Septimus je napisao(la):Sinoc su me zvali iz SBB-a da potvrdim da li sam josh uvek zainteresovan za internet, prijavio se pre 3 dana. Rekoshe da ce doci sredinom iduce sedmice...Realno ili ne?
Septimus je napisao(la):Sinoc su me zvali iz SBB-a da potvrdim da li sam josh uvek zainteresovan za internet, prijavio se pre 3 dana. Rekoshe da ce doci sredinom iduce sedmice...Realno ili ne?
BruceLee je napisao(la):4 J lo: Dobio sam odgovor od SBB-a na direktno pitanje da li je kod FlatHome paketa moja IP adresa iza NATA:
"Postovani,
I kod Flate Home paketa vasa adresa je pod NAT-om.
S postovanjem,
SBB Internet Team"
Znaci jedino sto valja za p2p, koliko sam ja shvatio je FlatHomePLUS
boooki je napisao(la):Pazi kada sam se i ja prijavio pre 3 dana, i receno mi je za otprilike 10 dana, ali me niko u medjuvremenu nije zvao. Receno mi je da ce me zvati neko da se konkretno dogovorimo oko termina. Kao sto vidis, isto sam Vracar...
Koji si mislio da uzmes paket?
boooki je napisao(la):Pazi kada sam se i ja prijavio pre 3 dana, i receno mi je za otprilike 10 dana, ali me niko u medjuvremenu nije zvao. Receno mi je da ce me zvati neko da se konkretno dogovorimo oko termina. Kao sto vidis, isto sam Vracar...
Koji si mislio da uzmes paket?
audiofreak je napisao(la):Mozda to i nije toliko lose, ADSL se mora platiti svaki mesec, a kabl moze i ne mora.
Septimus je napisao(la):Kabl mozes da uplatis jedan mesec, onda sledeci da ne platis ( iskljuce te..). onda treceg meseca ti se 'napne' pa platis itd itd..
ADSL verovatno ne mozes da 'trosis' kako ti se hoce vec svakog meseca ili nikako..
kjgkreek je napisao(la):osecam se tako inferiorno. Dakle ja uplatim kabl za mesec dana i kada prodje taj mesec naravno en uplatim sledeci oni mi iskljuce i to je to. Kada uplatim ponovo oni mi ponovo ukljuce i vozi dalje. Zasto isto to nemogu da radim i sa adsl-om ? sta ako mesec dana nisam u bgd zar bi to znacilo po vama da treabm da uplatim iako nisam tu ? Ne vidim logiku u tome, pa ako neko moze da mi objasni...
npetar je napisao(la):Za adsl (mislim da vazi za sve provajdere) se potpisuje jednostrani ugovor (valjda se tako pravnicki kaze), sa otkazom od 3 meseca.
Znaci, ukoliko zelis da raskines takav ugovor, moras 3 meseca unapred da obavestis provajdera o tome. U protivnom, od dana kada raskines ugovor moraces jos 3 meseca da placas (koristio-ne koristio uslugu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari