Šta je novo?

Savet u vezi dual sim telefona

ako je samo zbog dual slima onda ipak

Samsung D880 Duos
Samsung D780 Duos
Samsung C5212

ili nesto slicno

dodao bih jos jedan glas za samsung varijantu telefona sa dve kartice, pre svega ako je nekome potrebna sinhronizacija podataka sa racunarom. i sa ovim telefonima je to moguce odraditi ali software ne podrzava vise brojeva na istom imenu. uzeo sam na probu jedan takav i sta god da sam probao iz outlooka je bilo moguce preneti samo po jedan broj sa imenom i to po nekoj njegovoj logici....sa samsungom d780 i 980 to sve radi potpuno besprekorno.
jeste cena nesto veca ali....no stvar izbora...
srecno!

Pa dobro, nije samo zbog dve kartice... Telefon ima i touch screen, a i nije skup... + ostale *******cije koje ima...

Aj da ne otvram novu temu, zanima me neki Dual sim telefon a da nije skup, ne treba mi kamera na njemu, ne treba mi nista, samo da mogu obe kartice da budu dostupne.

Nesto nisam za ove kineze...pa ako neko zna neki "normalan"

Imam Anycool t818 vec godinu dana....telefon je padao vec par puta sa malo vece visine, jednom nisam smeo da se savijem da ga pokupim sa plocica jer sam mislio da je bacio kasiku ali je u tom trenutku zazvonio i verovali ili ne radi i dan danas bez ijedne falinke i ostecenja posle tih padova. Trenutno je u extra stanju sta je sve preziveo, nema bagove sve radi besprekorno. U proslosti, cak od 1999, sam imao naviku da menjam telefone na svaka dva-tri meseca ali u zadnjih godinu dana mi je on postao nezamenljiv....ali sam uzeo skoro jos jedan tel sonyericsson da bih mogao da nastavim tradiciju...a anycool mi je previse prirastao srcu....*** odes na pecanje pa ako ne radi riba mozes da gledas tv :smoke: Jedina mana mu je to sto poruke moram da pisem olovkom i sto ne cita mp4 format...ali zato sam prebacivao filmove u njega i gledao sa zadovoljstvom, naravno konvertovane u HQ 3gp fomatu sa ubacenim titlom.

moj kinez

ja imam kopiju N96, i par meseci mi radi extra. 2 kartice, tv koji sam ukljucio kad sam ga dobio, dual sim koji nisam 2 puta otvorio na drugu stranu, ali mi je bitno da ne vucaram dva telefona po torbici, za sada radi ... pu pu, da kucnem u drvo

Da li je neko imao prilike da isproba General Mobile (koliko vidim svi tel im imaju dual sim)? Imaju cak i jedan na android platformi... Sajt izgleda da im je napadnut (google prijavljuje malicious software da postoji na sajtu) pa ga necu ovde post-ovati...

Poslednja izmena:
ja imam kopiju N96, i par meseci mi radi extra. 2 kartice, tv koji sam ukljucio kad sam ga dobio, dual sim koji nisam 2 puta otvorio na drugu stranu, ali mi je bitno da ne vucaram dva telefona po torbici, za sada radi ... pu pu, da kucnem u drvo

neki, reci mi kakv punjac ima ta tvoja kopija nokie, jel isti kao novije nokie, onaj tanki okrugli ili kao i ostali kinezi onaj mini usb. Ovo pitam iz razloga posto na svim mestima na kojima boravim imam te nokia punjace pa bi mi bas pasovalo ako te dual sim kineske "nokie" imaju iste, poz.

neki, reci mi kakv punjac ima ta tvoja kopija nokie, jel isti kao novije nokie, onaj tanki okrugli ili kao i ostali kinezi onaj mini usb. Ovo pitam iz razloga posto na svim mestima na kojima boravim imam te nokia punjace pa bi mi bas pasovalo ako te dual sim kineske "nokie" imaju iste, poz.

ma isti mi je kao i na nokia N72, daklem onaj tanji okrugli

dodao bih jos jedan glas za samsung varijantu telefona sa dve kartice, pre svega ako je nekome potrebna sinhronizacija podataka sa racunarom. i sa ovim telefonima je to moguce odraditi ali software ne podrzava vise brojeva na istom imenu. uzeo sam na probu jedan takav i sta god da sam probao iz outlooka je bilo moguce preneti samo po jedan broj sa imenom i to po nekoj njegovoj logici....sa samsungom d780 i 980 to sve radi potpuno besprekorno.
jeste cena nesto veca ali....no stvar izbora...
srecno!

sto se tice ove sinhronizacije... prosto iskopiras sve kontakte na hard a oni su u outlook-ovom formatu i caskom ih ubacis...
... imao sam kopiju N96 i sljakao je extra... ono sto moze naravno ;) ... kamera mu je :wall::crash: , Symbian nije symbian i sl., ali osnovno koriscenje + muzicki player koji je ok + tv + dve baterije i punjac koji moze da puni bateriju dok je van telefona opravdavaju njegovu upotrebu za tu cenu... ne mogu da kazem ni da je lose odradjen fizicki jer sam ga ja nosio sest meseci, klinci ga vucarali, bacali, slusali muziku na njemu non-stop a sad je vec skoro godinu dana kod ortaka i nista mu nije, sljaka kao i prvog dana...
Ne kazem da je bolji od Samsunga ili sl. jer naravno nije ali ako vam fali kes nije los izbor.

Pozz

Obratite paznju na prvi link i original e71, samo je neko photoshopom skinuo oznake, kao i telefon sa teleskopom(!?). Valjda je u pitanju objektiv, samo sto nisu naveli karakteristike ugradjene kamere... Verovatno 1.3 MP

Ja imam NOKIU 5800 xpress music dual sim i na njemu je originalna maska (provereno, jer sam kupio zadnja ledja u alpha copy predstavnistvu), original punjac, original usb kabal (koristim ga i za nokiu 5310), baterija na kojoj pise NOIKIA i ko god vidi telefon, misli da je original
Sve to radi lepo i sa dve kartice i jedine mane, koje se meni ne svidjaju kod tih kineskih touch ekrana, jesu veoma sitna slova za kucanje poruka i kod samog telefona, onaj "metalni" ton zvonjenja, koji na kilometar dokazuje da nema veze sa originalom. Ali za 80=90 evra, dve mreze koje rade bez ikakvih problema, dostupan uvek, bluetooth, veliki ekran...to je sasvim zadovoljavajuce...

Vrh Dno