OwerLord
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.08.2010
- Poena
- 170
Nema šanse. To je sve otislo.
Ako si u pravu, onda super, manje cimanja za mene. Znas li mozda koje su konkretne prednosti tog novog modela u odnosu na stari?
Nema šanse. To je sve otislo.
To još niko ne zna.
Možda više rama znači brži restart ili brže šaltanje,ulazak ,izlazak iz menija.Možda je slika nešto bolja,možda CEC radi bolje,možda DHCP radi bolje.Mnogo možda a nijedno sigurno -DA-
STiH207 set-top box IC family for price-sensitive markets
The STiH207 family of set-top box application processors is geared to offer a high level of entertainment and content services, while reducing platform costs. Manufactured in 40 nm process technology, the heart of this SoC family is an enhanced processing engine with integrated on-chip features that simplify set-top-box design, enable operators to take advantage of lower-cost memories and meet the latest low-power objectives.
Drugim rečima,krš risiver za krš trište,ali svakako brži od starog 800 vs 1200DMIPS,ali to treba proveriti u praksi.
novi
http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/data_brief/DM00039526.pdf
vs stari
http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/data_brief/CD00209329.pdf
Nije u pitanju trud,nego se stari model više ne proizvodi.Rado bi oni još 10 godina uzimali najeftinije da može.Igrom slučaju znam neke firme gde su tražili ponude za boksove pa iz prve ruke mogu da potvrdim da traže isključivo najeftinije rešenje,da nema ništa jeftinije od toga.
Brzina otvaranje menija i listanje menija i podešavanja?
Brzina menjanja kanala?
Ma daj bre to veze nema sa HD. Ajd ovi Fox-ovi kao liče na nešto (kao mogu se uporediti sa ripovima filmova od nekih 2.5 GB) ali na SportKlub kanalima ubi motion blur. Za AVC enkodovan 720p snimak da bi bio koliko toliko transparentan treba prosečan bitrate od bar 10-12 Mbps. Za MPEG2 enkodovan 480p treba 8 Mbps, a nek priča ko šta hoće AVC definitivno osim za proste scene i stvari tipa anime-a nije baš bukvalno duplo efikasniji.
Ovo sve izgleda prilično tužno na 40" 1080p TV-u.
I ja imam i stari i novi d3i uredjaj i ne primecujem nikakvu funkcionalnu razliku. I jedan i drugi daljinac malne trenutno reaguju pa ja pre mislim da je kod vas kojima daljinac kasni to u direktnoj vezi sa (preostalim) bandwidthom a ne u vezi kvaliteta samog uredjaja. Inace razlika u pakovanju novog uredjaja u odnosu na stari je i ta sto se ne dobijajju cincevi i scart adapter a umesto krstenog mreznog kabla se dobija nekakav smesni flet kablic koji bi se, cini mi se, raspao vec ako malo glasnije slusas tv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari