Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Видео сам али нисам пробао. Монитор ми је директ на Д3 пријемнику, имам и теве картицу у чији видео ин иде сигнал из Д3 па би ми било превише и D3go. Када пребацим неки комп у спаваћу собу па не буде лако да повежем, можда размислим али нешто не журим, најбоље спавам у апсолутној тишини без било какве електронике у близини.

VPN mora da ima dobar uploud sa sbb mrže,ja sam proverio sve vpn-ove i samo jedan ima srpski vpn sa sbb mreže ali je uploud slab pa od gledanja nema ništa.

Primetih ovih dana da van sbb mreže neće da radi kanal HAAPY,kako je kod vas stanje??

Poslednja izmena:
Pre nekih nedelju dana dođoše iz SBB-a i zameniše mi stari digitalni prijemnik novim (na njemu piše D3 2.0, Cisco 4682DVB) koji ima mogućnost snimanja. Povežem ja USB od 2GB, format - uključim snimanje, međutim posle nekih 20 min. se napuni ceo USB. Rekoh daj da priključim veći USB (od 16GB), ali pre toga izvaduih USB od 2GB, priključim ga na komp., format, međutim komp sad registruje da je njegov kapacitet 100MB (a bio je 2GB), format još par puta, međutim ista situacija. Neko rešenje?

За почетак мало пажљивије праћење форума. ;) Флешка је подељена на две партиције, windows може да прочита само једну а он чита мању, која је прва. Најлакше решење је да у Диск Менаџменту обришеш партиције (које се ту нормално виде) и направиш једну нову са пуном величином.

D3 uređaj pravi novu patriciju kojoj može da pristupi samo tvoj d3 uređaj. Ako spojiš flash ili USB hdd sa računarom ta patricija je sakrivena. Dakle, samo tvoj d3 uređaj može da pristupi toj patriciji.

Postoji mogućnost otvaranja patricije ali ti je potreban Linux i dobro poznavanje dotičnog sistema, ali opet nije 100%.

Не, у питању су најобичније ext4 партиције и сваки линух ће без проблема да их 100% прочита и користи, једино што не може да се користи снимак осим на уређају који је снимио. Може да се користи да се сачувају снимци па после опет пребаце на флешку и пусте на том уређају или да флешка буде форматирана у пуној величини као што је овде случај.
Windows се лоше сналази са партицијама на УСБ флешкама али може да обрише постојеће и направи једну нову.

Hvala na odgovoru. Imam još jedno pitanje. Kad ubacim USB, u Disk Menagementu se vide 2 particije, jedna mala od 95MB i druga od 1.77GB. Ovu od 1.77 sam obrisao (kod nje sad stoji Unallocated), međutim se ne znam kako sada da napravim jednu particiju? Kad kliknem na ovu od 95MB (koja je primary partition), extend volume je nedostupan, dok kod ove od 1.77 je sve crno.

Гледање само на уређају који је снимио, нигде више, ни на другом примерку. Овде је само потребно да се флешка врати на оригинал величину.

Hvala calexx-u na odgovoru. Kada se fleš ubaci u komp ne treba da se formatira, već odmah ići u disk management, obrisati obe particije i zatim kraju kreirati jedinstvenu.

Juce sam uzeo studentski paket kod SBB-a, malopre sam se prijavio za D3go uslugu, prvo sam napravio nalog na portalu moj SBB, pa sam onda ukljucio D3 Go, onda sam instalirao potrebni plugin i restartovao browser, ali kada kliknem na neku kanal, iskace mi obavestenje "You are not allowed to view service. please contact customer suport 19900"? Da li treba da protekne neko vreme od registracije, ili je nesto drugo u pitanju?

kolege,

koristim windows 8.1, internet explorer 11, ne mogu da pustim D3GO jer mi iskace poruka "Viewrightwebinstaller.msi" corrupt or invalid.

na dva android telefona sve radi kako treba. da li neko ima ideju u cemu je problem?

Слабо им пратим форум али ми се чини да сам видео поруку типа ... ради се на томе да може да се користи и IE11 мада нисам 100% сигуран. Иначе и мени ради на (32-битном) Firefoxu на било ком Пенџеру. Линух наравно ништа и неће да буде осим ако аутори плагина не одлуче да промене, колико год СББ прича да "они раде" на томе.

Линух наравно ништа и неће да буде осим ако аутори плагина не одлуче да промене, колико год СББ прича да "они раде" на томе.

Postoji tutorial na yt kako namestiti d3go na linuxu da radi. Ja pokusao prateci uputstva, i dosao do koraka gde treba da mi se ucita vudeo ali kako sam imao vec tri rezervisana uredjaja mrzelo me da cekam 24 sata da obrisem neki pa da probam na linuxu.

Знам за то упутство, превише посла а још преко емулације ... ионако ми је Д3 пријемник директ повезан на монитор па је то лакши начин него сам поменуо да СББ слабо одрађује обећано. Ако баш хоћу да нешто гледам на компу преко D3go, лакше ми да рестартујем неки windows.

Za D3GO bolje onda uzeti neki android Smart TV sa daljincem,nego da se pali zujavi komp:smash:

Zna li neko zasto malo malo pa ne radi EPG na D3GO tj. nista ne pise sta je trenutno na programu? Nije radilo tri cetiri dana, pa onda radilo jedan dan, evo vec dva dana opet ne radi...

Meni se nikad nije desilo da nema epg na d3go. Evo sad proverio i sve normalno.

Ima kada odes na kanal svaki posebno, ali nema u TV Guide da se vidi sta je trenutno na programu, sta sledi i slicno...

Ja sam D3 GO instalirao na telefon, računar i tablet, u međuvremenu zamenio i telefon i tablet. Sad ne mogu da pokrenem D3 GO na novim uređajima jer je dozvoljeno maksimalno tri konekcije po korisničkom imenu. Šta da radim da ovo rešim ?

Otvori www.mojsbb.rs , uloguj se na svoj nalog i u odeljku D3 odjavi uređaje koje više ne koristiš. Nakon 24h moći ćeš da registruješ nove uređaje.

Meni izbacuje kad pokusam da pokrenem na kompu i fonu d3 go previse korisnika registrovano.pozovite 19900.I na kompu i na telefonu mi izbacuje tu poruku.Jedino da ih zovem da osveze usluge.Ne znam sta moze da pravi problem?
A na google chromu i na internet exploreru na kompu kad pokusam da pokrenem d3 go mi izbacuje da ViewRight Plugin nije instaliran.Dostupna verzija: 3.3.0.0, win-x86.A instalirana je bas ova verzija koju trazi.

Мени неколико дана одбија да ради, исто тражи (већ инсталиран) плагин. То се дешава на лаптопу а на компу ћу да пробам сутра када ослободи неко место јер су сва три била заузета. Нисам сигуран у инсталацију пенџера на лаптопу па ће проба на компу да разреши мистерију.

hvala calexx za informacije. dajmo kolegama sa SBB malo vremena, ispunice oni sva obecanja. valjda...

Ма јок, неће време да помогне. Све то данас ради, сутра не, прексутра опет друга грешка па проради. Ја се не ослањам превише на Д3го тј не много на комп, на Андроиду углавном ради.

Vrh Dno