piše u aplikaciji pod specifikacijama interneta. Tu svakako stoji tačno očekivanje, npr. meni 500/250 za EON Full po promotivnoj brzini.
U aplikaciji mi pise 200/20mbit.

1000015298.png
Nesto su radili. Ja sam trio mini 20/2
U aplikaciji pise 20/2

Lepo, bogami. Moguće je da planiraju zvanično povećevanje brzina, pa sad nezvanično testiraju kako bi sistem to podneo.

Da li su vam stigli računi za februar ? Raskinuo sam ugovor i trebam platiti racun za pola februara, ali i dalje nisam dobio račun. Na sbb portalu je obrisan ugovor

Da li su vam stigli računi za februar ? Raskinuo sam ugovor i trebam platiti racun za pola februara, ali i dalje nisam dobio račun. Na sbb portalu je obrisan ugovor
Meni je stigao ali je brzo i nestao kao i tebi. Ista je situacija..najlakše je da se proveri u kol centru jel sve ok, aimu programu ima tab računi tu ima račun.

Poslednja izmena:
Ako ste sačuvali bilo koji stari mejl, probajte da uđete na link za onlajn plaćanje. On je vezan za vas kao korisnika, a ne za konkretan račun ili ako nešto (stalno je isti link), tako da bi tu trebalo da se prikaže trenutno zaduženje iako ste raskinuli ugovor. Tako je makar ranije bilo sa Supernovom, koja je koristila isti platni sistem, pa je valjda to slučaj i sa SBB-om.

Presao bih sa box paketa na total tv zbog nova s i n1 ali posto je mts kupio total plasim se da ce izbaciti te kanale

Eon TV preko interneta (Van mreze) je ostao u vlasnistvu UM, treba ti jos neki internet, optika, dsl, 4g…

Total je u svakom slucaju inferioran sto se tice kvaliteta.

Poslednja izmena:
To je to i ja cu podneti zahtev za raskid kad dodjem u zakonskih 30dana pre isteka ugovora pa cu videti, Hvala i ostajemo na vezi
Svratio juce licno do poslovnice da nagovestim raskid ugovora i da vidim kakva je procedura videli u sistemu da su mi njihove kolege telefonski nudili 6 mes po 1 din oni mi ponudili 9 meseci po 1 din a 16 po 4899 koliko trenutno placam za duo premium tako da sam prihvatio i produzio ugovor.Sto se tice situacije sa promenom vlasnistva i statusa postojecih kanala i dodavanja Arene nemaju jos zvanicnih informacija ali pretpostavljaju da za premium pakete nece ici nikakva doplata za nove kanale (Arena sport) kada budu integrisani.

Jel mora baš da im se podnese taj zahtev za raskid ugovora?
Znam neke koji su poludeli na dizanje cena pokupili opremu i odneli sve u poslovnicu.
Naravno istekao ugovor i plaćeni računi.
Poslovnice su mi dosta daleko sa idem 5 puta.
*** sa nekih 3000 din sad je došlo do 4400 nisu normalni

Ima rok kada moze bez najave raskid zbog promene uslova. Istekao je rok, objasnjeno sto puta u ovoj temi.

ovde kačimo zvanična obaveštenja. ne nečije izjave, pretpostavke, nekakve potvrde i slično. piše u prvoj poruci ove teme.

na sajtu SBB-a nema ni reči o ubacivanju i izbacivanju kanala koji su navedeni na Blic-u (Sportal). poslednje obaveštenje je od 23.3. (Obaveštenje povodom Dana žalosti u Novom Sadu). takođe, na portalu SportKlub-a nema reči o promeni sadržaja na SK kanalima.

koliko znamo, još uvek nije završena ta procedura oko zaštite konkurencije ili kako već

Jel dolazi samo jedan uredjaj za TV uz premijum duo npr. ,plus naravno eon aplikacija za Smart TV ?

Izjava Direktora Telekoma nije bilo čija izjava i čovek je jasno rekao u kom vremenskom periodu će biti Arena na Sbbu da li je to 1.04 ili 01.05...ili već nije od važnosti.

Jel dolazi samo jedan uredjaj za TV uz premijum duo npr. ,plus naravno eon aplikacija za Smart TV ?
1x eon box
1x eon smart tv app
2x d3 mini box

U slucaju da ide preko optike, mozes da dobijes 2x eon box umesto d3 mini box.

1x eon box
1x eon smart tv
2x d3 mini box
Na sajtu im nigde ne piše to 2x d3 mini ,Il bar ja nisam našao ..
Ističe mi ugovor uskoro sa supernovom ,izgleda da se vraćam sbb-u ,s obzirom da će imati sve ..
Ponudili su mi sad već ono standardno 9 meseci po 1 din :) ..

2x d3 mini box se podrazumeva za sve pakete, na zahtev, (ako imas toliko dodatnih televizora u kuci). Znaci ukupno 3 box uredjaja mozes da dobijes u okviru bilo kog paketa (bez naknade/rente).

Znajte da sada daju eon boxeve koji rade samo preko neta , bez koaksijalca. Racunajte oko 30 sekundi kašnjenja u odnosu na live

Na sajtu im nigde ne piše to 2x d3 mini ,Il bar ja nisam našao ..
Ističe mi ugovor uskoro sa supernovom ,izgleda da se vraćam sbb-u ,s obzirom da će imati sve ..
Ponudili su mi sad već ono standardno 9 meseci po 1 din :) ..
Može da se izboksuje i više eon stb-ova.
Prijavljivali su ovde na temi

Koliko znam i dalje daju hibridne boxove sa coax kablom za one koji nisu na optici. Moj kolega u NS je uveo SBB pre 3 nedelje i dobio takav box.

Kod tih drugih boxova bez coaxa je prebacivanje kanala brže.

@shamanNS izvinjavam se što sam omanuo ~17%

Mom calu je istekao ugovor za Total TV. Čekamo sa produžavanjem jer ne znamo šta će dalje biti. Da li će TotalTV nasataviti da postoji li će to biti sada neki Yettel paket?
Koliko sam video za yettel je uslov optika, a on u selu ima samo ADSL.

Mom calu je istekao ugovor za Total TV. Čekamo sa produžavanjem jer ne znamo šta će dalje biti. Da li će TotalTV nasataviti da postoji li će to biti sada neki Yettel paket?
Koliko sam video za yettel je uslov optika, a on u selu ima samo ADSL.
MTS je kupio Total TV.
Verovatno će vremenom korisnike migrirati na onaj krš od m:sat.

MTS je kupio Total TV.
Verovatno će vremenom korisnike migrirati na onaj krš od m:sat.
Moji zele da zadrze N1 i Novu S, ne znamo sada da li će to uopšte u selu biti moguće ako ti kanali jedino budu u Yettelu a za njega treba optika.

Da korisnici su u sustini kupljeni, jedinu promenu pored migracije na msat imacete i sto ce kanali United Medije koji su do sada isli preko totala biti izbaceni, kao sto su n1,nova s, idj, grand, decji kanali itd
Moji zele da zadrze N1 i Novu S, ne znamo sada da li će to uopšte u selu biti moguće ako ti kanali jedino budu u Yettelu a za njega treba optika.
Mislim da postoji i dalje paket eon van mreze, preko neta da vam radi. Tu imate N1 i Novu i ostaju normalno da funkcionisu.

Nazad
Vrh Dno