Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Ne operativnom sistemu već Chromeu... Na 64bis os i 32 bit brouzeru radi definitivno, nego ranije nije radio na 64bit Chromeu.
Ја ти неки дан оставих линк да врло ускоро уопште неће да ради на Хромету а ти очекујеш да проради на 64-битном.

Ја ти неки дан оставих линк да врло ускоро уопште неће да ради на Хромету а ти очекујеш да проради на 64-битном.

Šta ću, naivčina.

Anyway, ne radi na Chrome 64bit....

Не ради и неће да ради.
Zbog izbacivanja NPAPI podrške, Google Chrome više ne spada u podržane browser-e. 64-bitne verzije već imaju izbačen NPAPI, dok će 32-bitne verzije imati podršku do kraja 2014.

Da li je jos neko praktikovao da otvori D3GO u 2 browser-a i da gleda 2 kanala paralelno? Danas probah pa me sistem otkaci. Izgleda da su i to zabranili.

koliko vidim, baš su ga unapredili.... već sat vremena D3Go ne radi kao ni "moj SBB portal" :(

Valjda je oduvek radio? Imam Win 8.1 preko godinu dana.

Da li je jos neko praktikovao da otvori D3GO u 2 browser-a i da gleda 2 kanala paralelno? Danas probah pa me sistem otkaci. Izgleda da su i to zabranili.

Sad sam probao. Pre je moglo da se u istom browseru pusti više kanala istovremeno. Sad neće, kaže "Multiple instances are not allowed". Svakim apdejtom nešto zakinu ili zabrljaju.

Mislim na lap top sa win 8.1. Na njihovom sajtu piše da ne podržava, a i oni sami kažu da još uvek ne funkcioniše, ali da očekuju update. A i sama sam isprobala i ne radi

Какве везе има да ли је лаптоп? Ради одавно (одувек?) а то што теби не ради може да буде из разних разлога. Можда 64-битни browser? Хромирани? Шта каже кад не ради?
То што пише на њиховом сајту (ако пише) не рачунај за озбиљно, њихови "софтверисти" заслужују наводнике.

Upravo probala ponovo konekciju i sada radi. Totalno zbunjena. Jer pre izvesnog vremena kada sam pokušavala nikako nije htelo, a koliko znam ništa nisam menjala. Sad nije ni važno, bitno da lepo radi

Uzeo sam pre neki dan d3i i zanima me da li moze da se gledaju sport klubovi preko aplikacije d3go na kompijuteru jer kod mene ne moze. Kod mene ne otvara ni Fox-ove kanale i jos neke. Hvala.

Da li je nešto menjano skoro?

Milion puta sam do sada pisao i stvarno me mrzi više.Evo ponovo sam jutros proverio i rade mi sport klubovi na telekom adsl-u,mada mislim da će raditi i na bilo kom adsl-u jer je on uvek izvorno telekomov.

Poslednja izmena:
Ako si upoznat sa tim slobodno napisi kako. Očigledno ne znamo da koristimo ...

Koristim D3Go na kompu, dok je u dnevnoj sobi prikljucen njihov uredjaj. Zanima me da li se svi kanali mogu gledati i na D3Go? Posto ja dosta toga nemam, a preko njihovog resivera je moguce sve te kanale gledati. Pa rekoh da proverim, logicno mi je da bi trebalo da bude sve isto, bez obzira gde gledam, ili ipak ne?

Nema svih kanala na D3Go.

Izvinjavam se ako negde pise,nemam vremena da listam celu temu.
Reinstalirao sam win na racunaru i sad mi prijavljuje da je maksimalan broj uredjaja registrovan na d3go.
Kad odem u control panel na mojsbb portalu i obrisem stari nalog pise da ce biti obrisano u roku od 24h.
Jel to stvarno tako funkcionise ili da zovem sbb ujutru?

Tako funkcionise. Mislim da pise na sajtu sbb-a, gde je objasnjena detaljno D3GO usluga.

Stvarno tako funkcioniše, ja neki dan radio, ne trudi se da ih zoveš isto će ti reći, tačno 24 sata je potrebno...

Zahvaljujem na brzom odgovoru :)

Nova verzija plugina,novi izgled,ubacen podsetnik,poruke...vidi li neko neka poboljsanja i gde pise sta je menjano?

Ja zbog ruta moram da koristim modovanu aplikaciju tako da, propuštam :)

Javili mi iz poste da mi je losa parica tako da sam odustao od D3i i presaltao se na Total TV mix. Idemo posle sng do poslovnice posto rekli da ce otprilike u to vreme da im stignu uredjaji.

Izvinjavam se ako negde pise,nemam vremena da listam celu temu.
Reinstalirao sam win na racunaru i sad mi prijavljuje da je maksimalan broj uredjaja registrovan na d3go.
Kad odem u control panel na mojsbb portalu i obrisem stari nalog pise da ce biti obrisano u roku od 24h.
Jel to stvarno tako funkcionise ili da zovem sbb ujutru?

Mene je mrzelo 4 meseca da ih pozovem u vezi tog problema iako sam ih zvao vezano za internet :) Nisam ni primetio da ima u control panelu, upravo su se sada obrisali heh.

Nazad
Vrh Dno