Djagi
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.07.2013
- Poena
- 180
Pre neki dan sam kupio računar sledeće konfiguracije.
Maticna ploca : ASUS H81M-K (LGA 1150)
Procesor : Intel Core i3 4160
Grafika: Integriisana Intel HD 4400
Hard 1 : SSD SPCC Solid state 60GB
Hard 2 : WD Blue 1TB
Napajanje LC Power 500w
Sada mi je u planu kupiti neku grafičku karticu. Napominjem da ja uopšte ne igram igrice i slabo se razumem u grafičke, nego mi sin igra igrice. On nije nešto zahtevan što se tiče igrica, može i ove najnovie igre barem da tera na nekim medium podešavanjima.
Koju grafičku karticu bi mi predložili na moju konfiguraciju? Može i da je polovna,bar da ima 1 GB memorije,interfejs minimum 192bit i eventualno directX11.
Budžet mi je od nekih 60 do 70 evra. A sve zavisi koliko ću dobiti za komponente od mog starog računara (Memorije,ploča,procesor...)
Znači do nekih 70 evra, pa ako možete, molio bih vas da mi date predloge.
Zahvaljujem
Maticna ploca : ASUS H81M-K (LGA 1150)
Procesor : Intel Core i3 4160
Grafika: Integriisana Intel HD 4400
Hard 1 : SSD SPCC Solid state 60GB
Hard 2 : WD Blue 1TB
Napajanje LC Power 500w

Sada mi je u planu kupiti neku grafičku karticu. Napominjem da ja uopšte ne igram igrice i slabo se razumem u grafičke, nego mi sin igra igrice. On nije nešto zahtevan što se tiče igrica, može i ove najnovie igre barem da tera na nekim medium podešavanjima.
Koju grafičku karticu bi mi predložili na moju konfiguraciju? Može i da je polovna,bar da ima 1 GB memorije,interfejs minimum 192bit i eventualno directX11.
Budžet mi je od nekih 60 do 70 evra. A sve zavisi koliko ću dobiti za komponente od mog starog računara (Memorije,ploča,procesor...)
Znači do nekih 70 evra, pa ako možete, molio bih vas da mi date predloge.
Zahvaljujem