Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Cekaj update programa , već ti je odgovoreno nekoliko puta

Сваки апдејт поправи 3 и поквари 10 детаља па можда будеш те среће да твој таблет буде оправљен.

Cekaj update programa , već ti je odgovoreno nekoliko puta

dobro kolega, covek mi kaze da nesto probam oko roota pa me interesuje sta je u stvari predlog.

takodje saveti "cekaj update koga verovatno nikad nece biti" prvo nisu u redu prema SBB-u jer ispada da su im korisnici gomila predskolaca koji samo sede i kukaju a drugo ne razumem kako to treba da mi pomogne? rekao si mi nekoliko puta da ne radim nista i da cekam update? vrhunsko znanje. samo jos da me posavetujes "...i sedi i kukaj" pa mozemo zajedno u tvoje predskolsko.

ajde pusti coveka da pojasni malo sta je hteo da kaze, sto odgovaras umesto njega?

Nema problema, hteo sam da te spasim moje muke.root se lako zaobiđe, ali d3go je neupotrebljiv na intel procesorima kakav ima tesla.

Ја последњих дана теве гледам искључиво преко D3go и све ради онако нормално. Користим овај превју windows 10 и nightly firefox.

Zanima me kako da gledam sport klubove na drugoj mrezi na PC
Ako ima resenje Moze na PM

Da li se pojavio d3go plugin koji radi na 64bitnom chromeu? postoji li neki workaround?

Каква СББ подршка, најбоље је да се проверава на сајту фирме чији је плагин, па ако се тамо нешто појави, после ће да стигне и до нас. СББ плафон ако може да преведе неку ставку у програму.

@Calexx
Daj majke ti link ka download sekciji.
Ubih se jureci po sajtu ali ne mogu da nadjem za web plugin download sekciju sajta. Ima u google fille hippo ili neka glupost ali mi treba njihov ftp ili lokacija odakle mogu preuzeti direktno.
Elem, ovaj chitav sistem je jedna takva glupost, moram da drzim virtualku sa mesecima starim fleshom i javom da bi ovo djubre radilo.

Da li neko prati na andoid boksu ona dva HD besplatna kanala N1 HD i Novu HD??Kod mene je u zadnje vreme HD slika isprekidana.

Razmisljam se da li da uzmem silver ili gold paket tv+ tel
300 dinara nije neka razlika tako da je mozda i bolje gold paket

Zanima me da li je moguce vracenje unazad teniskih meceva na SK?

Da li se i ove godine u periodu od 15.12.2014 - 15.01.2015.god. očekuje da će članice United Group (SBB, Telemach.ba i Telemach.si) omogućiti svim korisnicima D3 i D3go full pristup svim paketima usluga .

Kako mogu da gledam SK kanale kada nisam konektovan na SBB internet? ima li neka fora?
Moze pomoc?

Мислим да СК раде на мт:с мобилној мрежи.

Ja sam vec odjavio taj d3go,slika očajna ,najbolji kanali ne rade van sbb-a tako da mi uopšte ne treba ta usluga da bih gledao rts i pink...

zanimljivo je da na telefonu (iPhone) d3go radi jedno 5x brže i fluidnije nego na PCu... Menjanje kanala i odsustvo grešaka čini baš veliku razliku.

Nadam se da će uskoro okupiti i trust mozgova za android pa i tu da dobijemo update.

Izašao update za IOS, ono što sam slučajno otkrio, swipe up/down menja kanal :)
Čini mi se da se dosta brže pokreće aplikacija, ali je onda smor što je prvi ekran neka promo strana (reklame)

Nema vise greski sve su popravili izbacen je novi viewright web pc 3.6.0.0 sada sve radi savrseno :)

Istina. Radi glatko, brzo i bez ikakvih grešaka gde se pre sve moralo dva puta pokretati.

Je l' proveravao neko, da li ima plugina za 64bit berziju Chromea?

Nazad
Vrh Dno