Šta je novo?

Savet za pecarosku igru

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Gospodo ako medju vama ima pecarosa molim vas da mi ako znate preporucite neku pecarosku igru.Bilo sa CD-a,bilo sa neta.Samo neka je pecanje!!!

Pozdrav.

Bass fishing
:cigar: :cigar: :cigar:

Jedino pecanje koja sam ja igrao, i to baš dosta je Sega Marine Fishing. Moja topla preporuka. Izbegavaj samo ako baš tražiš neku hardcore simulaciju.

Stefane ne postoji niti ce ikada postojati igra koja moze da ti docara cari pecanja. Ko je bio na Slankamenu - zna :D

Ono kao ti si baja koji ceka satima da zagrize riba? Ovako nesto moram da probam... Kakve su te igrice?

Ja se upavo vratio iz Sicevacke klisure sa Nisave...Razbili smo se od pecanja da se ne hvalim :D

p.s.
Nisam znao da je Nisava tako cista, preporuka svim pecarosima -- > pravac selo Ostrovica.

Aj posto znam da idete na pecanje,evo par lokacija gde smo pecali krkusu,klena,belke(bejavice kako ih mestani zovu) i par skobalja. Lokacije su kod crkve Sv. Petke i zeleznickog mosta kod kamenoloma. Reka je veoma cista, ima dosta skoljki,puzeva,zmija i pijavica. Klisura cini svoje pa vrucine nema...ma raj za odmor a izvorska voda nikad hladnija.

p.s.
Slike riba koje ste mozda ocekivali da vidite...pa rekoh da necu da se hvalim :) Dovoljno je par ribolovackih reci pa da shvatite kakve i kolike su bile ;)

Prilozi

• Nisava1.JPG
    Nisava1.JPG
    92.3 KB · Pregleda: 113
  • Nisava2.JPG
    Nisava2.JPG
    149.2 KB · Pregleda: 122
Nazad
Vrh Dno