Šta je novo?

SBB D3

• Začetnik teme Začetnik teme ZoxG79
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoxG79

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2008
Poena
320
Pozdrav svima,
Ovako koristim D3 sbb potpisao ugovor na 12 meseci
Zanima me kod odabira paketa da li se kad se uzima neki dodatni paket placa samo taj paket a brise se pretplata za start paket ili se placa i jedan i drugi paket? Cuo sam dve razlicite varijante pa me zato interesuje ako neko moze da odgovori ko koristi D3 isto na 12 meseci!🙂
I jos nesto kada zelim da na dva tv-a postavim D3 prijemnik da li se na njima mogu birati razliciti paketi ili se bira samo paket na jednom a placa se duplo zato sto postoje dva uredjaja? ima li neko takvog iskustva?
Unapred zahvalan! :wave:

Osnovni paket sa besplatnim kanalima se placa svakako. Posle toga ti se dopunski naplacuje svaki paket koji ukljucis. To ti je cinjenica.
A ovo sa 2 digitalna risivera stvarno ne znam. Pretpostavljam da ces placati jedan paket a taj risiver drugi dobiti po principu mesecnog zakupljivanja ili kako vec. Stvarno i mene zanima ovaj slucaj.
Zovi SBB sutra pa pitaj njih slobodno, tu ces dobiti informacije iz prve ruke.

@ZoxG79, U ugovoru na 12meseci cene ti idu ovako ako uzmes bilo koji paket, ne placas 200din za osnovni paket, u tvom slucaju ako npr uzmes porodicni paket koji kosta 200din, ne placas osnovni od 200. Sto se drugog, recivera tice tu ti je nova predplata, ne mozes imati sve pakete koje si uzeo na prvom reciveru i na drugom a da placas samo iznajmljivanje recivera. Nadam se da nisam bio konfuzan i da sam uspeo da ti objasnim ono sto te je zanimalo. Ovde imas sve cene. http://www.sbb.rs/Digitalna+televiz...lne+televizije.shtml/nav_start=0/nav_start2=0

@ZoxG79, U ugovoru na 12meseci cene ti idu ovako ako uzmes bilo koji paket, ne placas 200din za osnovni paket, u tvom slucaju ako npr uzmes porodicni paket koji kosta 200din, ne placas osnovni od 200. Sto se drugog, recivera tice tu ti je nova predplata, ne mozes imati sve pakete koje si uzeo na prvom reciveru i na drugom a da placas samo iznajmljivanje recivera. Nadam se da nisam bio konfuzan i da sam uspeo da ti objasnim ono sto te je zanimalo. Ovde imas sve cene. http://www.sbb.rs/Digitalna+televiz...lne+televizije.shtml/nav_start=0/nav_start2=0

ok hvala na odgovoru
samo jos nesto da li na tim reciverima mogu biti razliciti paketi?
ili ono uzmem porodicni paket i placam ga 400din posto bi koristio dva ricivera ili sam nesto pobrkao 🙂

Mogu da budu razliciti paketi. A ako uzimas oba recivera na ugovor od 12 meseci cena porodicnog paketa bi ti bila 200+200 din.

Nazad
Vrh Dno