Šta je novo?

Savet za novu GRAFICKU!!!

• Začetnik teme Panta M
  • Datum pokretanja
P

Panta M

Guest
Imam GF MX 440 i trebao bih uskoro da kupim neku novu pa mi treba savet koju i veoma je vazno da je u cenovnom rangu do 300e. Napisite ovde ili mi posaljite PM. PS. ne mora da ima digitalni izlaz, ali je pozeljno.

Unapred hvala na savetu.

Pa reci kakav ti je proc i ostatak sistema, pa ce biti lakse. Ja bi licno uzeo neku 6800, mada bolje sacekaj jos malo da se pojave ovi novi radeoni koje najavljuju pa ce biti uzivancija od izbora

Poslednja izmena:
Dobra je 6600Gt cena oko 180 evra a ako ti je to puno odlican izbor je 9550 moze se lako overklokovati na 9600pro ona je oko 65.

vampire je napisao(la):
Dobra je 6600Gt cena oko 180 evra a ako ti je to puno odlican izbor je 9550 moze se lako overklokovati na 9600pro ona je oko 65.

Vidis li ti da je rekao "u cenovnom rangu do 300e" ?!?! :trust:

Hvala vam na savetima, zaboravio sam da napomenem da sam ja okoreli GFovac, pa radeoni ne dolaze u obzir. Koje kompanije prave najpouzdanije GFove?? Asus, MSI?? ili neka treca????

Preporuka za ASUS... Mozda su malo skuplje ali znash da je kvalitet... Mada i Leadtek je sooper izbor...

Ajde i ja da se ubacim u diskusiju, posto ocu da uzmem novu graficku. Ja sam razmisljao da uzmem Leadtek 6800 i da ga otkljucam. Ali cuo sam da u zadnje vreme Leadtek 6800-tke masovno odlaze u servis zbog nekokg sistematskog kvara oko biosa ili memorije (tako sam cuo), u glavno artefakti su prisutni odma cim se racunar bootuje (kada se pojavi pocetni screen sa infom o grafickoj itd.). Da li su ovi navodi tacni?

Takodje bi me zanimalo koliki je postotak otkljucanih Leadtek 6800?

Typhoon.X je napisao(la):
Preporuka za ASUS... Mozda su malo skuplje ali znash da je kvalitet... Mada i Leadtek je sooper izbor...

Ja sam ipak za ASUS ili MSI. Cuo sam da ce i trebalo bi da MSI NX 7800GTX bude ODLICA KUPOVINA, samo kada bi malo cenu oborili makar na nekih 500e, a ne sadasnjih 600e je ipak MNOGO za nase prosecne uslove!!!

Pa da neku 6800 :D

msi je nesto petljao sa 6600gt karticama, moj savet je da ih zaobidjesh

Sta je petljao, drug ima MSI 6600 Gt i odlicno mu radi cak je je i clocknuo za oko 3% i dobio je za 7% bolje rezultate u 3Dmarku2005.

Takodje imam MSI 6600gt i nemam nikakvih problema. Strasno se lako overklokuje uz D.O.T. pritiskom na dugmence overklokuje se za 10% bez ikakvih problema.

Mozda bi mogla da ide i dalje ali nisam probao, ako neko jeste neka javi rezultate.

Sve u svemu preporuka za 6800gt, SLI je ready pa ako ti posle zatreba jos malo brzine dokupis jos jednu kasnije.

Pozdrav

Vrh Dno