Šta je novo?

SB-16 opti931 drajver za XP

i m novice

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
609
instalirao sam Win XP i nije los na prvi pogled, ali ne prihvata zvucnu kartu opti931 verovatno zato sto je ISA, kazu da sa PCI karticama nema problema, s obzirom da je instalacija pojela 1GB prostora na HDD za ocekivanje bi bilo da ima sve drajvere kao sto sam cuo da se hvale. Ako neko zna resenje ovog, verujem ne samo mog problema, neka se javi. Naravno jedno od resenja je kupovina novije zvucne, ali sta sa ovom.

Re: eh

i m novice je napisao(la):
ma bio sam na tim sajtovima ali tamo nema izgleda nicega vezanog za XP, dali XP uopste podrzava isa kartice
:mad:
ISA karte podržava sigurno... Moj ESS je lepo radio.

Re: Re: eh

jddipqd je napisao(la):
ISA karte podržava sigurno... Moj ESS je lepo radio.

a dali je xp sam prepoznao tvoju zvucnu ili si mu ubacio neke drajvere da bi ti radio A?

Re: Re: Re: eh

i m novice je napisao(la):
a dali je xp sam prepoznao tvoju zvucnu ili si mu ubacio neke drajvere da bi ti radio A?
Sve sam, bez ikakvih dodatnih drajvera.

no name

Ja sam ranije pokusavao da je nateram da radi pod 2k! Kontaktirao sam i neke ljude spolja i nista! Na kraju sam zakljucio da nema nista od toga!

Posebno ne verujem da je za XP bolja situacija! Voleo bih da me neko demantuje!

Inace nema veze sto je isa vec sto ne postoje drajveri za taj cip (Opti931)!

Inace ona je bila oko 30DM pre pet godina kada sam je ja uzeo pa ne vidim sto bi se nervirao ako je i ostavis sebi kao suvenir!

nema sanse da namestis da radi ni pod win2k ni pod xp-om. i ja sam dugo pokusavao, ali nakon konsultacije sa mnooooogom ljudima nista. mnogo ti je lakse naci nesto drugo

Re: no name

no name je napisao(la):
Ja sam ranije pokusavao da je nateram da radi pod 2k! Kontaktirao sam i neke ljude spolja i nista! Na kraju sam zakljucio da nema nista od toga!

Posebno ne verujem da je za XP bolja situacija! Voleo bih da me neko demantuje!

Inace nema veze sto je isa vec sto ne postoje drajveri za taj cip (Opti931)!

Inace ona je bila oko 30DM pre pet godina kada sam je ja uzeo pa ne vidim sto bi se nervirao ako je i ostavis sebi kao suvenir!

Da Da upravo kao suvenir. Bacio sam se u trosak i kupio herkules 4 kanalnu PCI koju je XP bez problema prepoznao, ali ona stara je ipak imala jaci izlaz nego ova

sofri je napisao(la):
nema sanse da namestis da radi ni pod win2k ni pod xp-om. i ja sam dugo pokusavao, ali nakon konsultacije sa mnooooogom ljudima nista. mnogo ti je lakse naci nesto drugo

Nemas pojma koga sve nisam pitao od americkih do ruskih hakera, preko turske i male plane, ali niko nezna kako i zasto, a 1GB na hardu zna da zauzme + nekoliko fajlova u root-u za hibernate itd, a to bude jos 400-500MB, a nece da prihvati SB 16 ISA. Jel' to posteno, kazite mi. :mad:

Nazad
Vrh Dno