Šta je novo?

Savet za novi telefon

Zopo

Poštovan
Učlanjen(a)
16.11.2015
Poena
51
Ćao drugari,

Nakon skoro dve godine mislim da je vreme za novi telefon. Do sada me je Huawei Mate 10 Pro odlično služio i zasluženo ide u penziju. Telefon koristim dosta i vrlo aktivno za snimanje video klipova (vlogovi), veoma čisti i kvalitetni zvučni zapisi, slikanje prednjom i zadnjom kamerom (amaterski se bavim i telefonskom fotografijom) i naravno mejlovi i slično.

Ono što bih vas zamolio, kada je predlog za novi telefon u pitanju jeste da date svoje mišljenje a od telefona očekujem:

1. Ekran 6" (ne manji)
2. Optički stabilizator slike (vrlo bitno)
3. Apsolutno besprekorna kamera (ovde kompromisa nema)
4. 128 Giga memorije
5. Cenovni rang... (tu nemam nekih preteranih preferenci ali okvirno računam za kvalitetan telefon oko 600 evra, gore-dole / manje-više)

Svaki savet bi mi dobro došao, hvala puno.

Poslednja izmena od urednika:
iPhone 11, bukvalno ništa drugo ne može da ispuni sve to za te pare.
Gde ima iphone 11 128gb za 600e?...slažem se ako nađe za te pare da odma uzme!

Takođe pixel 4 xl bi mogao da se uklopi u cenu mada bih najpre išao na Note 10 (kao što i jesam). Ne reče čovek jel mora nov ili može i par meseci star telefon?!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Napisao je da nije toliko fiksno... sa ovim vlogovanjem je diskvalifikovao sve ostalo *mjau**mjau**mjau*, ništa ne prilazi ip11 tu.

Ako ne može da se pruži toliko, onda neki Note 10/+

iPhone 11, ako ima da se nadje negde verzija od 128 GB za te pare. A od androida svakako S10 plus ili Pixel 4, mada Pixel uglavnom ima samo od 64 GB da se nadje kod nas.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

I uopste, u ovom slucaju je iP 11 serija najsigurnija opcija. Jeste i najskuplja ali sa razlogom, morace da prosiri budzet.
Uz napomenu da ''besprekorna kamera'' na telefonu ne postoji niti ce ikada postojati.

Od Androida, novija LG V serija ili Xperia 1 (najbolji ''content creator'' android uredjaji, pogledati Juan Bagnell testove koji su jedni od retkih sa akcentom na taj vid multimedije) ali iPhone modeli se mnogo lakse nalaze sa validnom garancijom tako da su sigurnija opcija. Na kraju su (u tom c.c smislu) i malo jednostavniji za upotrebu od navedenih Androida.

Vrh Dno