Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

^Super sto si namestio ali nemoj da pises ovakve postove posto im je za blokiranje ovoga potrebno par sekundi podesavanja. Bolje cuti i uzivaj.

maki22,ma pusti ti njih,da su tako sebicni i drugi nebi radio ni CS (card sharing) nego su to ljudi podelili sa drugima
Zato ti nama kazi tiho koji je to plugin za firefox pa da svi uzivamo :banana:

Ne smem :d

Ne smem još neke stvari da napišem...

Kada gledam HD kanale preko kompjutera na monitoru, sve je OK, ali kada browser prebacim na TV (povezan preko HDMI), slika nije tečna, tj secka. To se primecuje jedino dok se gleda sport, na filmovima se ne primećuje. Da li neko zna o čemu se radi?

Nisi trebao pisati ovde da moze da se gledao d3go na drugoj mrezi, to je javna tajna vec 2 godine ako ne i vise

Narode, jel tačna info koju sam dobio da je blokiran SK HD preko mts mobilne mreže? Dok SK SD radi normalno...

Upravo sam probao i SK HD radi preko MTS mobilne mreže.

Ja ne znam sta da radim vise sa SBB-om, ni jedan HD k:mad:anal ne radi preko d3go aplikacije!!!
:mad: :mad: :smash:

Rade i na kompu i na Android app ;) Testirao SK 1 HD..
Zovi ih da ti "osveže nalog" xD

Na kompu rade. Za mob ne znam

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Koliko vidim, D3Go moze na 3 uredjaja da se aktivira. Je li TV prvi? Pitam jer sam aktivirao uslugu na dva mob-a, ne znam koji je treci uredjaj

Pa koji hoćeš, svejedno je.

Nisam mozda lepo objasnio :) aktivirao sam 2 uredjaja (mobilna telefona). Kad sam pokusao treci, pise ne mogu jer vec imam 3 registravana??? Koja tri, pitanje je sad

Imas na SBB portalu spisak aktiviranih uredjaja.

Lepo, ali sta to vredi kad se zovu wfma45dadoef56??? Kako ja da znam koji je to uredjaj

skini moj sbb app sa marketa,zapamti vreme i kraj konekcije na d3go uredjaju,udji u app,pogledaj vreme poslednje konekcije i promeni onaj sifrovan naziv u neki tvoj po zelji.

Probaj ovako
Otvori D3GO na jednom telefonu, a zatim i na drugom. Onda uđi na portal moj Sbb. Tu se precizno u minut vidi kad su bile poslednje aktivnosti na kom uređaju. Na ova dva uređaja ćeš videti da je poslednja aktivnost bila pre neki minut, znači ostaje ti treći uređaj kao "uljez" pa ga odmah i obriši. Posle toga bi trebalo da možeš da registruješ još jedan uređaj.

Послато са NEM-L21 уз помоћ Тапатока

Ljudi pomozite ako ikako umete. Kupio sam Asus Zenfone go 2, instaliram smrdljivu D3go aplikaciju i nece da pusti video, privljuje vmx:android_35 gresku. Sve sam pregledao po netu ne mogu da provalim da li mogu sta da upalim il ugasim da bi proradilo. Usb debuging sam sve pokusavao al nista. Ako iko ima neku ideju bilo bi super da mi javi, posto mi stvarno treba aplikacija, a ovi slepci iz sbb nece ni da cuju, kao telefon je rootovan. poludeh vise trazeci... :)

I mene je zezalo na starom telefonu ZTE koji je uzet od nednog provajdera i nije bio rutovan. Sbb nije mogao da mi resi problem. Onda sam na jednom slovenackom forumu nasao prepravljenu aplikaciju koja je sljakala bez problema. Kucaj u guglu d3go yani.

danas ceo dan
"video playback temporarily not possible (vmx:android_6)"

nije rootovan uredjaj, radilo zadnje 2 godine - mozda i duze

neki program mi je poremetio rad d3go tako da problem nije ni do sbb-a ni do telekoma već do androida, tj. sistema.

ima li resenja za rutovane telefone i d3go aplikacju,prijavljuje vmx:android_35 gresku.

Meni je nekada radilo sa Root Cloakom. Više nemam rutovan telefon, pa ne znam kako je sada.

Ima, javi mi se na pm

Koliko se sećam, samo instaliraš. D3Go bi već trebalo da je na listi softvera od kojih se krije root.

Vrh Dno