Šta je novo?

SBB 5g telefon (ZTE-A73 model)

lazarenko

Cenjen
Učlanjen(a)
04.11.2013
Poena
151
Pozdrav svima.
Da li je neko korisnik SBB-a da ima i njihov 5g uređaj koji pokloanjaju uz Premium paket? Vidim po oglasima da ljudi prodaju nov taj telefon maltene ne korišćeni sa 2 godine garancije za nekih 100€. Na slikama i na Youtube snimku (Hrvatski računalo kanal) mi deluje skroz ok elegantno i lepo pozadi dosta sličan kao Honor Magic. Iskreno za 100€ bih kupio telefon jer mi je ovaj stari već na izmaku i baterije i kamera počinje da brlja. Ako je neko koristio taj telefon bio bih mu zahvalan da napiše barem neku reč da li je totalni krš za zaobići ili pristojan za tu cenu. Xiaomi bih zaobišao i polovan i nov imao sam Redmi Note 9 to je kočilo kao telefon od pre 10 godina stvarno je bilo očajno kucam poruku slova se ne prikazuju tek posle psr sekundi počinje da reaguje tastatura na dodir i slični problemi.
Hvala vam unapred na odgovorima svačije mišljenje je dobrodošlo.

Ako je neko koristio taj telefon bio bih mu zahvalan da napiše barem neku reč da li je totalni krš za zaobići ili pristojan za tu cenu.
Ako ti treba samo za pozive i goli minimum ičega drugog tad je recimo ok, za sve ostalo je nedovoljan sa 4 gigabajta rama i Unisoc procesorom.

Mozete vi da pricate samo pogresne informacije u vezi 5 sbb 5g telefona sjajan uredjaj za male pare cak sam zadovojniji od iphona 16 pro na ajfonu sam igrao mortal konbakt i telefon se pregrajavao i koci dok ba ovim 5 g telefonu uopste nisam imao taj problem

To što je igrica izvorno pisana za Android ili na njemu emulatori bolje rade u odnosu na iOS, nije izgovor da je Android niže klase u pojedinim situacijama bolji od flegšipa. Odmah ću da se ogradim, imam iPhone 6s zbog iOS aplikacija i Android mi je primaran OS, ali uzimati izolovan slučaj kao reprezentativan primer je suvišno. Ako se pogledaju specifikacije, daleko od toga da je loš, može se porediti sa Redmi Note 11 ili Poco M5, ali ne i očekivati čuda. Kao svakodnevni ili službeni telefon je sasvim korektan.

Nazad
Vrh Dno