Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Nego, videh tek sad onu promociju od pre par meseci za postojece korisnike ako se obnovi ugovor, odnosno dzabe HD paket.... zna li neko da li ce tako neku akciju mozda ponavljati u skorijoj buducnosti?

D3i akcija.png

Ipak su produzili akciju do kraja godine.... s obzirom da mi je istekao ugovor, gledacu da uzmem HD za 12 meseci dzabe. Samo me buni sledece:

'besplatno koriste D3GO i opciju Pogledaj propušteno, za vreme trajanja ugovorne obaveze od 24 meseca'

to onda znaci da bih ja sad trebao da placam ta 2 dodatka jer trenutno nisam pod ugovorom, medjutim to mi nikad nisu naplatili?

Pre su pisali u temi da po isteku ugovorne obaveze nastavljas placati kao i u toku ugovorne obaveze. Koliko kapiram, nikome ne naplacuju Polgedaj propusteno i D3Go ako je imao ugovornu obavezu, ali je marketinski gledano bolje da ima cenu (vrednost).

Znaci nista novo od SBB-a, makar kad je u pitanju plasiranje netacnih informacija....

Ne naplaćuju nikad to.
Ni D3GO ni catch up, izuzev u slučaju da jednostano želiš da raskineš ugovornu obavezu.
Onda si u obavezi da plaćaš sve do kraja ugovorne obaveze, ali ne više po akcijskoj ceni,
nego 1190 rsd mesečno za osnovni paket i punu cenu mesečnog rentiranja svakog stb uređaja,
ako imaš jedan onda koliko je cena za jedan uređaj mesečno (390 rsd mesečno) i sve te ostale usluge se naplaćuju.
Catch up (gledaj odloženo) 150 rsd mesečno i D3GO 150 rsd mesečno i taksu za aktivaciju D3i usluge 1000 rsd.

Poslednja izmena:
Planiram sutra da odem i potpisem novi ugovor na 2god (opcija 1god HD za dz), da li mozda postoji neki razlog da to ne uradim, u smislu da ce npr uskoro biti neke povoljnije akcije i slicno (mada je i ovo izuzetno povoljno po meni)?

Da li to znaci da HD paket moram imati tokom trajanja celog ugovora, odnosno da ga koristim i 1god kada nije dzabe (svejedno cu ga koristiti, ali me zanima)?

Poslednja izmena:
Meni su rekli da se HD paket automatski deaktivira posle godinu dana.

A za povoljnije... pa to ko zna. Lično čisto sumnjam da će nešto drastično drugačije da ponude u narednih 6+ meseci. S obzirom da je za 20 meseci od mog uzimanja D3i jedina promena bila da su umesto "1 promo mesec + 1 za 1 din" dodali još 1 mesec za dž.

Tako da ne čekaj ništa nego uzmu tu promociju.

Meni su rekli da se HD paket automatski deaktivira posle godinu dana.

A za povoljnije... pa to ko zna. Lično čisto sumnjam da će nešto drastično drugačije da ponude u narednih 6+ meseci. S obzirom da je za 20 meseci od mog uzimanja D3i jedina promena bila da su umesto "1 promo mesec + 1 za 1 din" dodali još 1 mesec za dž.

Tako da ne čekaj ništa nego uzmu tu promociju.

Da, slazem se, potpisujem sutra.

Bio danas u BG-u u Bulevaru da obnovim ugovor na 2 godine, ovaj sto radi se se sav pogubio, kao da nije znao da imaju bilo sta na akciji.... na kraju ispadne da oni tu akciju ne mogu da odrade nego da nazovem info broj, i onda ce mi kao oni putem pouzeca poslati da potpisem aneks. Ja zvao info, opet su se pogubili, kao da sacekam 10-ak minuta da me neko iz prodaje nazove, pa se i taj neko iz prodaje opet pogubio, i rekao mi da sacekam da se raspita kod kolega.... mislim ono, izjebali su me za sve pare!

:-D Ja sam lepo zvao da šalju ugovor kurirskom. Baš sam dokon da idem za NS ili BG samo zbog toga (nebitno što su mi podjednako blizu kao i tebi u Inđiji) . Još da odeš i me uradiš ništa... ccc.

Bata (nije bila seka, možda je i to bitno) koji se javio je odmah znao o čemu pričam. Jedino što im je trebalo 3 dana da pošalju ugovor pa mi je stigao u subotu i zbog toga nije aktiviran HD paket do srede/četvrtka. Bitno da su za datum u ugovoru stavili dan kad sam ih zvao... baš me zanima da li će tih 3-4 dana na kraju meseca da računaju kao 1. od tih 12 meseci dž HD paketa.

Poslednja izmena:
Sreca u nesreci je da nisam isao u BG specijalno zbog toga, nego sam imao neke obaveze pa mi je bilo usput.

Otkad su modernizovali sajt, nigde ne mogu pronaci za D3i koji sve paketi postoje, kao i to koje sve kanale ti paketi sadrze?

Pa oni paketi im bas i nisu najprecizniji, npr pise da je Discovert Science HD u plus paketu, medjutim ja taj paket nikad nisam imao, dok taj kanal imam. Da bude jasno, imao sam ga i pre ove trenutne promocije kada su pusteni svi kanali.

Takodje, Discovery Turbo Xtra HD kod mene uopste ne postoji. Kad bih kopao jos malo, nasao bih sigurno dodatne nepravilnosti.

Nova.hr u ponudi D3i.

Dobro jutro Kolumbo.
Ima već 3-4 dana sigurno.
I AMC HD.
Na 119/252

Poslednja izmena:
Meni danas svi kanali blokirani. Restartovao d3i i sve ok....
Nije prvi put da se ovo desava...

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

Otkad su modernizovali sajt, nigde ne mogu pronaci za D3i koji sve paketi postoje, kao i to koje sve kanale ti paketi sadrze?

Da li znate za ovu tv preko interneta na vise uredjaja, da li mogu da to ubacim u smart tv. Naime ugovor je za jedan stan ali ja hocu da ovo iskoristim gledanje na tri uredjaja za drugi stan pa dali se to moze instalirqti na smart lg

Ne moze, samo uz stb.

Pozdrav ljudi!
Korisnik sam d3i, imam net 30/2 od lokalnog provajdera (Voysat) i nepodnošljiv problem laga HD kanala isključivo. Obični digitalni rade ok. Probao sam sve, menjao sam sbb-ov modem, internet modem, kablove....sve! I dalje ne mogu da gledam HD kanale. Često proveram brzinu konekcije koju prima d3i uređaj i jako varira. Od 1,5 do 15. Čak kad je 15 mb i onda kače HD kanali.
Ne znam više šta da radim, ovo mi je poslednja stanica cimanja oko ovoga. Ako je neko voljan i stručan da mi pomogne, hvala unapred. Ako ne, moraću da raskinem ugovor sa njima jer mi ne pada na pamet da plaćam 3 soma mesečno nizašta (osnovni paket+HD+HBO)
Inače net na kompu radi besprekorno, nemam nikakvih problema.

Nemanja

Najverovatnije ti provajder blokira D3i jer mu praviš prevelik protok.Ne vidim drugi razlog ako ti net radi kako treba.

Послато са MI MAX

@veljadj
ne verujem pošto ih poznajem i pokazao mi je da je sa njihove strane sve u redu...Tražio sam jedinstvenu ip adresu ali ni to ne pomaže, pojma nemam šta je problem.

Vrh Dno