Cekaj update programa , već ti je odgovoreno nekoliko puta
@jorgovan
Rehoše mi ovi iz supporta da spremaju neki update, ali ne znam koje će platforme zakačiti.
Хм, још мало па нестало.Da li se pojavio d3go plugin koji radi na 64bitnom chromeu? postoji li neki workaround?
Napomena*
Zbog prestanka podrške za NPAPI protokol, Google Chrome više ne spada u listu podržanih browser-a. Potpuna nemogućnost pristupa preko Google Chrome-a očekuje se krajem 2014. godine.
Uskoro i u nasem gradu[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Nadam se da će uskoro okupiti i trust mozgova za android pa i tu da dobijemo update.
Koju grešku na pc imaš ?zanimljivo je da na telefonu (iPhone) d3go radi jedno 5x brže i fluidnije nego na PCu... Menjanje kanala i odsustvo grešaka čini baš veliku razliku.
Nema vise greski sve su popravili izbacen je novi viewright web pc 3.6.0.0 sada sve radi savrseno![]()
Ja sam na 8.1 x64 radi na chromu iz prve ucita bez problemaIstina. Radi glatko, brzo i bez ikakvih grešaka gde se pre sve moralo dva puta pokretati.
Je l' proveravao neko, da li ima plugina za 64bit berziju Chromea?
Ja sam na 8.1 x64 radi na chromu iz prve ucita bez problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari