Uh, ne znam sta da kazem, ocigledno da malo ljudi u Nisu to koristi. Ne znam sta da radim.TEP3A je napisao(la):Pa sto se tice SBB neta u Nisu ce to sporije da ide jer koliko znam jedan ortak je to pokusavao da uvede u firmu(pre toga je u firmu uveo kablovsku) ali su oni to toliko oduzili da je na kraju odustao...Prica se da uopste ne zure sa tim jer je platezna moc Nislija vrlo mala i da su se usresredili na BG
Kustera da mi nisi mozda kolega sa faksa(Elfak u Nisu smer R)?
Pozdrav!
Nista, onda kupujem opremu za wireless.TEP3A je napisao(la):Pa u Nisu ne poznajem bukvano nikog da koristi SBBnet.Sto je najgore, ne verujem da ce stanje da se promeni u nekoj blizoj buducnosti..
Pozdrav za kolegu!
Pogledaj samo koliko ljudi uopste iz Nisa ima na ovom forumu pa ce da ti bude jasno koliko smo pasivan grad...
Ma nije to problem. Vec sam to pokusao, ali ja se nalazim od TV5 na nekih 150m ali dijametralno od antene tako da se nalazi lift kucica izmedju mene i nje i povezivanje je nemoguce. Imam ja neke druge aduteTEP3A je napisao(la):imas jednog naseg kolegu sa faksa koji ima ap kod tv5 zgrade i koji se sa jos par njih umrezio.. mozemo da ga kontaktiramo pa se dogovorite i oko neta...
inace ponuda Niskih wi firmi je bezobrazna...
Stevs je napisao(la):Koliko sam načuo radovi su u toku u Nišu što se tiče SBB net-a.
Pozdrav Šumi,kablovski net u Nišu SBB još uvek nije uveo,skoro sam razgovarao sa tipom iz SBB-a koji je dolazio da sklopi ugovor za kablovsku TV pre par nedelja,ne znam kako stvari stoje sada.kustera je napisao(la):Ma nije to problem. Vec sam to pokusao, ali ja se nalazim od TV5 na nekih 150m ali dijametralno od antene tako da se nalazi lift kucica izmedju mene i nje i povezivanje je nemoguce. Imam ja neke druge adute. Radim u BankerInterNet-u, ali opet je problem opticka vidljivost pa treba da stavljam antenu na vrh zgrade i razvlacim kablove sa 17-og do drugog sprata. Zbog toga mi je sve to malo vece cimanje, ali odradicu vec u narednih nekoliko nedelja.
Kao sto rekoh, problem je sto nemam opticku vidljivost sa AP-om. Da imam, odavno bi to kod mene picilo. Ovih dana gledam opremu, pa cu da uzmem AP i antenu i da se verem na zgradu i da namestam to.S22 je napisao(la):Pozdrav Šumi,kablovski net u Nišu SBB još uvek nije uveo,skoro sam razgovarao sa tipom iz SBB-a koji je dolazio da sklopi ugovor za kablovsku TV pre par nedelja,ne znam kako stvari stoje sada.
Biće uskoro nadam se,bežični je dranje.
Čudi me kako nisi obezbedio nešto iz Bankera za bežični,Sale mi je rekao da vi imate bežični.
Draxa (nis.co.yu)
Ma nema frke.S22 je napisao(la):Izvini Šumi, preleteo sam preko postova pa nisam video.
Na vreme su se setili... Ja namestio WiFi i prezadovoljan sam.Swiper je napisao(la):uvodi se u Nisu u najvece internet preko SBB-a![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari