U aplikaciji mi pise 200/20mbit.Pardon, prevideo sam da si napisao da je 30 upload, ali uklapa se u to što nisi na optici. Ipak mogućnosti zavise od tehnologije, pa je verovatno 300/30 na tvojoj lokaciji umesto 300/150. Mogao bi zapravo da pogledaš šta ti piše u aplikaciji pod specifikacijama interneta. Tu svakako stoji tačno očekivanje, npr. meni 500/250 za EON Full po promotivnoj brzini.
Meni je stigao ali je brzo i nestao kao i tebi. Ista je situacija..najlakše je da se proveri u kol centru jel sve ok, aimu programu ima tab računi tu ima račun.Da li su vam stigli računi za februar ? Raskinuo sam ugovor i trebam platiti racun za pola februara, ali i dalje nisam dobio račun. Na sbb portalu je obrisan ugovor
Svratio juce licno do poslovnice da nagovestim raskid ugovora i da vidim kakva je procedura videli u sistemu da su mi njihove kolege telefonski nudili 6 mes po 1 din oni mi ponudili 9 meseci po 1 din a 16 po 4899 koliko trenutno placam za duo premium tako da sam prihvatio i produzio ugovor.Sto se tice situacije sa promenom vlasnistva i statusa postojecih kanala i dodavanja Arene nemaju jos zvanicnih informacija ali pretpostavljaju da za premium pakete nece ici nikakva doplata za nove kanale (Arena sport) kada budu integrisani.To je to i ja cu podneti zahtev za raskid kad dodjem u zakonskih 30dana pre isteka ugovora pa cu videti, Hvala i ostajemo na vezi
1x eon boxJel dolazi samo jedan uredjaj za TV uz premijum duo npr. ,plus naravno eon aplikacija za Smart TV ?
Na sajtu im nigde ne piše to 2x d3 mini ,Il bar ja nisam našao ..1x eon box
1x eon smart tv
2x d3 mini box
Može da se izboksuje i više eon stb-ova.Na sajtu im nigde ne piše to 2x d3 mini ,Il bar ja nisam našao ..
Ističe mi ugovor uskoro sa supernovom ,izgleda da se vraćam sbb-u ,s obzirom da će imati sve ..
Ponudili su mi sad već ono standardno 9 meseci po 1 din..
15s. smanjeno je kašnjenjeRacunajte oko 30 sekundi kašnjenja u odnosu na live
MTS je kupio Total TV.Mom calu je istekao ugovor za Total TV. Čekamo sa produžavanjem jer ne znamo šta će dalje biti. Da li će TotalTV nasataviti da postoji li će to biti sada neki Yettel paket?
Koliko sam video za yettel je uslov optika, a on u selu ima samo ADSL.
Moji zele da zadrze N1 i Novu S, ne znamo sada da li će to uopšte u selu biti moguće ako ti kanali jedino budu u Yettelu a za njega treba optika.MTS je kupio Total TV.
Verovatno će vremenom korisnike migrirati na onaj krš od m:sat.
Mislim da postoji i dalje paket eon van mreze, preko neta da vam radi. Tu imate N1 i Novu i ostaju normalno da funkcionisu.Moji zele da zadrze N1 i Novu S, ne znamo sada da li će to uopšte u selu biti moguće ako ti kanali jedino budu u Yettelu a za njega treba optika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari