Šta je novo?

Savet!!!

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Da li znate neku noviju i dobru igru u fazonu Gothic-a 2.Ali da nije Gothic ili Morrowind.

Neverwinter Nights nije bash 100% u tom fazonu, ali ti je u svakom sluchaju preporuchujem.

xvoodoo je napisao(la):
Neverwinter Nights nije bash 100% u tom fazonu, ali ti je u svakom sluchaju preporuchujem.

Kao prvo Never nije u tom fazonu, a kao drugo nije nov :p

Nije bas skroz novo ni ovo sto cu ja da preporucim, ali Arx Fatalis je igra kakva se retko vidja, zaista vredi. Za svaku preporuku ! Izuzetna igra.

ma aj bezhi, ja sam se chak za**** pa kupio arxa, bezveze... mozhesh da umresh od klaustrofobije po onim hodnicima...

neverwinter je keva. chak i ako vam se pricha ne svidja, izvodjenje i okruzhenje je ubedljivo najjache od svih rpgova koje sam igrao, tako da uvek mozhete da skinete "nezvanichne" questove ili da pravite svoje...

xvoodoo je napisao(la):
ma aj bezhi, ja sam se chak za**** pa kupio arxa, bezveze... mozhesh da umresh od klaustrofobije po onim hodnicima...

neverwinter je keva. chak i ako vam se pricha ne svidja, izvodjenje i okruzhenje je ubedljivo najjache od svih rpgova koje sam igrao, tako da uvek mozhete da skinete "nezvanichne" questove ili da pravite svoje...

Pa dobro, ako patis od klaustrofobije ne znaci da i stefan pati :p

NWN je avantura ali nije pravi frp jer je svev linearno i jedino trebas da potamanis sve na mapama, kao u Diablu. Arx je zakon igra ! Pogotovo za nekog kome se svidjaju Morrowind i Gothic.

Uostalom Gothic 1 i 2 i Arx je pravila ista firma :happy:

Vrh Dno