Mike je napisao(la):Da li postoji neko ovde ko je na centrali sa brojem koji pocinje sa 78...da mi kaze na sta se on kaci,mislim na koji provajder posto cu telefon da slomim,od kako su provajderi presli na digitalne brojeve ja puko !
Pozdrav !
Uvedi ISDN, Milenko ce da cvane kad cuje!Mike je napisao(la):Pa ovako,278... cu dobiti ko zna kad posto imam dvojnika na njemu a imam drugu liniju u kuci na 75.. ali verovali ili ne ona je na PCM-u tako da se kacim na nju na bitsyu.net ali 14400. A jedno vreme sam bio takav lik da sam se sa ove 78... kacio na verat ali preko LOZNICE !!! Tako da sam tad puko funte za telefonski racun i nikad vise. Sve u svemu hvala a ja dok ne uvedem jos jednu paricu u kucu nisam nista uradio.
Mike je napisao(la):Da li postoji neko ovde ko je na centrali sa brojem koji pocinje sa 78...da mi kaze na sta se on kaci,mislim na koji provajder posto cu telefon da slomim,od kako su provajderi presli na digitalne brojeve ja puko !
Pozdrav !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari